¨

Alla inlägg under juli 2006

Av nena - 10 juli 2006 23:39

det är så varmt och jag svettas trots att jag precis varit i duschen. Sååå jobbigt och såååå gnällig jag är... Nu har jag dessutom mer ont igen i kroppen. Gjort saker som jag inte borde eller jag borde ha pausat mer än jag gjort. Borde lyssna mer på kroppen och inte bara se alla måsten och ska bara.... Mycket man borde och inte borde här i livet. Ska ta och sätta mig i mörkert en stund på altanen och bara slappna av och suga i mig lite kall luft. Hoppas bara att myggen inte hittar mig.Godnatt och sov gott

Av nena - 10 juli 2006 17:43

blir det men nu får vi NOG in väskorna som behövs och en kan stå bredvid hundburen i bagaget. Nu har P börjat på att fixa bilen, det var avgasröret förra veckan och nu var det något annat som vi måste byta innan vi far iväg.

Av nena - 10 juli 2006 15:35

Varit och lånat tre olika resväskor. Jisses vilket jobb. De går ju inte in i takboxen. Hur ska detta sluta. Det är ju en hel del kläder som ska med till 4 personer. En del ombyte blir det ju när det är varmt och man svettas. Ingen möjlighet till tvätt heller eftersom vi inte bor på camping.Vad har jag gett mig in på *s*

Av nena - 10 juli 2006 10:44

kunde inte sova så länge. Klibbigt och hemskt, hatar när de är varmt där jag ska sova. P jobbar sin sista vecka nu, skönt att semestern närmar sig. Ska snart iväg och handla och hoppas på att alla andra är på stranden eller något istället för i affären.

Av nena - 9 juli 2006 22:41

och jag har börjat packa. På lördag sticker vi till Öland. Ska bli så skönt. P jobbar hela veckan så vi packar lite var dag.Får packa på annat sätt än normalt eftersom vi annars har husvagnen med oss. Nu ska vi bo i stuga och då måste ju allt ner i väskor istället för i våra skåp i vagnen. Har skrivit packlista precis som jag brukar men denna gången är den skriven på datorn och där tänker jag behålla den eftersom det alltid är något man glömmer då man packar. Är säker på att det är något som inte står med där men som borde vara på listan... varför är det så och vad är det man oftast glömmer????

Av nena - 9 juli 2006 10:25

igen men det är inte klibbigt som det var innan. Regnet har nog gjort lite nytta i alla fall. Har tvättat två maskiner och hängt ut. Tredje är inne och det hinner nog bli en eller två till idag och sen är tvättkorgen tom. Nu ska vi fika på altanen och sen blir det väl bad i poolen

Av nena - 8 juli 2006 22:34

Hela jag är myggstucken, kommer väl se ut som ett enda stort myggbett i morgon :( Har varit hemma hos min bror och grattat hans fru. Åt gott och slog ihjäl mygg på löpande band. Hemma nu och kört igång med att tvätta lite som vi ska ha med på semestern. Våra fleecjackor behövde tvättas upp och barnens regnjackor var inte så vackra de heller. Hundlek och geggiga gräsmattor är ingen bra kombination så nu är det hundtassar på regnjackorna. Nu hoppas jag bara på uppehållsväder i morgon så jag får allt torrt för just nu händer det kläder precis överallt på tork. Nu ska jag se om det finns något på tv´n, är det inget kul så blir det nog sängen.

Av nena - 8 juli 2006 14:29

märktes att det var regn i dag.Det var inte lätt att hitta parkeringsplats och det var lång kö på apoteket, både till receotuthämtingen och i kassan. Var och köpte två större väskor som barnen kan packa sin semesterpackning i nu när husvagnen inte ska med. Snart ska vi på kalas till min brors fru.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards