¨

Alla inlägg under juli 2006

Av nena - 8 juli 2006 10:37

Det regnar. Inte så mycket utan lite dugg så där.Men ack så svalt och behagligt det var att äta frukost ute.Började hänga ut tvätt och när jag kommit halvvägs så kom regnet så då fick jag ta ner igen och hänga under taket på altanen. Känner mig trött i hela kroppen i dag och har värk i händer och armar.Solsvedan är nästan helt borta. Tack Aloe Vera!!

Av nena - 7 juli 2006 22:47

Det är så skönt att kunna sitta ute på kvällarna då det är svalare. Inne är det hett och det kryper i kroppen på mig. Orkar inte göra något. Kan inte sova och inget visar de på tv heller :( Det är i alla fall fredag (även om den snart är slut) och det är ju alltid något. Pizza till middag/kvällsmat. Ingen ork att ta tag i matlagning. Köpt Aloe vera spray som jag tagit på min solsveda, hjälper måttligt. Hoppas på att det ska bli bra tills i morgon åtminstonde.

Av nena - 7 juli 2006 12:23

Har inte sovit mycket i natt. Det har varit otroligt varmt i sovrummet trots öppet fönster och fläkt.Det svider och bränner på mina överarmar så när jag rör vid dem så vill jag bara gråta. Har varit hos mamma nu och hon kletade på någon växt hon hade så det känns liiite bättre. Idag blir Dixi 1 år. Var tog den tiden vägen????

Av nena - 6 juli 2006 23:17

Har just tagit ett dopp i poolen tillsammans med P.Det var sååå skönt. Klockan 23 och 28 grader i vattnet.Nu känner man sig som människa igen ;) Jag har bränt mina axlar, gör så in i hoppsans ont och jag ser ut som en nykokt kräfta :( Har smörjt in mig med after sun men inte hjälpte det tyckte jag. Natten kommer att bli lååång känns det som. Vi grillade kött och åt middag runt 20 snåret, var för varmt innan så ingen av oss var intresserade av varm mat. När vi ätit klart kom P´s föräldrar förbi med hundarna så vi bjöd in på kaffe och kex... det var det som fanns hemma. Pratade lite om den kommande semestern om vem som skulle ta med vad osv.

Av nena - 6 juli 2006 16:49

En groda kom på besök en stund, Dixi tyckte det var kul och Molly ville apportera den vilket hon så klart inte fick.Har badat en massa gånger i dag och det blir nog några till innan det är tid att bomma igen för myggen... fast de är inte så många i och för sig, det är för varmt även för dem ;) Ska iväg och fixa kött så vi kan grilla. Ska se om jag hittar en baddräkt/bikini till, det är inte så skönt att ta på en våt baddräkt och de hinner inte torka i mellan baden. Egentligen är jag väldigt trött och stressad i kroppen men jag försöker hålla det borta genom att göra annat.Fingrarna är som lunchkorvar på mig och jag kan inte knyta handen, det ser ut som om jag gör o på teckenspråket då.

Av nena - 6 juli 2006 11:40

Ska inte klaga, det är skönt att det inte regnar (vilket de lovat att det ska göra imorgon).Barnen vet inte vad de ska göra, de är mest inne nu känns det som, eller i poolen. Inga kompisar är hemma och de är nog trötta på varandra. Jag mår väl så där. Stressen från igår sitter i och jag har svårt att varva ner trots att allt löste sig.Jag är svullen och eftersom jag är det så har jag svårt att röra mig. Nu ska vi bada.

Av nena - 5 juli 2006 22:39

Det är otroligt hur bra posten fungerar här :( Hämtade posten vid tre-tiden i dag. Posten brukar komma runt 13-14 här på landet.Öppnade ett brev från försäkringskassan och fick läsa det några gånger innan jag förstod vad det stod. " Jag har bokat tid till dig den 5 juli klockan 14.30 på fK i XXX Handläggare från arbetsförmedlingen kommer också/XX XX"Hmmm ok jag skulle ha varit på fK på ett mlte i dag 30 minuter innan jag hämtade posten *suck*In och ringde nummert som stod men fick telefonsvarare som förklarade att personen gått på semester och återkommer den 16 augusti..... STRESSEN KOM KRYPANDE!!! Jag tår inte sådant, såg negativa saker, att jag t.ex blev av med min sjukpenning och allt som kommer att hända om det blev så... Till sist så svarde en telofonist och jag förklarade mitt ärende, var nog osammanhängande av min stress, hon lugnade mig och lovade att se efter om personen hunnit gå. Tack och lov så hade hon nu inte det, bara stängt sin telefon och jag fick prata med henne. Hon suckade på posten och sa att vi får omboka och ta det när hon kommer tillbaka efters in semester. Tackade för att jag ringt och önskade mig en skön sommar... Har inte riktigt lugnat mig än, det var ett tag sen som jag kände denna stress och panik över att inte ha kontroll. Trodde att jag klarade sådant bättre nu men detta bevisar ju att så är inte fallet... Vill inte komma tillbaka till det helvetet igen...

Av nena - 5 juli 2006 01:19

Det var inte min dator det var fel på. Det var sidan i sig.I och för sig så har vi inte haft internet större delen av dagen här hemma och inte i hela kommunen heller tydligen. Fast vad gör väl det när solen lyser??? Har badat och suttit i skuggan. Det är så skönt i poolens 27 grader och jag kan röra mig i stort sätt obehindrat. Det är verkligen härligt. Inget linkande eller ömmande då inte... fast usch vad jag fryser när jag går upp... kan man flytta till poolen helt tror ni??? *s* Grillen tändes i kväll och vi åt hamburgare och sen åt vi jordgubbar till efterrätt. Hur mumsigt är inte jordgubbar. Söta och goda. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en repris av Cityakuten innan jag stänger de blågröna. Hoppas på att kunna somna i värmen.Godnatt!!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards