¨

Alla inlägg under augusti 2006

Av nena - 29 augusti 2006 11:42

men jag somnade i soffan i sittande ställning. Vaknade nyss och det är inte ett dugg skönt i nacken. Som om jag inte hade tillräckligt ont där i alla fall *suck* Är dessutom darrig i hela kroppen, obehagligt.Ska äta lite nu innan jag ska röra ihop den där pannkakassmeten.

Av nena - 29 augusti 2006 07:30

Är det bara att acceptera nu att hösten närma sig med stormsteg??Fick ta fram en extra tröja till M och J nu på morgonen när de skulle cykla iväg mot skolan. BrrrrrrBörjar blir lite kallt att ha fönstret öppet på nätterna också. Jag är trött men idag ska jag inte lägga mig igen eftersom jag har lite att göra. Måste se till att Matildas saker som hon ska ha med imorgon är inplastade och sen ska det stekas pannkakor och pannbiffar. Får se om jag hinner till en affär också, hoppas på någon har rea på långärmade tröjor eftersom jag upptäckte att M har bara tröjor med hätta på de andra är för korta i armarna. Hon måste ha någon att sova i när hon är borta och att ha hätta är ju inte så skönt.

Av nena - 28 augusti 2006 20:42

inte engångs utan sådana där som man fick i picnicsätt förr. Det är inte så länge sen som jag kastade sådana som legat länge till ingen nytta. Nu hade de kommit till nytta för M skulle ha sådana med på paddelturen :( Varit i en massa affärer nu i em för att hitta men det utan resultat. Varför är det alltid så att man samlar länge och när man sen väl kastar så behövs det strax efter :(

Av nena - 28 augusti 2006 11:45

tre timmars sömn har jag nu fått, det var skönt Solen lös då jag somnade och nu är det riktigt svart här så jag undrar hur länge det ska ta innan det börjar regna och kanske åska. Det sistnämnda kan jag dock vara utan. Hatar åska. Är livrädd för åska. Vill inte vara ensam då det åskar. Nu regnar det!

Av nena - 28 augusti 2006 07:06

Det är måndag.Vädret är väl inte speciellt fint men det är uppehåll i alla fall så det får man väl vara nöjd med. Idag ska jag återvända till sängen.Har inte sovit i natt. Kanske en timme, max 1½. Måste ta igen lite sömn. Tjejerna är fortfarande pigga trots att de gått i skolan en vecka nu. Det är nog rekord för andra veckan brukar de vara jättejobbiga att få upp... fast det är ju i och för sig bara måndag än...

Av nena - 27 augusti 2006 14:13

Har varit och köpt regnställ till M.Har köpt ryggsäck modell större till M´s paddeltur. Hittade lite billigare på Rusta. Köpte ficklampa också, lite mindre modell, hade bara stora tunga hemma. Myggstift har vi också inhandlat. Det är ett helt företag när man ska packa så då man aldrig gjort det. Köpte en massa plastpåsar på Ica Maxi också när vi var där så att vi kan packa allt i det och sen ner i ryggsäcken. Nu ska vi snart hem till svärföräldrarna och låna liggunderlag sen ska vi hämta mina pärons hund.

Av nena - 26 augusti 2006 18:32

på Bosjökloster har vi idag besökt.Körde i f.m och det var tur det för i e.m kom regnet. I och för sig var vi hemma då det började regna så det regnade kanske inte vid Ringsjön. Hittade en ny fleecjacka till M. Den är vindtät och det är ju bra. Passar nu när hon ska ut och paddla nästa vecka. En massa hundar fanns det av alla de möjliga raser (mest jakthundar). Vi lät våra fyrbenta vänner stanna hemma eftersom vi visste att det är en aningens trångt där och inte vill vi riskera att de blir trampade på tassarna. De hade det bättre hemma i lugn och ro. Träffade en renrasig Drever och såg ju nu att Dixi inte är som Drevern i kroppen och inte heller har samma huvud. Dixi är sötare *s*Letade eftere n Smålandsstövare också för jag ville se den på riktigt och inte bara på bild men vi hittade ingen. M testade på att skjuta lite salongsgevär också. Fem skott och alla träff. Lite talang har den tjejen och pappa är stolt ;o)J var lite sugen först att testa men ångrade sig innan det blev hennes tur. Hon får skjuta med luftgeväret hemma istället.

Av nena - 25 augusti 2006 15:10

M kom hem, slängde väskan där hon stod. Frågade efter mat (fick fixa själv) åt och försvann.Undrar om hon haft en bra dag i skolan? Undrar om hon gillade sin plats på skolfotot?Vad har de ätit till lunch? Jaja jag får väl veta så småning om J kom inte ens hem. Hon gick med en kompis hem och kommer inte hem förän vid 16.30 skulle jag tro. Tur jag har Molly, Dixi och Smulan. *s* Barnen är stora!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards