¨

Alla inlägg under augusti 2006

Av nena - 13 augusti 2006 17:49

Har nu varit ute i skogen och kört. Har inte kört på hela sommaren p.g av vissa saker och nu var det ju som att nästan sätta sig bakom ratten för första gången.Kul är det men en aningens läskigt och svårt. Start och stopp har jag tränat och jag har lite svårt med kopplingen och att släppa den i rätt takt. Men men det löser sig säkert bara vi får mer tid att träna på. Nu ska vi snart fixa till lite taccos och sen bara slappa.I morgon är det vardag igen *suck*

Av nena - 13 augusti 2006 12:00

I morgon börjar P jobba. Känns trist. Var tog sommaren vägen? Just nu regnar det rejält och det har hållt på länge.P är iväg och hjälper en kompis. Barnen är på rummet och pysslar. Ja borde ta tag i tvätthögen som ska vikas men jag har inte orken att göra det... Haft en jobbig natt. Min ena arm har somnat i ett och det var länge sen. Varit uppe och vandrat runder här hemma.Är trött!!

Av nena - 12 augusti 2006 23:15

Det var ju skönt och jag fick lite energi. Sorterade tidnings och reklamhögen och det mesta åkte i pappersinsamlingen. Skönt att få det gjort. Har bara samlat hela sommaren kändes det som. Har beställt lite kläder till J som hon ska få då hon fyller år. Varit och handlat ett spel till Game Cuben på Siba och barnen blev glada. Tittade på videokamera och önskade att jag hade en.. jag har en gammal sak som jag knappt orkar lyfta och vill ha en liten nätt sak istället. Funderade på om vi skulle köpa eller inte. Tänkte ge barnen den andra så de kan ha lite kul med den i så fall...

Av nena - 12 augusti 2006 14:04

Tyckte det var skönt innan men nu är det mest trist.Grått och mörkt och inget kul att göra. Alla sov lääänge i dag, inte så konstigt då det var mörkt här inne p.g av regnet. Skönt var det i alla fall. Nu har jag städat lite i köket. M är hos en kompis och J väntar på att en kompis ska komma hem. P sätter upp medicinskåpet som vi köpte här om dagen.

Av nena - 11 augusti 2006 20:19

men det är ganska skönt. Har vatit och handlat. M och J hittade skoldagböcker och bokpapper. M hittade också ett pennskrin. Snart börjar allvaret igen... Nu har vi ätit middag och barnen tittar på "Två ägg i högklackat" på tv 4Jag har pysslat lite med datorbordet så att allt får plats. Ska sätta in en annons på det gamla på blocket också. Måste bara fota det först.

Av nena - 11 augusti 2006 13:59

tillsammans med Dixi har jag nu tagit. Det var inte meningen att sova utan bara klappa Dixi lite och sen resa mig. Reste mig gjorde jag tre kvart efter ungefär. Ont i hela kroppen. Inte så skönt att ligga som jag gjorde men det var skönt att sova lite. Så mysigt med lite snusande hund bredvid. Det har åskat och regnat också. Nu ser det ut att kunna bli bättre väder och det känns frikare i luften. Härligt!

Av nena - 11 augusti 2006 10:55

Somnade nog inte förän halv fem i morse.Skulle behöva några timmar sömn till men det gick inte att sova mer. P´s sista semesterdag idag... ja han är ju hemma lördag och söndag också men det känns så vemodigt nu. Trist helt enkelt. Vi har haft 4 bra semesterveckor och jag vill inte riktigt släppa in vardagen igen.

Av nena - 11 augusti 2006 03:07

Jag har två IKEA att välja på ca 3 mil till bägge. Antingen kör jag uppåt eller neråt ;)Tycker synd om dig som inte har IKEA hos dig. Där kan man ju gå länge och många gånger *fniss*

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards