¨

Alla inlägg under augusti 2006

Av nena - 11 augusti 2006 02:59

Vad gör jag uppe nu egentligen?? Vet knappt själv.Kan inte sova, har provat *suck*Gick upp och la mig på soffan och tittade på Footlose som jag spelat i till M i tron på att jag kanske somnade till den... nu gjorde jag ju tyvärr inte det *dubbelsuck* Jag vill sova men det går bara inte. Det är varmt. Fönster i sovrummet står öppet och lika så i vardagsrummet = tvärdrag, eller rättare sagt det kunde ha varit det. Fläkten går just nu men den kan jag inte ha igång då vi sover. den låter för mycket och P mår inte så bra när han vaknar. Nu har jag den här ute hos mig så nu känner han ju inte av den. Går och lägger mig igen, kanske sände de något kul på tv eller så kan jag ju alltid titta i IKEA katalogen och kanske hitta något mer vi kan köpa *ler*

Av nena - 10 augusti 2006 19:36

Ibland dröjer det evigheter mellan besöken på IKEA och ibland är man där två dagar på rad *s* Datorbordet är inköpt oc nu även ihop monterat och just nu inviger jag det. Det känns bra och det är ju precis som jag trodde ;) Töserna var hos mina föräldrar och vi tog ut hundburen så det gick ju smidigt. Paketen var så små att t.o.m barnen kunde varit med. Fast de hade nog roligare hos mormor och morfar. Ska snart iväg och äta på Max. Ingen av oss orkar laga middag och barnen önskade sig hamburgare från Max.

Av nena - 9 augusti 2006 23:50

Var på IKEA i dag, köpte medicinskåp och tittade på nytt datorbord. Hittade ett jag vill ha och som Peter också gillade, tyvärr kunde vi inte få det hem eftersom vi hade hundburen där bak och barnen i baksätet.Får se till helgen om vi kan låna bil och släp av svärfar. I kväll har vi varit på kräftskiva hos P´s päron. Trevligt och gott, ja inte kräftorna då men räkor och allt annat. Till N, Pizza Pronto kostade 795:- Alldeles för dyrt enligt mig men mamma betalade halva så då kunde jag ju inte tacka nej. Svårt var det inte men den blev himla varm. Allt som stod bredvid blev också varmt och det snurrade lite lätt i vårt pyttekök *s*Gott var det i alla fall och vem vet en dag kanske ni kommer på besök och då kan vi ju testa den ;)Till A, du känner mig allt för väl efter dessa år *s* Dig kan man inte dölja någor för.Ska skicka din komentar vidare till de som ritat det snurriga huset ;o)

Av nena - 8 augusti 2006 21:48

Sov länge och sen satt vi länge med frukosten och bara slappade. Åkte till Malmö med mina päron och gick på Tekniska och Sjöfartsmuseet. En vända in på Malmöhus slott, Skandinaviens äldsta bevarade renässans slott.Körde sen och tittade på Turning Torso på nära håll, har inte sett det sen det blev klart. Är för lite i Malöm helt enkelt. När vi kom hem så testade vi vår nya Pizza Pronto och det blev ju jättebra.

Av nena - 7 augusti 2006 17:55

Nu har vi myggnät i stort sätt alla fönster som vi brukar öppna. Skönt så man kan sätta tvärdrag och samtidigt slippa alla flygfän som kommer oinbjudna.Ska sätta i dörren också men måste snickra ihop en ram först. Vill inte ha det man sätter med kardbordband bara. Barnen har badat tidigare och just nu springer de i vattenspridaren. De gör allt för att hundarna också ska springa där. Nu ska grillen tändas och middagen förberedas

Av nena - 7 augusti 2006 12:01

Lungt och skönt i affären och svalt.Idag ska vi bara ta det lugnt tror jag. Inget planerat i alla fall. P började sin sista semestervecka idag. Trist, vill ha honom hemma längre.

Av nena - 6 augusti 2006 21:50

Nu när det inte var så varmt så kunde man ta långrundan med de fyrbenta. Lång och lång, det är den inte eftersom de inte orkar i värmen även om det är svalare nu. Molly ligger just nu och flåsar här bredvid. Ska snart skicka barnen i säng, det har blivit många seeena kvällar/nätter nu sista tiden och de behöver sömnen. De är ju uppe lika tidigt oavsett hur dags de lägger sig.Det är tid att vända tillbaka dygnet nu när skolan börjar om 2 veckor.

Av nena - 6 augusti 2006 19:13

Vi åkte dit i dag och strövade runt bland gamla hus och lite djur. Hade en mysig dag utan några skador och stick ;) Grisarna var nog de som vi tittade mest på. De bökade runder och grymtade, badade och rullade sig i dyngan. Tre av dem sov dock som grisar (*ler*) hela tiden som vi tittade på dem. Tätt ihop låg de och snusade. Var inne och tittade på gamla apoteket, tryckeriet, tandläkare och läkare bl.a Kul att se.Barnen fick block från tryckeriet och P köpte servetter med kul text.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards