¨

Alla inlägg under augusti 2006

Av nena - 5 augusti 2006 23:21

Varit hemma hos M och L och ätit hembakade pizzor. Hur gott som helst. Så gott så att jag vill ha en sån där makapär som de bakade dem i. Spelade Helge spel och snackade bort en del timmar.Barnen for ut och in och hade det roligt. J är trött än men har ändå kämpat på i lekarna. Hennes ben värker också lite då hon busar för mycket. Just nu kom hon upp igen och var hungrig så det var igång med brödrosen. Hon har fått smak av nattmat ;)

Av nena - 5 augusti 2006 14:43

Ska snart på kalas till en kompis och det blir nog en trevlig kväll. Johanna mår bra men är livrädd för ett stick till... helt naturligt. Jag tycker också det är obehagligt då det kommer en geting farande.Skönt att det snart är höst när det gäller getingarna i alla fall.

Av nena - 5 augusti 2006 10:08

Jag var orolig trots att vi fått klartecken från akuten i går. Ville inte riktigt lägga mig även om J sov gott och lugnt. P lugnade mig och sa att nu är det si och så lång tid sen så det är ok och inget kommer att hända. Till sist somnade jag. Hade ont i huvudet så det slog ut mig. Nu när jag vaknade låg P och hade ont i huvudet och var jöttetrött. Han hade inte somnat förän halv 4 nu i morse. Han hade varit inne och tittat till J flera gånger och strax innan halv fyra så hade hon varit uppe på toa och då kunde P somna gott eftesom hon var pigg.... ja hur pigg man nu kan vara halv fyra på morgonen. Nu har J precis vaknat och sitter och tittar på film och allt är bra, precis som det ska.

Av nena - 4 augusti 2006 23:27

Skulle kunna tro att det var fredagen den 13:de idag i alla fall för J´s del. I e.m trillade hon så hon slog sig på benet så det blev ett icke så vackert sår. Vi tejpade ihop det.Tur att jag köpte sån tejp när jag var i väg på apoteket i f.m Strax innan klockan 20 i kväll så blev hon stucken i handen av en geting.Gadden satt kvar och när vi fick ut den så lät vi en sockerbit suga ut giftet.Efter ett tag klagade J på att det kändes klumpigt och tjockt i halsen. Jaha vad gör man då. Behåller lugnet trots att man blir rädd. Vill ju inte skrämma upp dottern.P ringer 112 eftersom vi vet att det kan bli allvarligt om hon svullnar igen...vet inget om sånt här så vi aldrig råkat ut för stick tidigare. Hispigaföräldrar??Personen som P pratade med frågade och han svarade snällt på allt.De skickade en ambulans och om det blev värre innan de kom fram skulle vi ringa igen.Gjorde klart här om vi skulle behöva fara iväg.Då kräktes J och det var inte lite hon kräktes och så klart kändes det värre i halsen då.På telefonen igen och strax var ambulansen här.De tittade,lyssnade och kände.J fick några pyttetabletter som smälte i vatten och sen bestämde de att ta oss till Lund eftersom hon hade kräkts.Jag åkte med och P kom efter i vår egen bil.Så nu har vi tillbringat några timmar på barnakuten.Där har de tittat i halsen, tittat på sticket, lyssnat på henne och gett henne en tablett.J hade feber då vi kom in men blev bättre och det tjocka i halsen försvann (hon såg inte svullen ut så det var bara en känsla)En riktig oturs dag för lilla J alltså.I morgon vill vi ha en dag utan en massa sår och stick.

Av nena - 4 augusti 2006 14:46

solen skiner och man svettas av bara tanken att göra något.... så därför gör jag inget. Har i och för sig varit iväg en vända på apoteket och i djuraffären. Nu ska jag sätta mig på altanen och lösa lite korsord och bara aktivera hjärncellerna och inget annat.

Av nena - 3 augusti 2006 17:26

Har sovit dåligt i natt IGEN *suck*När ska jag få sova en hel natt???? Har varit och tittat på husvagnar idag. Den vi har är lite liten nu när barnen är större. Så vi har tittat runt lite på olika märken. Var inne på en barnkammar vagn först (med våningssäng) men det finns inte så många sådana begagnade... nåja det är inte aktuellt i år i alla fall. Hittade två ställen där de sålde billigt godis också och massor av godis. Så klart var vi ju tvugna att besöka dem *s* Vi var inne i en jakt och fiske affär också och P tittade på lite bössor. Inte heller aktuellt just nu men han tycker det är kul att titta och känna... Nu ska jag inta ryggläge i soffan.

Av nena - 2 augusti 2006 22:58

men inte precis hela tiden. Vi har myst i soffan och sett på film och ätit godis trots att det bara är onsdag

Av nena - 2 augusti 2006 17:53

Fåglen som tog snöret från JLemurerna är mina favoriter och en Geckoödla som vi tyckte så så kul ut när svansen stack ut ;)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards