¨

Alla inlägg under september 2006

Av nena - 27 september 2006 12:20

eller borde jag låta bli. Just nu känner jag mig gnälligare än det gnälligaste och skulle helst gå och dra något gammalt över mig. Måste rycka upp mig. Ska på utvecklingssamtal med M i e.m så då måste jag vara pigg och vaken för att ta in informationen. Idag är det regn, små små spik faller det och det luktade höst då jag öppnade dörren.

Av nena - 27 september 2006 00:11

innan jag återvänder till sängen. Har sovit ett tag men vaknade pga smärtan. Varför kan jag inte ens få sova då jag för en gång skulle verkligen somnade då jag la huvudet på kudden??? Varit uppe en stund nu och gått runder här i huset.Har ätit en apelsin. Var så sugen på det här om dagen då jag var och handlade men sen ångrade jag mig för jag trodde inte de var så goda egentligen. Det var de! Jättegod t.o.mSå med 2 apelsiner i magen återgår jag nu till sängen.

Av nena - 26 september 2006 19:14

ont i precis hela kroppen just nu. Varför??? Fattar inte varför det ska göra så ont precis överallt. Annars är det ju antingen här eller där men just nu känns det som om fibromonstret tycker att jag förtjänar att ha ont precis överallt *suck*Monstret tänker antagligen ta över min kropp och ibland undrar jag om det inte har lyckats eftersom det ska så ytterst lite till innan jag flyger i taket. Minsta lilla får mig att explodera. Jag vill inte vara så men jag kan inte stoppa det. Det är inte jag som exploderar ...

Av nena - 26 september 2006 07:25

Orkar knappt hålla ögonlocken uppe, känns som ett ton grus i vart öga och det kliar.Det konstiga är att jag är inte trött för övrigt, bara i ögonen?? Snart ska barnen till skolan. Lilla J ska till simhallen och M ska ha gympa. Det ser ut att bli ännu en fin dag. Skönt! Jag tänkte inte göra så mycket i dag. Starta diskmaskinen som vi glömde i går och vika handdukarna som varit i tumlaren i natt. Kroppen skriker efter vila och den är så öm så jag tror att jag vill lämna den ett tag. Men det går ju tyvärr inte. Värst är det nog i nacke och axlar och fingrarna är som lunchkorvar.

Av nena - 25 september 2006 13:36

När barnen gått till skolan så la jag mig igen och sov till middag. Därefter satt jag nog en timme i telefon med en vän långt bort. Ringt och fått läkartid eftersom min sjukskrivning går ut nu den siste. Har så in i hoppsans ont i nacken och vet inte vad jag ska göra. Har testat med TENS apparaten men den hjälper inte, inte ens för stunden som jag tycker att den gjort tidigare. Ska ta och lämna tillbaka den igen till sjukgymnasten, inte lönt att ha den här om den ändå inte fungerar. Snart kommer lilla J från skolan och jag hoppas att hon hunnit göra den större delen av läxan den ½ timmen som hon är kvar på läxhjälpen. Mest för att det är så fint väder och jag känner frö att gå ut tillsammans med henne. Får se vad hon känner för då hon kommer hem. Måste handla i e.m också. Sååå trist. Men det gapar tomt i kylen. På tal om kylen ja så tappade P en sak i går så att glasskivan vi har i nedre delen av kylen sprack. Undrar om man kan få tag på en ny eller bättre begagnad sådan någonstans?? Tycker ju att vi behöver det hyllplanet också.

Av nena - 24 september 2006 18:00

Så trött jag är och såååå ont i min kropp. Har jobbat mycket med hemsidan som jag lovade en att göra och det har varit en hel del ändringar i texter och sånt vilket tar mycket på krafterna. Det är lättare att den som ska ha sidan skriver allt som ska skrivas, rättar stavfel och sånt så att man bara kan kopiera in... speciellt då det är en himla massa text. Nu var det redan på nätet och en hel del text var redan fixad av en annan men det tar ändå tid. Går nog inte på det igen, i alla fall inte inom snar framtid. Jag tycker ju det är kul att bygga hemsidor annars... Idag har vi varit i Lund för att se om tröjan som lilla J ville ha mens om inte fanns i vår H&M affär fanns där istället men tyvärr inte... Tråkigt eftersom hon verkligen gillade tröjan. Hon hittade dock en annan inne på KapAhl som hon tyckte om och köpte. Åt en snabblunch på McDonalds... evigheter sen som vi var där och åt men barnen var hungriga och det var så mycket kö på Max. Snart ska vi äta middag/kvällsmat och sen ska jag bara slappa i soffan och se Perlamentet.

Av nena - 23 september 2006 15:54

Solen skiner och det är riktigt varmt. Svårt att tro att vi är i slutet av september faktiskt. Sov ganska länge eftersom jag satt alldeles för länge vid datorn i går. Håller på att bygga en hemsida till en annan och jag blev inte riktigt nöjd med det jag gjorde först. Sen blev jag inte nöjd med det andra så jag återgår nog till det första *s* Nu ska vi hämta hem lilla J som är hos en kompis sen ska vi äta middag och ha en skön lördagskväll.

Av nena - 22 september 2006 14:19

Lilla J kom hem och var glad. Hon hade blivit val som jourkompis i sin klass. Känner mig stolt över min lilla dotter. Känns kul att hennes klass tycker att hon är en snäll och omtänksam tjej.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards