¨

Alla inlägg under september 2006

Av nena - 19 september 2006 14:59

Hur länge ska detta hålla i sig denna gången. Jobbigt eftersom jag inte kan sova om nätterna och inte speciellt på dagen heller. Vandrar här hemma mellan olika stolar, sängen och golvet. Provar alla olika sittställningar men inget hjälper. Inte ens avslappning med musik eller den inre resan. Släpp ut mig ur kroppen tack!!

Av nena - 18 september 2006 23:54

och sov gott

Av nena - 18 september 2006 18:13

Nu får jag betala hela helgens kalasande.Vill bara skrika och dra något över huvudet... men vad hjälper det. Jag har ju lika ont om jag ligger, står eller sitter :( Tvingade mig till affären för att få hem lite mat. Det var snabbhandlat för jag ville bara hem. Blev irriterad på alla andra som var och handlade. Folk som parkerade sina vagnar precis där det passade dem och barn som gnällde och föräldrar som tjatade. Jag ska verkligen inte vara ute bland folk då jag har så ont. Jag blir som en folkilsk hund :(Gråter!

Av nena - 17 september 2006 21:53

Tur det är dags för sängen.Nu känns det verkligen att jag hållit i gång alldeles för mycket. Att man aldrig lär sig. Nu ska vi i alla fall inte ha så mycket folk från i november då det är jag och M som fyller år. Tänkte ta frukostkals då faktiskt. Vi har haft det tidigare och det är ganska smidigt och det går fort över. M och L var här med barnen och åt middag i dag också. De skulle bjuda middag en annan dag hos sig. det är ju lite kul så där spontant bara och även om det sker mitt i vardagen. Nu ska jag inta rygglägeGodnatt!

Av nena - 17 september 2006 16:17

Presenterna blev uppskattade av mottagarna. En paket så man kan göra gipsfigurer och pärlor med pärlplattor. Goda bullar till frukost. Nu har jag och J varit och köpt lite för hennes pengar hon fick i present. 2 tröjor hittade hon. Snart får vi middagsgäster, de ska hjälpa oss att äta upp tacosen som blev över i går.

Av nena - 16 september 2006 23:32

Hade inte behövt tacos alls utan bara kört paj och sallad. Alla t.o.m P tyckte den var supergod och P som inte gillar paj. Han tyckte den vars å god att han ska ta resterna med på jobbet som lunch *s*. Nu är jag helt slut i kroppen, speciellt fötterna, det riktigt pulserar i dem och gör så in i hoppsans ont då jag står eller går på dem. I morgon är det frukostkalas och jag hoppas att jag kommer av sängen.

Av nena - 16 september 2006 17:19

Om ca 30 minuter kommer folket och just nu sitter jag ner och andas lite. Ska fixa klart pajen så den kommer i ugnen och köttet ska värmas. Tårtorna är hämtade hos min mamma och de såg goda ut.

Av nena - 16 september 2006 11:55

J är på scouterna. Varit och handlat så jag kan göra en tacos-paj till i kväll. Hittade ett recept jag ville testa och eftersom det bara är jag som gillar paj i familjen så får jag passa på då vi har kalasgäster ;) Har möblerat om lite så vi salla ska få plats. Nu tror jag att vi kommit på en lösning. Får se när stolarna kommer in. Man måste ju kunna sitta ordentligt då man ska äta mat. Just nu luktar det hemskt ute. Tror att någon bonde har kört ut svinapiss på en åker eller något. Stanken är olidlig och jag skulle ju helst velat öppna fönster och dörrar så det inte blir så varmt här inne... men av två onda ting väljer jag värmen ;( Nu ska jag ta och skölja sallad och fixa till det.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards