¨

Alla inlägg under september 2006

Av nena - 15 september 2006 21:16

I dag har det gott i ett. Fick veta i går att vi ska på frukostkalas till kompisarna barn på söndag. Panik!!! Inga presenter inköpta, inga som helst idéer på vad som skulle köpas heller. I morse for jag och handlade. Först leta presenter och sen handla till J´s kalas. Hem och tömma påsar och sen hämta J i skolan. Senare så hämtade jag och min mamma M och åkte för att köpa saker som jag glömt. Hem och fixa lite och rullade chokladbollar. Barnen pysslade och slappade. Åt middag och sen kom min bror och hämtade vårt gamla datorbord. Skönt att bli av med det. Nu går jag mellan dator och Idol.Sitter och ändrar lite på vår hemsida.

Av nena - 14 september 2006 20:55

Nu är jag trött. Inte bara i kropp utan i huvudet också. Det har gått i ett idag tycker jag. J fick pengar till kläder av sin morbror. Av mormor och morfar fick hon kläder (fick det innan så hon kunde ha dem på idag) och en Mina vänner - bok. Tamagoutchin har hållt oss pigga hela e.m och det var ganska skönt när vi hittade pausknappen *s* Nu blir det att slöa lite i soffan med en kall Coca Cola och sen är det godnatt.

Av nena - 14 september 2006 15:59

Ja J´s Tamagoutchi alltså ;)Så lycklig hon blev för det och den är nu döpt till Mimmi. Själv sa jag bara hitta pausknappen på den där makapären så jag slipper vara barnvakt då J är i skolan *s* Blippar hit och blippar dit och sen dånar det i Bongotrummorna som hon fick till Game Cuben. Att man aldrig lär sig och köper tysta saker till sina egna barn och pipande till andras *ler* Nu vankas födelsedags middag. Hemmagjorda hamburgare har dottern beställt.Snart kommer min bror och päron.

Av nena - 14 september 2006 06:19

J 10 år!! Nu har vi sjungt och J ha öppnat sina presenter och tycke om allt.Just nu fixar hon sig eftersom man måste gå i skolan trots att man fyller år. J hade ju hellre varit hemma och testat sin tamaguotchi ich spelet till Game Cuben ;)

Av nena - 14 september 2006 01:43

låg jag med enorma värkar.Undret som kom till oss var värt varje värk. Jag minns inte ens hur ont det gjorde, andra har berättat hur jag kände det då men jag kan inte föreställa mig smärtan. Allt försvann när jag fick lilla J på magen första gången. Nu har det gått 10 år och jag kan inte förstå det. Minns det ögonblicket som om det var i går... men det stämmer ju inte när jag tittar på den stora tjejen som ligger där i sin säng och sover så gott. Svårt att somna var det för henne, kill i benen och fjärilar i magen. Lika spänd och nyfiken på vad som finns i paketen som jag var då hon låg i magen. Nu ska jag sova innan det är dags att gå upp och sjunga för min lilla prinsessa.

Av nena - 13 september 2006 11:39

och kastade. Varför kastar man dem inte direkt???Det ser ju riktigt städat ut bara de försvann :) Nästa steg är att damma lite. Dammsugning och torka av golven överlåter jag till P. Det kommer inte mina armar eller rygg att klara av i alla fall... Skrivit inköpslistan till kalaset på lördag. Det blev en lång en. Dottern har ju önskat tacos och då blir det ju en hel del saker. Hoppas bara jag fått med allt. Min mamma gör tårtan både till i morgon och till lördag så det slipper jag. Skönt!

Av nena - 13 september 2006 07:40

Onsdag och solen skiner... ännu en strålande dag. Skönt eftersom J är på skogsutflykt i dag. Idag ska jag stanna uppe trots att sängen lockar och kallar på mig. Ska försöka ta tag i lite städning här hemma. Städning som jag bara skjutit framför mig. I morgon kommer bror och hans fru + mina päron för att gratta J på hennes 10 års dag så det bör väl vara lite ordning här hemma då. Vet inte var jag ska börja bara. Borde kanske stänga ner datorn igen så att den inte också lockar mig. Lätt att hamna här och svårt att komma här ifrån. Spark i rumpan och upp ur stolen!

Av nena - 13 september 2006 01:49

Sovit ett tag. När jag tänker efter så är det nog det ända jag gjort den gångna dagen. Tror att förkylningen nu haft sin topp och förhoppningsvis är den på väg ut ur kroppen nu. Hur som helst vaknade jag av hostan nu och kom på att jag glömt stänga ner datorn. Jag har vart lite duktig. Jag har stekt pannkakor till J. Hon ska på utflykt om 6 timmar. Annica: Kan inte förstå vad det var som gjorde mig så trött men nu kom jag ju på det ;)Trodde du blockat mig från MSN efter att jag dissat dig så mycket i går *s* du har ju inte varit online då jag varit vaken ju ;)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards