¨

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2006

Jag ska måla hela världen...

Av nena - 28 oktober 2006 14:37

Nåja barnens rum i alla fall. Nu är halva rummet målat och det känns bra. Nu måste det bara torka så vi kan flytta sängen och måla andra halvan. J har varit på scouterna i dag och där lagade de en tre rätters middag. Först var de och handlade och sen tillbaka till stugan för att tillaga det som de köpt. Jag har börjat bli förkyld igen. Mer än innan och jag fattar inte vad detta är. Kände ju mig bättre men nu är det sämre igen och dessutom har jag klåda i ögonen :(Undrar hur länge detta ska hålla på???

 
ANNONS
 
Ingen bild

jeanete

14 november 2006 22:29

Jag hittade din sida när jag letade efter information om Jag Ska Måla Hela Världen Lilla Mamma... när jag var liten och bodde i Sverige så hade min kusin ett kassettband med den visan och nu när jag är vuxen och bor i USA försöker jag ofta komma ihåg vem som sjöng den och undrar om jag kan få tag på den barnvise kassetten för mina egna framtida barn... (Kanske den till och med finns på cd nu?) Om du har upplysningar till mej kan du emaila mej här: elle_jay_ess@hotmail.com Tack!
*Lycka till med barnrumsmålningen! Själv ska jag snart måla mitt badrum och matsalen i mitt hus.*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se