¨

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2006

Borde kanske sova...

Av nena - 30 oktober 2006 00:40

Har sovit ett tag till nu på soffan och jag är på väg till sängen men gjorde en mellanlandning i datorstolen. Huvudet är lite bättre så länge jag inte hostar, tyvärr gör jag det ofta :( Näsa och ögon rinner så det är väl bara att inse att jag antingen inte var frisk innan eller att jag dragit på mig ytterligare en förkylning direkt. Kul kul *not* Nåja ja kan sova hur länge jag vill i morgon och det kanske jag ska se som något positivt. Barnen är lediga och de går ju upp när de vill och äter frukost och sen blir det nog datorn som lockar. De har ju varit datorlösa = utan internet ett par dagar nu eftersom de inte har någonstans att ha dem på sitt rum just nu. Men i dag var pappa deras så snäll att han ställde upp datorerna i köket så vi nu får äta i vardagsrummet i stället *s* Äntligen kunde de snacka med sina vänner och maila sina "brevisar" igen.Låter som om de är beroende men så illa är det inte egentligen men visst är det så att man saknar det man inte kan ha för tillfället... nu kan de ju om de vill och jag gissar att det är nog bara i morgon som det är intressant, sen står de ju där i köket OM de vill och då behöver man ju inte längta efter dem lika mycket. Välkomnar höstlovet lika mycket som barnen gör jag i alla fall.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se