¨

Alla inlägg under oktober 2006

Av nena - 27 oktober 2006 12:15

Det gäller att hålla i hatten då man går ut.Huuuu. Har varit och köpt en bukett blommor till pappa som femmar i dag och så ska han få en prenumeration på en tidning som han gillar. Eftersom prenumerationen inte är igång än (jag beställde för sent) så har jag köpt ett nummer av den och så får han ett kort där det står att det kommer att komma 11 nummer i brevlådan... funderade ett tag på det där varför det inte var 12 nummer eftersom prenumerationen gäller ett år men det måste vara så att de kör dubbelnummer en omgång. Hittade en tröja också då jag var och handlade. Kul för jag brukar sällan hitta kläder till mig själv.

ANNONS
Av nena - 26 oktober 2006 19:42

det är ju skönt det är bara det att allt står i vardagsrummet och det känns som om man bor i en lagerlokal. Inte så kul men det blir väl bra när det är klart. 5 dagar till innan sängarna kommer, hoppas de ringer innan.Måla kommer vi antagligen göra i helgen. Stormen som alla snackar om. Kommer den hit? Enligt expressen.se så ska det tydligen vara klass 2-varning här över. Jag som inte gillar då det stormar. Stormen 1999 är alldeles för färskt än :(Fast det är klart, vi har inte lika mycket träd här i skogen som då så det kanske inte kommer att flyga granar och tallar om vart annat i år. Läste just på ett forum om en som kände en som befann sig på ett fartyg i Skagerack och där var tydligen stormen. Ja ja vi får väl se vad det blir av det hela och om vi behöver jaga trädgårdsmöbler i morgon...fast de står i och för sig ihop packade på altanen så de ska väl inte fara i väg...

ANNONS
Av nena - 26 oktober 2006 11:02

har jag just nu blivit av med. Så skönt att slippa det. Tänkte ju sälja men har inte blivit klar till det och jag var nog lite för bekväm också därför så gav jag nu allt till M som var här och åt frukost och hennes dotter kommer säkert att bli jätteglad då hon kommer från skolan.Skönt att slippa ha det stående överallt och kommer det till nytta är det ju kul.Det andra som är för litet kommer nog att hamna i en sådan där plåtlåda som brukar stå vid parkeringar vid varuhus. Förstår inte varför jag inte gett bort det för länge sen istället för att bara plocka bort och låta det stå.

Av nena - 26 oktober 2006 07:55

Sitter och väntar på en kompis som ska komma och äta frukost tillsammans med mig.Ska bli kul. Det är länge sen som hon och jag pratade utan barn och män.

Av nena - 25 oktober 2006 14:45

Sov ganska länge då töserna kunde åka med P till skolan eftersom han hade jobb i närheten. Kunde jag verkligen behöva eftersom jag hostat i stort sätt hela natten och inte sovit mycket. Åkte sen och handlade med min mamma. Skönt att slippa göra det i e.m Nu har J kommit från skolan och det är dags för läxläsning. De har stort engelskprov på fredag så jag ska hjälpa henne träna lite och förhöra henne. Tack Kimmie för tipset mot flugorna *ryser*

Av nena - 24 oktober 2006 16:52

Det har varit en seg dag i dag. E.m känns jättelång. Kanske bror det på att P är på möte direkt efter jobb. Man är ju van att han är hemma strax efter 16 var dag.Barnen sitter på olika håll i huset och läser läxa. M jobbar fram i matten efter sin vecka hemma och J pluggar tabeller och inför stora engelska provet på fredag. Själv har jag sorterat lite kläder som ska skickas till en kompis och jagat småflugor. Köket har invaderats av dessa små äckliga varelser. Tydligen är det massor som har det så nu och det är hemskt äckligt. Jag kokar vatten och häller i vasken eftersom det tydligen är i avloppen de lägger sina ägg så 3 gånger har jag kokt vatten och hällt på i dag. Sen har jag gått med den elektriska flugsmällan och fäktat men de är så små att de många gånger flyger i mellan. Sen har jag hällt upp whiskey i små glas och satt här och där för tydligen ska de dras dit och sen drunknar de, några lik har det blivit. Nu ska jag sortera lite till bland barnens kläder så jag sen kan skicka iväg påsarna.

Av nena - 24 oktober 2006 11:22

Svårt att tro då man tittar ut. I natt har jag hostat så jag har så ont i bröstet och halsen. När ska jag slippa skiten. Kände mig betydligt bättre i går men i dag är det värre igen. Täppt i näsan är jag också. M mår bra och är i skolan men hoppar över badmintonen denna veckan då hon också hostar när hon anstränger sig. Onödigt att utmana ödet.

Av nena - 23 oktober 2006 22:21

Den har varit si så där.Barnen har hunnit tömma lite på rummet och P har börjat spackla. Jag har fixat lite med tvätten. Har fått brev från fK och nu har jag fått en ny handläggare IGEN. Gillar inte alls detta. Det ger mig magont och jag blir stressad och jag vet inte riktigt vad jag håller på med. Humöret växlar snabbt och det är inte till något solskenshumör.Fattar inte varför de ska hålla på att byta. Detta är andra sedan jag var på rehab och där mötte jag en ny som jag trodde jag skulle få behålla. Men inte då i somras pratade jag men en annan och så i dag ytterligare är det ett nytt namn. + att jag ska träffa en ny person från arbetsförmedlingen samtidigt eftersom jag ska få hjälp från dem också angående arbetsträning. Så snart ska jag på möte med helt nya ansikten. Tyvärr har P kurs den dagen så jag måste verkligen gå dit själv och det gör mig orolig... hur ska jag orka? Klarar jag det? Jag vill hoppa av karusellen!!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se