¨

Alla inlägg under oktober 2006

Av nena - 10 oktober 2006 07:38

Kallaste morgonen.Ser ut att kunna bli en fin höstdag.J har äntligen på sig sin nya kjol och sina cowboystövlar. Var dag som hon tänkt ha det har det varit dåligt väder eller också har de skullat göra något speciellt i skolan. Jag var trött då klockan ringde och bara jag bara längtade tillbaka till sängvärmen men just nu känns det ganska ok och jag tror jag stannar uppe. Fast Dixi sitter och tittar på mig och undrar när vi ska lägga oss igen *s*Molly har redan krupit upp i sängen och väntar.

Av nena - 9 oktober 2006 15:07

Tvättat och diskat. Det är vad jag hunnit med. När jag vaknade så ringde min mamma och undrade om jag ville följa med och handla. Hon skulle ha gardiner och smörknivar *s* Mamma köpte en tröja till J och en blus till M eftersom de har namnsdag i dag. Jag också men jag ville inte ha någon present. Barnen brukar dock få av sin mormor. Nu är J hemma från skolan och hon hade hunnit göra all läxa på läxhjälpen hon har på måndagar (eftersom hon slutar en ½ timme innan bussen går hem) Skönt att hon kan känna sig fri en dag efter skolan också. Glosprovet hon hade i fredags gick bra. 2 fel hade hon bara så jag är stolt ;) Snart kommer M hem och jag hoppas att hon inte heller har läxa så hon hinner slappa lite innan hon ska iväg och spela badminton. Hon ska testa sitt nya racket som hon fick av morfar i går. Nu ska jag i alla fall sitta och leka lite med bilder i datorn innan det är tid för middag.

Av nena - 9 oktober 2006 07:12

Så var det vardag igen.Känner inte riktigt för den än, hade gärna haft en helg till så där direkt ansluten till den som nu är slut. Är trött. Ovanligt va? Somnade nog runt halv fyra. Låg och vände och vred på mig och gjorde allt för att inte väcka P där på andra sidan sängen. Så snart barnen gått till skolan så ska jag lägga mig en timme eller två igen.

Av nena - 8 oktober 2006 17:48

Idag har vi varit i Lomma i en djuraffär och deras lilla minizoo som man kan gå in och träffa djuren. Där träffade vi tre små minigrisar som var så söta att jag och töserna skulle kunna ta dem med hem men P ville inte ha någon ;) Ett besök hos svärföräldrarna har vi också hunnit med i dag. J lånade liggunderlag (eller rättare sagt hon fick det) så hon kan ha det med då hon ska på scoutläger i helgen som kommer. Nu är grillen tänd och snart är det middag här hemma.

Av nena - 7 oktober 2006 18:03

Det blev loppis även om jag hade ont,kände att jag behövde komma hemifrån och tänka på annat. Det ända fyndet vi gjorde eller J gjorde var "matruschkor", ryska dockor och de var nya *s*Jättefina och J var överlycklig. Hon hittade ju sådana i huset soom vi boodde i på Öland och har sedan dess velat ha. 10 dockor är det och den minsta är riktigt liten. handmålade var de visst också. Var en snabb runda och tittade på det nya köpcentert i Hyllinge. Familjia eller vad det heter. Ser bra ut och dit kommer vi nog att åka fler gånger. Åt på Max och sen var jag och min mamma och handlade på Ica Maxi. Nu är jag riktigt trött och ser fram emot en kväll i soffan. Vi ska se "Dina, mina & våra"

Av nena - 7 oktober 2006 11:20

Vet inte egentligen för jag har inte vågat känna efter. Vet inte vad det var som fick mig att falla så långt ner i går. Antagligen smärtan och att jag var ensam hela dagen. Blir ju lätt att man grubblar då. Lite lättare att inte tänka på det då man har folk omkring sig. Just nu väntar vi på att det ska bli dax att hämta J på scouterna sen ska vi på loppis hade vi tänkt. OM jag orkar vill säga. Vi ska i alla fall in til stan för att hämta en film som vi bokat.

Av nena - 6 oktober 2006 15:44

Armarna hänger inte riktigt med. De gör inte som jag vill och det är jag så sur på.Att jag aldrig lär mig??? Fattar inte det. Nu är det över ett år sedan jag fick min diagnos fibromyalgi men fortfarande kan jag inte tro att det är mig det handlar om. Trots att jag varit på rehab och fått en massa bra tips så var det nog inte mig de pratade om och tipsade. Lik förbaskat är det jag som har ont :( Hur ska man ta det till sig? Kan man acceptera det eller de kommer att vara så här jobbigt resten av livet? Just i det ögonblicket som de sa att det var fibro så grät jag men inte av sorg just då. Det var av glädje och lättnad eftersom jag nu fick veta varför jag hade ont och att jag nu kunde berätta för folk omkring mig att jag är inte lat. Jag har ont, jag är sjuk. Att sen alla inte förstår det ändå är en annan femma, hur ska jag kunna begära det då jag inte förstår det själv?Det hade varit lättare med ett benbrott eller ett sår i pannan för det syns :( Rörigt blev det nu men det är nog för att jag har så ont och det snurrar i skallen. Idag har jag tänkt mycket på fibron och det är inte bra.

Av nena - 6 oktober 2006 09:03

Usch vad det har regnat i natt och nu. Det vräkte ner när M och J skulle till skolan så P kom förbi och tog dem till skolan.Nu är det höst! Björken har gulnat mycket under natten och gräsmattan är snart täckt av de gula löven.Det är ju den 6 oktober så man ska väl vara glad för att hösten inte kom tidigare. Sovit dåligt i natt och är trött nu. Funderade på att lägga mig då barnen gått till skolan men blev sittande vid datorn och nu är det ju för sent för att lägga sig.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards