¨

Alla inlägg under december 2006

Av nena - 14 december 2006 08:27

men jag vaknade med en jäkla halsont IGEN. Har jag fått känna mig frisk några få dagar? *suck*Är så innerligt trött på detta nu och jag hoppas verkligen att det inte blir mer av det. Huvdet bankar också och jag har stoppat i mig alvedon för i dag ska jag tll aF. Inget kommer att stoppa mig denna gången. Jag får bädda ner mig då jag kommer hem istället. Jag hade ju tänkt att jag skulle försöka inhandla de sista klapparna i dag. Får se hur det blir med den saken.*surara lite*

Av nena - 13 december 2006 22:14

Jo det är nog så att den lilla pipiga fyrbenta snuttan är skendräktig *suck* Har forskat lite och hittade att 8 veckor efter löp så kan det bli så och det stämmer in ganska precis på Dixi, det + mycket annat.Bara att bita ihop och palla med detta nu *dubbelsuck* M var och spelade badminton och vi var och hämtade J hos hennes kompis. Eftersom det sen inte var så mycket tid kvar innan vi skulle hämta M igen så åkte vi till hallen och tittade på henne. J fick prova på att spela lite tillsammans med P och det gick bra. Så bra att en av de stora tjejerna ville ha henne med då de spelade rund-badminton och hon imponerade med sina träffar. J tyckte att det var jätteskoj och det kan nog bli så att även hon kommer att spela efter jul. Kanske inte bägge dagarna i veckan men en gång i alla fall... hänger ju lite på hennes läxor. Nu har jag tittat på Top Model och jag tyckte att det var rätt som vann. Close to home har just nu reklampaus men efter det säger jag godnatt.Ska på arbetsförmedlingen tidigt i morgon. Hoppas att hon fått något besked om min arbetsträning och att jag får vara där jag vill. det skulle kännas så bra och tryggt.

Av nena - 13 december 2006 12:47

Jag gick och la mig för att läsa, visste ju att jag kommer att somna så jag ställde klockan.Dixi somnade också, alldeles intill mig, varmt och mysigt. Grannens hund har varit här inne igen, så trött jag blir på det. Den andra grannen får också besök av henne men de bara klappar,pratar och matar henne. Konstigt att hon då hoppar hemifrån *suck* Jag vill inte ha henne här inne men hur ska man få ägaren att förstå det då de bara flina när man säger något *dubbelsuck*

Av nena - 13 december 2006 07:27

Känns inte riktigt som Lucia när barnen är så stora att de inte längre lussar, verken hemma eller i skolan. Saknar det. Saknar de tidiga morgnarna på dagis/skola, det var något speciellt med det. M och J har precis cyklat i väg till skolan och de hade glitter med i väskan om i fall att de känner för att smycka sig lite då 9:orna går Lucia för dem i skolan. I dag kommer inte J hem förrän vi ska lämna M på badmintonen, hon ska med sin bästis hem efter skolan. Något har hänt med Dixi, hon går omkring och piper hela tiden här hemma. Det började i går på morgonen. Hela f.m höll hon på att pipa men sen var det bra. I dag är det samma nu på morgonen. Hon vill inte gå ut men hon har ingen ro här inne heller. Förstår inte vad som hänt, hon verkar inte ha ont någonstans heller. Bara pipig :(Just nu ligger hon på Mollans rygg, piper inte då hon gör det och Molly verkar inte bry sig så hon får ligga där....Jobbigt när man inte vet vad det är som är fel. Idag betalar jag för att jag höll på här hemma i går, det värker i kroppen vad jag än gör och jag funderar faktiskt på att krypa ner under täcket igen, hade varit skönt att sova ett tag till fast jag har inte bestämt mig ännu.

Av nena - 12 december 2006 21:23

och har ont i precis varje del av kroppen. Har inte suttit mycket i dag men det har ju också resulterat i att massor har blivit gjort. Saker som fallit i glömska (eller snarare saker som jag förträngt) då jag varit sjuk. Känns skönt att det är gjort nu även om jag nu får betala dyrt för det med min onda kropp. J och jag har också hunnit fixa till pepparkaksdegen så att hon och M kan baka dessa små goda kakor på fredag. Snart ska jag och P se film - i dag är det Nära & kära och jag hoppas att den är bra och att jag får skratta lite.Tänkte faktiskt käka lite popcorn också och ta ett glas Coca Cola trots att det bara är vanlig tisdag.

Av nena - 12 december 2006 07:22

Pigga och vakna? Har hunnit sätta i gång en maskin tvätt och tömt och fyllt en diskmaskin. Ska just skicka mina döttrar till skolan och sen ska jag ta tag i den där tvätten som jag skulle fixat i går. Idag blåser det inte och jag tror att det inte regnar heller. Skönt!

Av nena - 12 december 2006 00:56

Skulle ju lägga mig efter Prison break i kväll men fastnade med ett korsord som jag nu löst klart. Kunde inte släppa det helt enkelt. Ska aldrig mer planera när ja ska sova *s*Godnatt!!

Av nena - 11 december 2006 20:09

har fyllt min mage. Så gott!!Nu är är jag så mätt att jag inte orkar göra något av nytta alls. Har jag gjort nytta i dag?? Jo jag har ju varit och handlat och jag har hämtat döttrarna så de slapp cykla, det är väl bra saker det... Snart är det Cityakuten, det ska bli spännande att se. Slutade ju mitt i förra gången kändes det som, så många obesvarade frågor och jag hoppas på svar i dag.Sen är det Prison Brake och efter det godnatt. I morgon ska jag försöka ta tag i det som jag skulle gjort i dag *s* ska inte hjälpa någon i morgon med bilder och annat ;o)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards