¨

Alla inlägg under december 2006

Av nena - 11 december 2006 17:44

En man stannar till utanför ett skyltfönster med klockor i. Han påminner sig om sitt trasiga klockarmband och går in.En man i vit rock stiger fram från bakom ett skynke i lokalen.- Goddag, jag skulle köpa ett klockarmband.- Ett klockarmband!! Men människa, det här är en gynekologmottagning!- Men! Varför har ni klockor i skyltfönstret då?- Ja, har du nåt bättre förslag? ------------------------------------------------------- Jag var hos en kvinnlig naturdoktor, för att bota min impotens.- Lyckades hon bota dig?- Jadå.- Hur gjorde hon det?- Med handpåläggning.

Av nena - 11 december 2006 15:52

och fy vad kallt det är *brrr och hutter* Varit och hämtat lilla J vid skolan och åkte sen ut på Ica Maxi för att handla. Fick med mig hem allt utom hundgodis som jag missat skriva på lappen. Undrar om man kan köpa ett kilo kom-ihåg någonstans. När vi åkte hem så mötte vi bussen som M åkte med så henne plockade vi också upp så hon slapp cykla hem i ovädret.P får ta deras cyklar då han kommer från jobbet snart. Snart ska M ut igen och iväg till badmintonen... skönt att man själv bara kan stanna inne i värmen ;o)

Av nena - 11 december 2006 13:27

Fy vad det blåser och har så gjort hela natten. Det är grått och trist och riktigt mörkt här hemma i dag.Man vaknar inte riktigt. Skulle ta tag i tvätten här hemma och fortsätta med julen också men det var inget kul så jag satte mig för att hjälpa en kär vän med en bakgrund till en sida som hon håller på att fixa. det var betydligt roligare och dessutom extra roligt då jag får veta hur hon gillade den ;o)Hoppas också att hennes äkta hälft gillar resultatet *hej hej N* Nu ska jag snart åka för att hämta lillskruttan i skolan, det stormar för mycket för att hon ska kunna ta sig hem med cykeln i dag.Sen blir det nog en runda till affären och fylla på lite i kylen.

Av nena - 10 december 2006 20:03

Var uppe i natt och såg raketen fara till rymden. När det var 1.45 kvar så väckte jag töserna som gärna ville se det hela, trodde inet jag skulle få liv i dem men det var inget problem. Somna gjorde de igen strax efter utan problem.Sen sov vi till 10 och låg och drog os en halvtimme eller något. När vi ätit frukost och fixat till oss så lämnade vi töserna till farmor och farfar och for sen mot IKEA för att köpa hurtsar till töserna, nya sänglampor och lite annat... hurtsarna var slut... varför är det alltid så??? Aldrig har man allt med sig hem som man vill köpa. Det var några magneter också som inte fanns hemma. Hurtsarna får de in i vecka 51 men de kan inte säga vilken dag och man kan inte heller lägga undan *dubbelsuck* Så nu får jag ringa dit var dag i vecka 51 och höra efter och har vi då tur så är svärfar i närheten och kan åka in för att hämta två innan de tar slut igen, verkar vara stor efterfrågan på dem. Mattor har vi i alla fall fått tag på till rummet och det var ju inte dåligt bara det. Snyggt blev det också. De fick dem redan i dag eftersom de behövde matta på golvet där inne. Får ta foto på rummet och packa in det till jul *s* Ha en bra söndagskväll!

Av nena - 9 december 2006 18:52

eller ja, lite i alla fall. Kartongerna kom ner, kartongerna tömdes och fylldes med annat som jag brukar plocka bort under julen och sen åkte kartongerna upp igen. Vill inte se dem, är trött på kartonger och lådor. En del tomtar har hittat sina platser, andra ligger på en hylla och väntar på att bli utplacerade. Var och handlade lite då vi hämtat J på scouterna, det var meningen att hon skulle följa med men hon var så skitig så vi körde hem henne till M i stället *s* Hennes jeans hade nog kunnat stå själv om vi testat ;) Åkte bara till affären i grannbyn så det gick snabbt. Middag hade vi i frysen, den måste tömmas eftersom den behöver en avfrostning. Det är ju för varmt ute än för att kunna förvara sakerna ute under tiden. Just nu är det en förvirrad mygga som surrar runder här vid mig. den undrar nog var den är....*s* Snart ska vi se film och sen ska jag sova för i morgon ska jag och P till IKEA och på andra ställen frö att köpa julklappar. M och J ska underhålla sin farmor och farfar några timmar ;o) Tack för dina smarta tips Annica ;o) ska spara dem tills jag verkligen behöver vinterstämningen Trevlig lördagskväll!

Av nena - 9 december 2006 10:05

varit uppe ett tag. Lilla J hade ont i armen än men till scouterna ville hon i alla fall. Hoppas det går bra, men det gör det säkert. Idag tänkte jag att vi skulle försöka få jul i vårt hus. Försöka hitta den där känslan som är svår att hitta när när man tittar ut på de gröna gräsmattorna och termometern som visar +10. Just nu sitter jag och tittar på IKEA´s hemsida och försöker hitta sänglampor och taklampa till tösernas rum, mattor och lite annat smått som kan bli julklappar. Ha en bra lördag!

Av nena - 9 december 2006 01:35

clementiner ska jag snart dra mig mot sängen. Borde kanske inte skriva det för då blir det säkert värre igen men jag har inte hostat speciellt i kväll som jag gjort de andar kvällarna... såååå skönt. Vi har slappat i soffan och ätit godis och clementiner som sagt. Tittat på Doobiddo och sen har jag sett tre avsnitt av Doktorn kan komma som jag bandat... vet inte vad det är med den serien men jag gillar den verkligen. Trots att jag vet exakt vad som ska hända genom att bara se första minuten... måste se det i alla fall... finns det botmedel mot sådant?? :o) Barnen har somnat för ett bra tag sen. J har ont i överarmen nu av sprutan, jag visste att det skulle komma, hoppas bara att det blir bättre under natten för hon blir väldigt besviken om hon inte kan ut i skogen med scouterna i morgon. P har somnat i soffan och ena hunden på hans mage, ser ju mysigt ut ;) Molly ligger vid mina fötter och tuggar på ben och marsvinet tjattrar i buren, jag var där inne (på rummet) för att hämta en sak och då väckte jag det stackars livet *fniss*. Vi har satt upp en ljusslang under sängarna till barnen och det blev jättemysigt. Det blev verkligen populärt.Ska hitta något fint tyg också så att vi kan sy ett draperi så de kan dra för om de vill vara lite för sig själva också... kommer att bli kanon då vi fått ordning på allt där inne... det går sakta men säkert fram ;)Hon simmade över engelska kanalen på rekordtid, men när hon kom fram till den franska hamnstaden orkade hon inte ta sig upp på land. Hon låg i vattnet och flämtade medan allt fler nyfikna åskådare rusade till. Men eftersom hon var insmord med fett gick det inte att få grepp om henne. Inte förrän en yngre man gick fram och drog upp henne på torra land. Det blev en stor folksamling vid hjälten, och alla undrade förstås hur han lyckades få upp henne. – Det var enkelt, svarade han. Jag är nämligen bowlingspelare! Godnatt!!

Av nena - 8 december 2006 13:17

En lite grå fredag som startade med att vi försov oss. P kom försent men M och J hann till skolan i tid. Nu kommer snart J hem igen och jag hoppas att det gått bra med både spruta och prov.M slutar en timme efter J i dag. Jag mår bättre, fortfarande täppt i näsan och hostar då och då men det känns bra och det är skönt. I kväll ska vi bara ta det lugnt i soffan och se på TV. Ev. åker vi in till stan och hyr en film eller något. En kille från Finland åkte Sverige runt på motorcykel. När han kom till Motala stod en tjej vid vägkanten och liftade. Han frågade om hon ville följa med på cykeln, och det ville hon. När de pausade vid en mack efter några mil tyckte finnen att han skulle presentera sig, så han sträckte fram näven och sa: – Matti Musa. Tjejen svarade då något förvånad: – Nä, men jag är lite öm i rumpan!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards