¨

Alla inlägg under december 2006

Av nena - 7 december 2006 18:31

Ok den började med solsken men sen i e.m har det stormat och regnat och det är ju så trist. Var och handlade med min mamma i f.m och lyckades hitta ljusslang som töserna ska ha under sina sängar. Som jag letat efter sådana, de har varit slut överallt, bara förlängningarna har funnits. Har rullat köttbullar i em och förhört J på engelska eftersom hon har prov imorgon. J är dessutom inte alls glad för att gå till skolan imorgon för hon ska få en spruta :( Har varit och köpt stolar till barnen också, som de ska ha i sin myshörna. Det är en julklapp från farmor och farfar men töserna har själv varit med och provat dem, de måste ju gilla att sitta i dem. Hör och häpna, de hittade dem på Jysk men det var ju ingen beställningsvara så det gick ju att köpa *s*

Av nena - 6 december 2006 12:23

Skönt när det går på rätt håll. Känner mig en aningen piggare i dag och det är ju skönt.Vädret är också bättre i dag, inget regn och liiite sol. Snart är barnen hemma från skolan, längtar efter dem. I dag har det varit trist att vara hemma själv.

Av nena - 5 december 2006 20:47

och House. Tur man har video :) Lådorna är nu sorterade och tömda. Det blev en hel del som gick till papperskorgen och en del som inte kommer att packas upp. En välbehövlig rensning alltså.Jag tror att det är två hamstrar jag har här hemma ;) Tyvärr måste jag väl erkänna att de är väldigt lika sin mamma *ler* Har fått en ny tid till arbetsförmedlingen också och det är ju skönt att det blev innan jul. Hoppas bara att hon fått tag på rektorn på skolan tills dess så att vi vet om det blir där eller inte.

Av nena - 5 december 2006 07:15

trött tisdag. Snart åker barnen till skolan och då ska jag sova några timmar till tänkte jag.Senare ska jag börja med att sortera bland barnens saker. Det där som varit nerpackat sen i slutet av oktober. Det behöver rensas bland det innan det ska på sina platser i rummet.Vi ses!

Av nena - 4 december 2006 21:13

det fungerar inet på mig så jag får väl stå ut. Jag hoppas verkligen att förkylningen är på väg ut nu tillsammans med alla nysningar. Hämtade matta och gardiner + tyget som jag skulle klä om stolarna med. mattan var ok men gardiner och tyg var en besvikelse. Det skulle vara brunt men var allt annat än det. Kommer att skicka tillbaka det igen. Trist att behöva hålla på att skicka tillbaka saker.Nu får jag leta efter nya gardiner och tyg på annat håll. M har varit på badmintonen i dag, hon har blivit ganska duktig. J hann med all läxa i skolan och kom hem nöjd och glad. Så var snart denna måndagen också slut.

Av nena - 4 december 2006 14:02

natten har varit jäklig. Har inte sovit mycket p.g av hostan och en täppt näsa.Sov några timmar sen barnen gått till skolan. Slöat vid datorn resten av tiden.Snart kommer J hem så jag ska fixa något mellanmål till henne. Trött och tråkig!

Av nena - 3 december 2006 17:46

fast jag vet inte om man kan kalla det för just julskyltning. En massa lottstånd och korvförsäljare.En tomte såg jag och jag vet inte ens om han hörde till jul skyltningene eller det var en privatperson som klätt ut sig bara... det kändes så. Skyltfönster var inte speciellt juliga de heller. Museumet brukar ha lite pyssel men det var dåligt med det i år.... liiite hade de men det var inget som lockade. Pynta apelsiner kan vi göra hemma... Saknar de julskyltningar som fanns då jag var barn. Då täcktes fönsterna i affären med papper någon vecka innan och sen plockades det inte bort förrän just på julskyltnings dagen. det var juligt och fint, med tåg som for fram i snölandskap, tomtar i massor och jättetmys. Det ända som var lite roligt i dag var att i en klädesaffär hade de rörliga skyltdockor... ja det var modeller som stod där och skiftade ställning och kläder. J ville inte stå och sälja lotter eftersom det inte var någon ledare eller kompis som hon kände så där jättebra. Vi tog lotter istället och vann en hembakad mjuk pepparkaka och prydnadshjärtan. Sen åt vi korv som scouterna sålde också. Nu är det snart tid för middag och sen ska jag bara ta det lugnt. Har liiiite mer röst i dag och det är ju skönt. Mådde ganska bra i e.m men nu är jag väldigt trött.

Av nena - 3 december 2006 01:57

Barnen sover där i sina sängar långt upp i taket *s* Vilken fröjd det var att slippa höra "ligg still M" "sparka inte i min säng J" osv. Våningssäng är jättebra men inte då ena barnet far runt som en helikopter i sin säng och den andra är jättekänslig och vaknar av minsta rörelse... undrar om jag skrivit om detta innan, det kändes bekant på något sätt *S* Minnet är ju inte det bästa. Maken har somnat i soffan och jag funderar på att låta honom ligga där och snarka så kan jag lägga mig i sängen och hosta för mig själv. Fast jag vet inte hur han är i morgon då för det kan nog inte vara så bekvämt en hel natt i soffan... Stjärnor och stakar är på plats men alla lyser inte än men i morgon f.m ska de göra det i alla fall. Nu är det godnatt!!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards