¨

Alla inlägg under januari 2007

Av nena - 29 januari 2007 20:55

Skönt att töserna äntligen kan få komma igång med badmintonen igen. De har saknat det... Nu är det snart Cityakuten och till det blir det glassen som jag skulle ätit i går men hoppade över.Töserna håller på att göra sig klara för en natts sömn och P har hittat tv´n i sovrummet.

Av nena - 29 januari 2007 15:52

Eller nästan handlat för hela veckan. Det blev plötsligt bestämt så jag hann inte riktigt kolla vad som behövdes till måltiderna i helgen. Nacken värker fortfarande, trist.J hade fixat sina läxor i skolan på läxhjälpen. Skönt det så har hon lite fritt innan badmintonen som idag äntligen ska bli av. Det är varmt i lokalen igen, nästan för varmt nu sa töserna... ja inte kan man begära att det ska vara normalt någon gång ;o)

Av nena - 29 januari 2007 13:33

det har jag hunnit med i dag. Tog en lite kortare sväng med Mollis i dag på morgonen då jag har så ont i nacken. Hittade ju min kudde halvvägs ner på golvet i natt så jag har nog legat illa med nacken och det kände jag av då jag kom ut och gick med Mollan. När vi kom hem så hittade hon en boll som legat gömd under en buske. Hon for runt med den lite innan vi gick in och nu har jag precis varit ute med henne i trädgården och busat med bollen och henne. Hon hittade en lång pinne från björken också och for iväg med den men sen bara stannade hon och la sig ner och såg mest förvånad ut... när hon far i väg så brukar det ju finnas någon som hänger efter i andra änden av pinnen och det fanns ju inte nu. Dixi brukade ju aldrig låta Molly leka med pinnar själv utan det var en enda kamp om dem... När Molly legat där en stund och jag försökt få henne att hämta bollen så tog hon bollen och gick till trappan och ville in igen.... Har ringt och beställt klippning också idag så i morgon ska jag bli av med en massa onödigt hår. Ska bli så skönt. Det var länge sen som jag klippte mig, har ju beställt tider som jag sen fått avboka p.g av att jag blivit sjuk. I morgon ska inget få hindra mig. Imorgon ska jag klippa mig! Nu ska jag ha lite mat i magen och snart kommer barnen hem och förhoppningsvis blir det badminton i kväll. P tror att det ska vara värme i hallen igen och det hoppas jag verkligen.

Av nena - 29 januari 2007 07:09

Ny dag, ny vecka. Spännande att se vad denna vecka kommer att bjuda på. Jag är trött men inte så trött som jag varit tidigare i veckorna, skönt det. I dag är det +-0 så man vet inte på vilket håll termometern ska åt i dag. Det blåste i natt men det har i alla fall slutat nu, skönt det. Snart ska töserna bege sig till skolan och jag ska gå ut med Mollan tänkte jag. Inväntar bara lite ljus där ute...

Av nena - 29 januari 2007 00:14

för kvällen måste jag gå till denna sida för att lägga ett pussel.Sen typ 14 dagar tillbaka har det blivit som en rutin innan jag loggar ut. Har sett filmen 7 miljonärer med bl.a Loa Falkman och Suzanne Reuter. Vet inte vad jag tyckte egentligen. Den hade väl sina ljuspunkter men inte så många. Kändes lite som om man hamnat i typ programmet Cluedo, där man ska gissa vem mördaren är men inte förrän i slutet...typ.

Av nena - 28 januari 2007 21:45

och 3,? kilometer. Det tar sig. Jag ska nog lyckas få upp flåset jag också ;) Är faktiskt ganska stolt över mig själv att jag inte tröttnat än... ja ja det är bara en vecka men jag tröttnar lätt på sånt där. Ett bra tv-program så ska jag nog kunna trampa på. Snart är söndagen slut för denna gången, tänkte avsluta den i soffan och se på en film.

Av nena - 28 januari 2007 16:44

Blir nog inte bättre i dag. Eftersom det var så trist så åkte vi till IKEA och köpte bordslampa. Det blev inte den jag tittat ut först för den var inte så fin i verkligheten. Men vi hittade en annans om vi alla gillade. Var en runda på Clas Olsson och Biltema också. Lite småsaker inhandlades.Tror nästan att alla andra i Skåne också hade det tråkigt i dag eftersom det kändes som alla var på IKEA. Nu ska jag snart vispa grädde för jag har lovat familjen fastlagsbullar. Själv föredrar jag glass...

Av nena - 28 januari 2007 11:08

Regnig söndag, trist söndag.Vet inte vad vi ska göra...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards