¨

Alla inlägg under januari 2007

Av nena - 28 januari 2007 00:00

M körde vi hem till kompisen och sen hämtade vi J på scouterna. Skulle hämta henne rättare sagt. Hon åkte med en kompis hem istället och plötsligt å kunde jag och P göra vad vi ville utan barn... vad gör vi?? Jo vi åker hem och låter Molly leka med svärföräldrarnas äldre hund och sen åker vi och handlar *s*Var tog vårt spontana vägen. Vi visste verkligen inte vad vi skulle göra. Alla "lekträffar" är ju normalt planerade eftersom vi måste skjutsa barnen. Herregud, vi måste verkligen bli spontana jag och P. När vi handlat åkte vi hem ett tag och sen åkte vi hem till M och L för att snacka lite, nu var bara M hemma och hon skulle iväg efter en timme. Åkte för att hämta M innan J. Fikade med hennes mamma och gosade med deras katter, jag som egentligen inte gillar katter tycker dessa är jättemysiga. Åkte sen vidare för att hämta J. Åt tacos till middag/kvällsmat och kycklingfajitas. Stark som attan och skulle det nu mot förmodan gömt sig några förkylningsbaciller hos mig så är de nog borta nu *s* Har sett på film tillsammans med familjen. "Shaggy Dog" med Tim Allen. Den var rolig.

Av nena - 27 januari 2007 10:11

Det kom inte mycket men det är inte grönt på gräsmattan längre och det gillade J när hon vaknade. Nu är hon på scouterna och när vi hämtar henne så ska vi lämna M till en klasskompis. Vet inte riktigt vad vi sen ska göra. Hade tänkt åka till IKEA för att införskaffa en bordslampa eller två men jag tror det får vänta tills i morgon. Ev. åker vi till P´s föräldrar så att Mollan får leka av sig med deras hundar OM inte den stora haltar fortfarande.

Av nena - 26 januari 2007 22:28

och J blev överlycklig. Tyvärr verkar det inte bli mycket mer av det. Vi har nu sett så ska det låta och det nya programmet Hjälp på tv4. Det var verkligen Hjälp... vet inte riktigt om det är jag som har kass humor eller om det bara var kasst. M skrattade åt det i alla fall och P somnade. J satt mest och såg ut som ett frågetecken.Ja ja jag ska ge det en chans till nästa vecka.Nu sitter jag och väntar på att sista delen av brandvägg ska ta slut så jag kan se det. Spelade in det för att kunna sitta i lugn och rå och titta på det. Vill inte ha någon som ropar mamma mitt i allt ;) Pratade med en kompis nu i kväll och hennes lilla dotter på 7 år sörjer Dixi jättemycket. Hon har pratat om henne hela veckan och hon har pratat med sin fröken om henne(mina barns f.d fröken så hon känner ju oss väl också). Nu har inte lilla E träffat Dixi så där jättemycket eftersom vi mest haft telefonkontakt sista året då annat kommit i mellan. Hennes mamma är orolig hur det ska gå då deras lilla hund som är 13 år verkar vara inne på sista versen nu. Den hunden har ju funnits hela lilla E´s liv.

Av nena - 26 januari 2007 19:09

Eller det hade han ju egentligen inte gjort. Samtalet var inte alls tänkt att det skulle leda till det det gjorde.Han ringde till en kompis som jobbar i en vapenaffär för att höra om en sak. Denna kompis har Drever och han har tagit valpar på den tidigare och det ena ledde till det andra men han hade inte parat den alls denna gången så det fanns inga valpar. Tur det kanske... Jag är så kluven i det hela nu då jag ser hur Mollan lider. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra och hur jag ska tänka om det hela. Molly blev ju en helt annan hund då vi skaffade Dixi och det var til det positiva hållet. Nu är hon så deppig på något sätt och det är klart att hon ska få vara det, hon sörjer ju också precis som vi...Men vad gör man, vi har ju Mollan med så mycket vi bara kan då vi åker någonstans och hon är ju hos oss här hemma. Vi leker med henne, vi gosar och vi aktiverar henne både kroppsligt och huvudet... Ingen ingen hund kommer någonsin att kunna ersätta Dixi och det är ju inte meningen heller men det fattas något här hemma, det är så annorlunda att ha en hund igen.Samtidigt så får jag dåligt samvete att ens tänka på valp bara en vecka efter att Dixi slets ifrån oss.... Ååååå vad ska man göra??? Jag saknar mitt hjärtegryn så mycket och jag är så ledsen då jag ser Mollan...

Av nena - 26 januari 2007 12:07

Trist väder dock, regn och kraftig blåst. Har vikt handdukar i f.m och försökt få in påslakan som jag vek här om dagen. Måste ta tag i det där skåpet, det rasar ut då man öppnar dörren och dörren går inte riktigt att stänga. Tycker inte att det är så länge sen som jag rensade ut en massa gamla påslakan där inne men ändå är det fullt igen :( Har busat med Mollan och en boll också, hon behöver verkligen träffa någon annan hund nu och få busa av sig riktigt. Här hemma sover hon bara om vi inte leker med henne. Hon ser så ledsen och nere ut. Folk har frågat oss om vi inte ska skaffa en ny hund men det är ju inget riktigt något man tänkt på. Det är i dag en vecka sen Dixi lämnade oss och just nu är det bara henne man har i huvudet och jag hoppas att vi snart får veta orsaken till hennes hastiga bortgång. Inte har vi tänkt på att skaffa valp inte, det enda vi sagt är att OM vi skulle skaffa så blir det inte förrän tidigast till våren men så säger folk - ja ja men rätt vad det är så finns den där valpen där framför er som ni vill ha... Vi ska i alla fall försöka åka till ett par vänner i helgen som har en hund som Molly kan leka lite med så hon får ut det där som vi inte kan busa av henne. Promenader och bollekar och annan hjärngymnastik hjälper inte riktigt.

Av nena - 26 januari 2007 00:34

Borde redan vara i den men har inte kommit så långt än. Har ont i huvudet och har precis tagit en pilla och vill att den kommer ner ordentligt innan. Jag har ju väldigt svårt att svälja skiten och sen känns det som om den sitter där halvvägs ner... jag vet ju innerst inne att så är det inte utan det är bara inbillning från min sida... Kvällen har tillbringats i soffan största delen, med Molly intill mig. Har sett första delen av Brandvägg i kväll och det är ju tur att andra och sista delen går i morgon så att jag får sett slutet direkt. Det var mycket därför som jag sparade å avsnittet, jag ville inte vänta en hel vecka på upplösningen.På en timme har temperaturen ute förändrasts från -8,8 grader till -2,6 grader. De hade ju i och för sig lovat att det skulle bli +grader imorgon men att det skulle ändras så fort trodde jag inte. Imorgon är det fredag (ja det är det ju redan förstås) och snart är helgen här och då får jag ha hela familjen hemma hos mig. Nåja kanske inte ändå, J har sina scouter och M skulle med en kompis någonstans...

Av nena - 25 januari 2007 15:40

Barnen har kommit från skolan och nu väntar vi bara på P som ska komma från jobb. Jag är inne i en period nu då jag vill ha dem alla samlade. Tycker det är trist då de är borta hela dagarna. Jag och Mollan fick gos i f.m Jag somnade med henne på armen och sov 2 timmar. Så mysigt, hon låg intill mig hela tiden. Nu ligger hon och sover på mina fötter. Ska snart sätta på riset till middagen, kassler blir det i dag.

Av nena - 25 januari 2007 07:08

Jag fryser. Det var så varmt och gott under täcket och utanför var kallt. Eller så är det för att jag ännu inte vaknat ordentligt. Töserna var väldigt trötta i dag, skönt att det snart är helg igen så vi kan sova lite längre på morgonen. I dag har jag inga som helst planer. Ska bara ta det lugnt. När M och J åkt till skolan kommer jag att lägga mig i sängen igen för att läsa lite och gosa med Molly. Ha en bra dag!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards