¨

Alla inlägg under januari 2007

Av nena - 17 januari 2007 19:54

badmintonen gick bra men det var kallt i hallen. Fläksystemet har gått sönder och de har lyft ut de gamla men inte in de nya så det var mycket uppvärming mellan spelen.Skickar med långärmade tröjor till gympan imorgon å de håller sig varma. J blev överlycklig för sitt nya badmintonracket, hon strålade som en sol då hon såg det. Tröjorna jag köpte blev också uppskattade, tur det *s* Snart ska jag sätta mig och se en Beck-film som jag hyrt, gillar Beck.

Av nena - 17 januari 2007 13:52

vars en tröja till töserna på Kappahl. de hade halva reapriset på en del varor och jag fick betala 87:- för tröjorna tillsammans. Köpte badmintonracket till J också så hon slipper sitta och vänta på ett låneracket. det kostade bara 140:- också på rea så det var passande.

Av nena - 17 januari 2007 07:08

Oj vad det var kämpigt att gå upp i dag. Det var så skönt där under täcket och att ta steget av sängen bar verkligen emot. Jag längtar dit igen. Har trots att det var jobbigt att gå upp sovit bra i natt. Tror inte att jag varit vaken något alls. Hoppas det vänder nu så att jag får sova ordentligt. M och J var i alla fall pigga när de vaknade och det är ju skönt. Snart är det tid för skolan och i e.m är det badmintons-dax igen.

Av nena - 16 januari 2007 15:29

Muskel - När möss vänslas Porträtt - Ingemar Stenmark åkte oftast så Bigott - Annat ord för honung Frambringa - Den ultimata motsatsen till rumpstek Bastant - Fruntimret som tillsammans med trummisen utgör rytmsektionen Hovmästare - Förra året vanns titeln på 12 skodda hästar på 1 timmeKalkyl - Isskåp, helt rensat från lustiga små magneterMuslim - Hmm nää......Karlssons klister för gnagare

Av nena - 16 januari 2007 15:16

så trist. Har inte gjort något av vikt alls i dag. Om man inte räknar att gosa med hundarna som viktigt *s* Legat på soffan eller suttit vid datorn. Bara tagit det väldigt lugnt alltså. Funderat på varför hundar luktar så mysigt då de sover. Barnen kallade det för att de luktade "nannevovvar" då de var små (barnen alltså).Molly doftar så ibland och Dixi nästan jämt då hon sover. Hur kan det komma sig??? Nu ska jag i alla fall göra lite nytta, jag ska hjälpa dottern med läxorna, eller vara närvarande åtminstonde ;)

Av nena - 16 januari 2007 07:07

Härligare start på tisdagsmorgonen kan man väl inte ha *ironi*. Dina eller mina strumpor. M har ett par strumpor på sig som låg i hennes låda. J påstår att det är hennes men de passar M *suck* Jag vet inte vems det är. Storlekarna är i stort sätt det samma och jag kan inte längre hålla i ordning på vems som är vems och om J har fått överta från M.Hädanefter ska jag bara köpa blåa eller röda strumpor så att de inte kan ta fel *dubbelsuck* Nåja nu verkar de har rätt ut det och M får låna strumporna hon har på sig. Det har varit en ganska bra natt även om jag vaknat av att min hand och arm sov eller ömmade. Ha en bra tisdag

Av nena - 16 januari 2007 00:10

Hunden får inte vara inne i huset.Okej, hunden får vara inne i huset, men bara i vissa rum.Hunden får vara i alla rum, men får inte hoppa upp på möblerna.Hunden får bara hoppa upp på de äldsta möblerna.Okej, hunden får hoppa upp på alla möbler,men får inte sova med husse och matte i sängen.Hunden får sova på sängen,men bara om han får lov av husse och matte.Hunden får sova på sängen, men inte under lakanen.Hunden får sova under lakanen,men bara om han får lov av husse och matte.Hunden får sova under lakanen varenda natt.Husse och matte måste be om lovför att få sova under lakanen med hunden.

Av nena - 15 januari 2007 19:37

snart tid för "Från koja till slott" J kom inte hem som hon brukar så jag blev orolig och tog på mig så att jag kunde gå vägen och se om jag såg henne. Halvvägs kommer hon cyklande sakta med säkert tillsammans med en gående kompis. Konstigt att det tog lång tid då *not* Dessutom hade deras buss tagit med grannbyns skolbuss-barn också och lämnat dem först. Att hon blir 5-10 minuter senare än normalt brukar inte göra mig orolig men när det tar 15-20 minuter så börjar det kännas i magen på mig. Så nu sa jag att hon får ringa mig om hon tar längre tid på sig hem så att jag vet... hönsmamma... ja jag vet ;)Jag fick alltså en rejäl promenad, en snabb sådan och det kändes verkligen i kroppen då jag kom hem igen. Å vad trött jag var och oj vad ont jag hade. Kom i alla fall i väg och fick handlat så vi klarar denna veckan. Skönt det. Det blev ingen badminton i dag för töserna eftersom M fortfarande är en aningens snuvig och hostar, dessutom så har de fel på värmen i hallen och det håller de på att åtgärda i dag och imorgon. På onsdag ska de få spela om inget annat inträffar. J ska ju också börja och det ser hon fram emot.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards