¨

Alla inlägg under januari 2007

Av nena - 15 januari 2007 13:17

Länge sedans om jag var helt ensam. Först var det ju jullov och då barnen började skolan igen förra veckan så var ju P hemma från jobbet. Det känns konstigt och ensamt men samtidigt lite skönt. La mig en stund efter att töserna stuckit i morse men kunde inte sova speciellt bra. Kroppen gillade inte det förslaget heller. Försökte mig på att halvsitta och läsa lite. Gick ett tag och sen satte jag mig i soffan istället. Efter det har jag mest vandrat runder här hemma. Upptäckte att ett träplank intill grannen har rasat i stormen så jag fick gå med hundarna ut då de ville ut och springa på tomten, vet inte vad som finns bakom det där planket och om hundarna kan ta sig in dit.P får ta en titt på det i em då han kommer från jobb.

Av nena - 15 januari 2007 07:09

Måndag morgon och det är åter dags för skola.Barnen är ganska pigga i dag, skönt. Kan tyvärr inte säga det samma själv. Jag är allt annat än pigg. I natt har det inte stormat men min fibrovärk har hållt mig vaken i stället *suck*. Jag vill ju sova. Har ont i dag och tänkte bara ta det väldigt lugnt. Ev. så lägger jag mig en stund till, vi går se hur det blir.

Av nena - 14 januari 2007 23:54

så var helgen slut *suck* Har bara varit utanför dörren en gång på hela helgen och det var i dag mitt i stormen för att kolla en sak. Trodde peruken skulle blåsa av mig. Nu är det dock lugnt och skönt. Inget dån och inga skakande rutor. Härligt! Kanske man kan få sova i natt då??? Strömmen har vi fått behålla hela tiden och det är toppen. Kanske för att de var så smarta då -99 att de grävde ner våra luftledningar... annars hade vi väl suttit utan ström skulle jag tro. Nu är det i alla fall dags att sova för i morgon ringer klockan tidigt.

Av nena - 14 januari 2007 13:55

Tror det började vid fyra tiden i morse.I går kväll vid halv tolv tiden startade vår rds-radio och dånade i hela huset. Det var då varning om stormen som skulle komma. Den skrämde oss rejält, inte för att de varnade utan för att den började pipa så högt. J vaknade och när hon somnat om startar åbäket igen *suck* Idag är den tyst som muren ...

Av nena - 13 januari 2007 19:21

Klockan är bara tjugo över sju och det känns som om hon var bortåt tio eller något. Förstår inte varför, vi var ju inte uppe speciellt tidigt heller. Vi har i alla fall hunnit äta middag och sen har vi bara slöat. Jag, P och M sitter vid vars en dator och J sitter och stickar. Hon kom innan och undrade om jag kunde lägga upp masker till henne *hjälp* kan jag det fortfarande men jodå, det gick och J blev nöjd. Bara hon inte ber mig lära henne för det kommer jag inte att klara av *s* Funderar på att störa de andra och spela ett spel istället för att bara sitta och glo på en skärm.

Av nena - 13 januari 2007 13:30

Allt är nu borta, ljusstakar och stjärnor är nerplockat från fönster och tomtarna har i samlad trupp vandrat upp på vinden. Vilket jobb... men nu är det som sagt klart och man kan inte se ett spår av julen... annars brukar jag alltid glömma något men i år har vi lyckats få ner allt i lådorna. Det stormade bra i natt och som vanligt var det svårt att sova. Nu har det lugnat sig rejält men de hotar med ännu en storm i natt. Är det bara för att jäklas med mig eller??

Av nena - 13 januari 2007 00:45

vad det stormar nu. Varfrö skulle SMHI har rätt denna gången för, de brukar ju inte hålla vad de lovar :(Obehagligt är bara förnamnet. Glad att vi i alla fall har strömmen kvar fortfarande. Kvällen har jag tillbringat i soffan tillsammans med familjen. Vi har ätit godis och tittat på filmen Offside. Den var lite seeeg i mellan åt men det kom en och annan ljusglimt då och då så man fick skratta lite. Nu har töserna somnat och jag funderar på att inta ryggläge jag också, kanske med en tidning för det kommer att ta tid att somna när det stormar som det gör just nu *suck*

Av nena - 12 januari 2007 15:45

och dammsugit har jag gjort i dag. Jisses vad grus hundarna drar in nu. Precis överallt finns det grus :( Ja inte nu för just nu är de ute och jag har precis dammsugit *s* Rörigt som bara den på Ica Maxi. Jag vet inte varför, det var inte ovanligt mycket folk där så det kan inte varit det. Kanske för att jag handlat sista tiden i en liten ica butik här i närheten så allt blev så stort med en gång. Nu är jag helt slut i kroppen. Jag glömmer av att jag trots allt har en infektion i kroppen fast jag mår relativt bra... Nu är det i alla fall fredag och jag ska bara slappa och inte göra mer i dag.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards