¨

Alla inlägg under januari 2007

Av nena - 12 januari 2007 11:55

Från i kväll risk för mycket hårda vindbyar, ca 21 m/s. I natt och i morgon bitti risk för stormbyar, 25 m/s. Vindriktning sydvästlig som i natt vrider till väst. Fram på morgondagen nordväst och sakta avtagande. Så säger de på SMHI om hur det ska bli här nere. Tittar ut och undrar om det verkligen kan storma mer än vad det gör redan *suck* Jag avskyr verkligen då det stormar.Förr gjorde jag det inte men sen stormen -99 så tycker jag att det är väldigt obehagligt. Om ett tag slutar barnen och då ska vi försöka handla och fylla upp hela kylen så vi slipper tänka på det i helgen.P mår bättre och det är skönt.

Av nena - 11 januari 2007 19:41

Så duktig jag varit om jag får säga det själv. All torr tvätt ligger nu på sina platser i garderoben och änne en maskin snurrar så att ny ren tvätt ska hängas på tork snart. Jag har gjort pannbiffar och kokt potatis och vi har ätit. Smaskens! Under tiden jag fixade tvätten så tittade jag på Tusenbröder 3 som jag spelat in. Gillar den serien. J hade bara So och engelska glosor i läxa i dag och M skulle bara läsa. Skönt, det gick fort och sen har de spelat tv-spel och andra spel.

Av nena - 11 januari 2007 13:39

Blir det dag i dag eller kommer det att se ut som natten hela tiden?Regnet vräker ner och man blir ju inte direkt glad av att titta ut. Det har stormat bra i natt och eftersom jag inte gillar det så har det varit svårt att sova. Slumrat till då och då men ingen ordentlig sömn. La mig för att läsa igen då barnen gått till skolan, det var för tråkigt att sitta uppe och titta på vädret bara. Nu har jag börjat ta tag i tvätten och ska snart titta på Tusenbröder som jag spelat in. Tänkte passa på att stryka lite under tiden.

Av nena - 10 januari 2007 20:27

Vid 15 tiden försvann strömmen för att återkomma 3 timmars enare eller något. Interner kom inte igång förrän nu. Eftersom vi inte visste hur länge strömmen skulle vara borta så åkte vi för att hitta ett ställe att äta på. Inte så lätt inte. Första platsen vi kom till har McDonalds, Burger King och Max men alla var strömlösa. Husvagnen hade ju kunnat öppnas och laga mat i men det var inte riktigt vad vi var sugna på att göra. Där är ju en aningens kallt och ruggit i så här års. När vi vände hemåt så såg vi att det lös i staden bredvid (tur man inte har så långt mellan städerna)så vi åkte dit och lyckades hitta en öppen McDonalds. Ingen drömmat direkt men det mättade ju magen. När vi kom hem igen så hade strömmen kommit tillbaka och det var ju skönt. Elementen hade startat och det luktade varmt här hemma. Internet ville som sagt inte riktigt komma igång och det var lite synd för jag hade ett mail som jag ville få i väg i dag. Tur att det kom igen nu. Snart är det tid att hoppa i säng och stänga de blågröna för natten.

Av nena - 10 januari 2007 13:02

i dag också (slutar snart). M sa att hon mådde bra i morse, hon hade bara nyst en gång. Funderade på hur snälla vi är som skickar en förkyld dotter till skolan egentligen men å andra sidan verkade de flesta vara snuviga enligt M och mår de bra är det ju svårt att hålla de hemma. Dessutom så är de ju stora nu och nyser och hostar inte folk i ansiktet, de har ju en aningens kontroll på det hela. Jag mår lite bättre och det är ju skönt. P har ont i huvudet och hostar men är på benen i alla fall.

Av nena - 9 januari 2007 19:29

Nåja kanske inte riktigt än. Ska se House eller Grey´s anatomy först sen ska jag sova. När vi skulle hämta M i skolan och handla lite i närköpet så backar vi ut bilen men fick snällt köra in den igen. Punktering!! på ena bakhjulet. Jättekul *not* Jag och J gick in igen eftersom det regnade och P bytte hjulet så vi sen kunde köra. Nu hann vi till skolan för att hämta M i alla fall så det var ju tur det. M konstaterade när hon kom in i bilen att hon kanske borde stannat hemma i dag eller åkt hem tidigare för hon var väldigt trött och hängig. Vi får se hur det är i morgon. P´s hals gör mer ont nu än innan. Jag är inte lika tung i huvudet och J känner sig bra och är inte alls lika stopp i näsan längre.Det gå framåt för några av oss och inte fullt lika framåt för andra ;)

Av nena - 9 januari 2007 13:56

När klockan var 5.15 tittade jag på den sista gången sen vände jag mig på andra hållet så jag slapp se vad klockan var. En timme senare ringde den och det var tid att gå upp. Töserna kände sig så pass bra i dag att de ville till skolan så de fick åka dit och lovade att ringa om de blev sämre. Än har ingen av dem ringt och J slutar för dagen snart. När de åkt till skolan la jag mig igen och har sovit fram till halv ett ungefär. varför är det lättare att somna på dagen/morgonen och varför hostar man inte lika mycket då? P är hemma i dag och mår kasst han också. Får se om han får en lindrig förkylning som barnen eller han drabbas som jag...

Av nena - 9 januari 2007 00:56

Så fort jag lägger huvudet på kudden så hostar jag och så fort jag hostar så känns det som om huvudet ska gå sönder. Det gör ont nu också i pannan och under ögonen men det är inte så farligt i jämförelse. Nu är det så där mycket gnäll igen *suck* Hur det blir i morgon, om barnen kommer till skolan eller inte. Det får vi se då klockan ringer. P kommer att vara hemma i alla fall för nu är det hans tur att nysa och hosta och ha feber *dubbelsuck* Är så guda trött på detta nu och jag hoppas att det går fort över. Min kropp har inte hunnit hämta sig mellan alla omgångar nu och det är jobbigt. Jag har ju inte världens bästa läge annars heller om man säger så :( Har inhandlat Sinova Forte på apoteket , gröna hemska piller som jag ska börja ta i morgon och förhoppningsvis lossar det lite i bihålorna med hjälp av dessa *håller tummen* Nu ska jag se om jag kan bädda upp med kuddar så kanske jag kan sitta och sova någon timme i alla fall...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards