¨

Alla inlägg under februari 2007

Av nena - 3 februari 2007 09:54

var jag inte men väl runt halv nio ringde klockan. ja trots att det är lördag så är det upp med klockan. J har scouterna i dag och P har just kört iväg med henne.Han tog Mollan med sig också för promenad i annan skog än vår egen. Lite omväxling.M har fått någon sjuka....hon städar...frivilligt! Undrar om det är smittsamt eller om jag måste ta henne till sjukan ;) Kanske bra om det smittat lite på mig. Ska ta och röja här hemma men kommer inte ur stolen... Det blir nog en fin dag i dag ser det ut som , solen tittar fram och det är inte speciellt grått. Ha en trevlig lördag

Av nena - 3 februari 2007 01:28

blev det härOch nu är det godnatt och sov gott

Av nena - 2 februari 2007 22:56

undrar om det är tillräckligt för att gå så att hamburgaren från Max förvinner igen *s* Vet inte och jag bryr mig egentligen inte heller men 4 km har jag i alla fall travat till "Så ska det låta". Ja nu tog det ju inte hela timmen i och för sig utan ca 20 minuter. Jag som lovade att ge programmet "Hjälp" en chans till missade så klart att det var i dag så jag kan inte säga vad jag tycker om det. Tyvärr Annica och Nicke så trillade webbkameran i golvet nyss så ni får helt enkelt lite på mitt ord ;o)

Av nena - 2 februari 2007 15:50

Barnen kom hem i normal tid, skolbussen körde inte till grannbyn innan och det var ju skönt i dag. Jag och J spelade TV-spel medan vi väntade på M skulle komma hem. Jag är inget bra på det *s* men det är kul. Snart kommer P hem och då ska vi äta på Max. Barnen var sugna och vare sig jag eller P hade något emot att slippa laga middag i dag. Sen blir det nog bara slö i soffan.Annica och Nicke...det är fredag så kanske händer det något i dag ;)

Av nena - 2 februari 2007 11:57

gjorde mig betydligt piggare. Skönt! Har suttit och försökt få lite ordning i datorn, ska lägga en massa foto på CD-skivor + en massa annat som jag sparat på. Ska försöka tömma den så att jag kan göra en rejäl storstädning i burken. Det behövs verkligen.Men det tar tid att bränna ner allt och det är inte särskilt roligt. Om en timme slutar J och om 2 är det M´s tur. Idag är det läxfritt och det är skönt. J har haft stort engelskprov i dag och jag hoppas att det gått bra.

Av nena - 2 februari 2007 07:12

Så skönt att det är fredag igen. En hel hel tillsammans med familjen, ja om nu tjejerna är hemma vill säga. Det vet man ju inte men vi äter i alla fall frukost tillsammans allihopa. Har sovit dåligt i natt, vet inte varför men jag tänkte krypa ner någon timme till när töserna gått till skolan.

Av nena - 1 februari 2007 22:30

Skönt för då är familjen hemma med mig. Lite trist med posten i dag. En räkning på Dixis försäkring. Det var ju inte direkt det man väntade sig att få se då man hämtade posten :( Annat trist är att min brors morfar dog i dag. Nu hade jag ingen som helst kontakt med honom förutom de få gånger jag träffat honom på kalas. Han var gammal så det var ju inte så konstigt att han fick somna in egentligen, men det är ju alltid ledsamt då det händer... Nini: jag vet ju att det är deras jobb men jag tycker ändå det är jobbigt, fast jag tycker i och för sig alla sådana samtal är jobbiga...så det har ju tagit ett tag innan jag kom till skott för att ringa dagens samtal också... men jag har inte lyckats klura ut hur jag ska göra så jag måste ringa i alla fall OM inte min handledare på AF kan hjälpa mig då jag träffar henne på torsdag, måste komma ihåg att ta pappert med då. Vore skönt om hon visste det jag missat ;o)

Av nena - 1 februari 2007 12:03

Skulle jag behöva i så fall. Ringde till försäkringskassan för att höra om jag skulle börja fylla i papperna trots att jag ännu inte börjat arbetsträna. Jag går ju på aktivitetsstöd nu istället för sjukpenning. Jag skulle börja fylla i dem och se skulle skickas in varje månad den 20:de. Det var inget problem att hålla det i huvudet, men resten?? Vad och var skulle jag fylla i och ska jag lämna in lappen på fk i vår stad eller ska jag skicka den med posten så den kommer till den adress som står på lappen?? Sen skäms jag för att ringa en gång till, då grubblar jag och försöker klura ut det själv istället. Blir så trött på mig själva... blir så trött på att jag inte kan hålla koncentrationen så pass kort tid ens som ett telefonsamtal ... vad tar det 2-3 minuter högst. Nu hoppas jag att jag lyckas klura ut vad jag ska fylla i innan den 20:de det är ju etttag dit som tur är annars får jag väl ta och bita i det sura äpplet och ringa en gång till i alla fall :(

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards