¨

Alla inlägg under februari 2007

Av nena - 25 februari 2007 23:51

var detta lite klurigt var det allt men jag fick ihop det. Vi har gjort pizza och tittat på film och nu ska jag ta mitttäcke och flytta in i sängen. Känner mig febrig och huvudet är tungt :(

Av nena - 25 februari 2007 17:54

Maken och barnen har varit och hyrt filmer medan jag sov ett tag. Det blir att tillbringa kvällen i soffan tillsammans med lite godis som de också köpte ;)

Av nena - 25 februari 2007 13:33

Kände mig ganska pigg då jag vaknade och tänkte att nu är det onda borta och jag blev nog inte förkyld i alla fall. Skönt det ju... När vi ätit frukost bestämde vi oss för att gå en sväng, skulle kolla hur lång tid det tog för att gå till skolbussen för barnen bl.a Det skulle jag aldrig gjort känner jag nu :( Jag har ont igen och jag är nog visst på väg att bli förkyld *surar* helt slut sitter jag nu här och det är ändå ett tag sen som vi kom hem. Töserna är ute och Peter skottar fram vår bil så de kan bogsera in den till verkstaden imorgon (Till A: det var tyvärr inte det som ni tipsade om *suck*) Nu ska jag ta och krypa ner under ett täcke i soffan.

Av nena - 25 februari 2007 01:41

Har sett hela veckans avsnitt av just det programmet nu. Maraton-tittande ;) Älskar den serien, vet inte riktigt varför, bara gör det. Har ju sett de flesta redan då de gick första gången men det är något som får mig att spela in dem och titta på dem igen... knäppt... Det blev melodifestival-tittande också, mest för att vara social med övriga familjen. P satt ju där eftersom han har lyxen att ha bärbar dator och kan surfa i från soffan. M och J tittade på det och åt lite godis, när det var slut försvann M in till sin dator och MSN. Jag och J satt och gissade på vem som skulle gå vidare och vi prickade in rätt. P satt och letade valpar. Det är ju inte så länge sedan som vi miste vår älskade Dixi och jag kan känna blandade känslor över det här med valp igen. Jag både vill och inte vill. Jag vill ju inte ersätta Dixan men samtidigt så är vi vana vid två hundar och Mollan är van vid en kompis, man märker på henne att hon inte får det hon behöver. Vi promenerar, busar och leker med henne men det är inte tillräckligt, hon är rastlös på något sätt. Trodde att det skulle försvinna eller gå över, det gör det kanske också, det är ju bara en månad sedans om det hände.... så svårt!! Hur som helst så är vi lite inne på Borderterrier, vi har tittat på dem tidigare, innan Mollan också och nu är vi sugna på en. P hittade en kennel inte så långt ifrån oss som fått valpar nu i februari och kanske kanske kommer jag att maila dem och höra mig för. Inget är bestämt och vi vet inte hur det blir men tanken finns där...Kanske är det en dum tanke kanske är det en bra.

Av nena - 24 februari 2007 19:46

Vet inte om jag kommer att se det men höra det lär jag göra eftersom min dator är i samma rum som tv´n. Tjejerna vill ju se det. Har precis ätit tacos och druckit alldeles för kall cola. Cola ska vara kall men inte för kall. Fick ont i huvudet.

Av nena - 24 februari 2007 12:37

Ska det sluta någon gång? De har lovat regn imorgon och jag har nog inte längtat så mycket efter regn som jag gör just nu. Jag nyser och har ont i halsen, förkylningens om jag kände av i veckan gör sig påmind igen :( Vi har kunnat åka iväg och fylla på kylskåpet så vi klarar oss i helgen i alla fall och det är skönt. Det var i sista stund vi kom iväg för på hemvägen så hade vägarna börjat fyga igen och man fick hitta andra vägar att ta sig in. Inte ens töserna tycker det är roligt längre. De stannar gärna inne istället för att gå ut i snön.

Av nena - 23 februari 2007 13:46

det är så trist att sitta här i skogen och inte kunna ta sig någonstans. P gjorde ett tappert försök att ta sig till jobb i morse men han fick snällt ge upp och vända hem igen annars hade han kört fast i en driva någonstans. Så vi sitter där vi sitter och hoppas på att vi kan komma till en affär imorgon. De har visserligen lovat att det ska komma mer snö men än ser det inte ut som att det skulle kunna komma något. Håller tummen på att det uteblir. Jag var ute en sväng och tittade då J och M var i backen och åkte pulka men eftersom jag har ont så fryser jag extra och då jag fryser så spänner jag mig och då får jag mer ont... en ond cirkel :( Bilen är fortfarande död, P har pratat med verkstaden så på måndag ska de förhoppningsvis kunna bogsera in den dit så att de får titta på den *ser pengarna få vingar och flyga iväg*. P har stått där ute och försökt kolla allt han kan men vissa saker kräver ju speciella instrument och det har vi ju tyvärr inte. M är nu hos mormor och underhåller dem och J kom in precis och spelar nu Sims på Game Cuben.

Av nena - 22 februari 2007 18:57

Ikväll har de stått och gjort goda chokladbollar till sin mamma ;) ja eller kanske till andar också förutom J som inte gillar dem.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards