¨

Alla inlägg under mars 2007

Av nena - 5 mars 2007 10:55

När töserna gett sig av till skolan så gick Doris in i sin bilbur och la sig för att sova. Då passade även jag på :) I går hade vi riktig vår och i dag blåser det riktigt kallt. Ingen sol så långt ögat kan nå *brrr* Just nu ligger Molly och Doris och knaprar ben bredvid varandra, så gulligt så *s*

Av nena - 5 mars 2007 07:10

Full rulle här hemma redan klockan 6. Då var det tid för bus tyckte Doris. Hörde hennes första skall i dag... hmm kan man kalla det skall *s* Har väl aldrig varit med om ett sånt vilddjur på morgonen tidigare. Sover inte småvalpar mycket ? *S* Just nu ligger hon och skäller på sin "råtta" och Molly ligger en bit ifrån och tittar på henne som om hon inte är riktigt klok ;) Töserna hade problem med att klä sig, Doris ville gärna hjälpa dem på eller kanske av med jeansen igen :) Bara att inse att någon tupplur nu på morgonen kan man inte hoppas på... eller också blir hon snart trött *håller tummen* Mår inget vidare men det känns bar som en massa upprepningar att skriva om det så jag hoppar över det.

Av nena - 5 mars 2007 01:01

Just nu ligger alla utom jag och sover. Jag kan inte komma till ro av någon anledning. Jag är jättetrött men kan inte somna. Hostar gör jag så fort huvudet landar på kudden så det kanske är det...eller så är det något annat *suck* Idag har vi fått Doris att gå in i bilburen. Vi har den här inne så hon kan vänja sig vid den. Vill ju inte att hon protesterar då det är tid att åka i bilen...Hon somnade i den efter en stund så det måste ju betyda att hon gillar den. Vi har ju inte stängt buren så hon kan gå ut om och när hon vill, känns skönt att hon inte totalvägrar... M mår bra igen så i morgon blir det skola för henne. J lät lite snuvig innan men när hon la sig verkade det inte vara något problem så det kommer vara jag och hundarna imorgon. Hur ska jag klara det *s* Länge sen som jag hade så liten vovve ju. Misstänker att vi kommer att sova bort f.m i alla fall speciellt eftersom jag sitter hör fortfarande :( Nej ett pussel och sen mot kuddarna.

Av nena - 4 mars 2007 18:43

fågelkvitter och sol. Jättehärligt. Jag har varit ute mycket, i och för sig fullt påpälsad men oj vad jag sögit i mig en massa luft. Molly har accepterat Doris riktigt nu och hon låter henne sova tillsammans med henne. Bus är kul och hon är försiktig nästan hela tiden, ibland känns dte som om hon glömmer hur liten hon är bara men det räcker att man säger "nätt" så bromsar hon.

Av nena - 4 mars 2007 02:16

Har sovit ett tag men kunde inte sova mer.Det är inte så att det är liten valp som stör mig eller en make som snarkar. Det är min förbaskade hosta som stör min sömn. Hostar nästan inget då jag är vaken men så fort jag somnar till så börjar jag *suck*Så jag tassade ur sovrummet och lyckades göra det utan att väcka liten. Skönt det för då slipper jag gå ut ;) Är ju inte så glad för att gå ut då det är mörkt så nattpassen brukar ju maken min ta. Har löst lite korsord och nu tänkte jag lägga ett pussel innan jag gör ett nytt försök att sova.

Av nena - 3 mars 2007 18:15

Nu har vi nog bestämt oss, det blir Doris som valpen får heta.Hon har sovit bra i natt och bara behövt gå ut en gång. Skönt. Doris har verkligen funnit sig tillrätta här hemma, inte det minsta rädd och far runder på tomten som om hon aldrig gjort något annat. Vi har en tomt som just nu är ganska full av björkkvistar och det är ju jättekul att dra runt på *s*Molly är en stor favorit och hon hänger efter henne hela tiden, allt som Molly gör är ju jättehäftigt men hon tycker att hon är lite för hög eftersom hon inte når hennes öron då Molly står upp ;) Vi har varit och införskaffat ett nytt halsband och koppel till henne eftersom det andra vi hade kändes för klumpigt runt hennes lilla hals. Inga olyckor inne i dag, i går kissade hon en gång inne så det känns ju bra så långt. Blir kanska värre men vi har ju lätt att komma ut och så länge man tar ut henne efter att hon sovit eller busat så brukar det gå ganska fort att få dem rumsrena.

Av nena - 2 mars 2007 21:57

Vårt lilla yrväder. Så gosig är hon och så busig. Vi fick chansen att hämta henne i e.m istället för i morgon och den tog vi så klart. Först skulle hon heta Doris, sen blev vi osäkra och kom på Nelly men då blev Molly förvirrad *s* Så nu går hon under namnet Busan tills vi kommer på något för hon är ju just det... väldigt busig, inte rädd för något och far runt här hemma både ute och inne som om hon inte gjort något annat. Biter Molly i öron,läppar och tassar och Molly bryr sig inte, tittar bara på henne ;)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards