¨

Alla inlägg under mars 2007

Av nena - 2 mars 2007 12:03

Det var som jag misstänkte, det var bihålorna. Han gjorde i och för sig inget ultraljud men efter min beskrivning och min reaktion då han rörde vid mig så tyckte han inte att det behövdes. Attans vad det gjorde ont. Jag kan inte ens ha glasögonen på nu för de spänner på näsroten, det har de aldrig gjort innan *gråter* Penicillin fick jag utskrivet men eftersom jag inte haft feber i dag tyckte han att jag skulle vänta några dagar och se hur det blev innan jag löste ut den. Jag tar ju de tabletterna som jag tog sist (receptfria från apoteket) och de tyckte jag hjälpte mig då. Sjukskriven till den 18:de men jag går ju tillbaka innan om jag blir bättre. Jag vill ju jobba ju och jag saknade verkligen barnen nu kände jag då jag var inom med läkarintyget *suck* M kom hem precis innan jag åkte iväg, hon känner sig krasslig men kan inte riktigt sätta fingert på vad det är som är fel, bara allmänt hängig... jag har kanske smittat henne med mina baciller :( J slutar om en timme och jag har rört ihop lite våffelsmet som jag tänkte vi kan äta då hon kommer hem. M har ju inte ätit lunch och vi måste handla innan vi kan äta middag i kväll... Nu ska jag dock vila på doktorns order.

Av nena - 2 mars 2007 07:26

Idag ska jag till läkaren. Såg att mitt frikort gick ut i går... är det inte typiskt :( Har inte ens hunnit använda det sen jag fick det... Töserna var riktigt trötta i dag, frukosten tog hur lång tid som helst kändes det som. M var lite extra hängig, vet inte om hon håller på att bli sjuk eller vad det är. Hon säger ju inte så mycket mer än att allt är bra... kan hon vara tonåring tro :/ J ringde hem nu när de är på väg till skolskjutsen, hon lät piggare och hon ville veta var vi skulle hämta valpen.Det var nog någon hon skulle berätta för *ler*

Av nena - 1 mars 2007 19:45

Jag som skulle gå ut i solen pälsade på mig och när jag öppnar dörren öppnar himmelen sig och det vräker ner regn *suck* stänga dörren igen från insidan eftersom jag inte kände för att gå ut i regn med dunjackan, den luktar ju inte så gott när den är våt. Av med alla kläder igen och då när jag klar slutar det att regna *dubbelsuck* Blev sur och struntade i att gå ut helt enkelt. Nu har vi hunnit äta middag, pannbiff med sås och potatis blev det. Tyvärr hade vi inte så mycket lingon, hade glömt att köpa. Snart är det Hallo Africa och sen är det nog sängen.

Av nena - 1 mars 2007 15:34

Jag lyckades få tag i damen på fk och nu är ? uträtade.Skönt att det är en bra handläggare som inte suckar då jag ringer förjämt *s* Har ju stött på sådana också. Sov i f.m igen. fattar inte att jag kan sova så mycket men jag behöver det för att orka vara uppe då töserna kommer hem från skolan. De klarar ju sig själv men jag vill ändå finnas tillhands om det är något de behöver hjälp med. Just nu är det lugnt här hemma, de sitter och pluggar i vars en hörna och jag har faktiskt varit duktig och satt igång en maskin tvätt... fast nu är jag supertrött i kroppen *suck*Tur man har tid hos läkaren imorgon så man får veta vad det är. Misstänkler ju själv bihålorna men jag vet inte säkert... Nu skiner faktiskt solen och det ser riktigt skönt ut där utanför fönstret, kanske man skulle pälsa på sig en massa och gå ut och få lite frisk luft, det har ju ingen dött utav.Termometern visar på 6.5 och det är nästan snöfritt på vår gräsmatta nu. kanske man kan få höra en liten fågel kvittra också där ute :O)

Av nena - 1 mars 2007 07:10

Så var det mars månad, våren närmar sig med stormsteg. Härligt!Idag var det riktigt segt att ta sig ur sängen då klockan ringde, inte bara för mig utan för M och J också.Det regnar och snön på gräsmattorna försvinner mer och mer. Vi har fått tillbaka vår bil, den fungerar nu. Vet inte riktigt vad som var fel mer än att det var ett lock till något (minns ej vad) som var sprucket. Inte så dyr och ganska lättlagat då de väl hittade det. De trodde först att det var datorlådan (?) som lagt av men det var det inte som tur var.Skönt att vara med bil igen. Idag ska jag göra ett nytt försök att få tag på fK, sen blir det nog en tupplur efter det.Ingen feber nu på morgonen men jag är öm under ögonen. En dag närmare valp....längtar!!!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards