¨

Alla inlägg under mars 2007

Av nena - 29 mars 2007 12:49

Idag är jag hemma för vård av barn. Det har jag inte varit på måååånga år. Kändes konstigt att anmäla det till fk. J har feber, inte så mycket men i alla fall...Hon är ju inte speciellt pigg och hon nyser en hel del. Hon är ganska trött på att behöva snyta sig hela tiden nu. Går ständigt med en toalettpappers rulle i handen. Själv mår jag sådär. Värst är det innan man kommit av sängen och piggnat till efter natten. Gårdagens möte i skolan tog 2 timmar. Det var en massa information och lika många frågor. De ska ju göra om en hel del då det gäller undervisning och klasser. Så det var ju en hel del oroliga föräldrar men många var också positiva till förändringarna... dit hör jag och min familj. Tyvärr var det inte alla lärare som var positiva till det nya som kommer att ske och dessa lärare hade då inte heller gett något positivt intryck inför barnen. Nu har inte vår J märkt det mer än att hon vet att hennes lärare inte gillar det som sker men klasskompisar till henne hade uppfattat det och det är ju verkligen inte bra. Nu kommer snart M hem och då ska hon snart få åka och klippa sig, något hon verkligen ser fram emot.

Av nena - 28 mars 2007 15:35

Då borde man väl vara glad och pigg eller??? Det är jag inte. Är så trött på dessa sjukdomar nu. I morse ville jag bara bli i sängen och jag tror att jag hade feber men undvek tempen och tog alvedon istället .. J har fått feber nu också så hon kommer inte tillbaka till skolan igen denna veckan. Tror inte att det är allergi eftersom jag fick det efter att M kommit dragandes med en jätteförkylning och att J nu också är förkyld men man kan ju aldrig veta. Får se om det ger med sig eller inte. Dagen är väldigt lång i dag känns det som, en lång väntan också eftersom vi ska på möte i skolan i kväll. M ska passa J men mormor finns 2 minuter bort så om det är något så får de ringa dit. Sängen viskar mitt namn och jag skulle bara vilja sova men då lär jag väl vakna då det är tid att lägga sig egentligen.

Av nena - 27 mars 2007 19:56

La mig då vi kom från veterinären och sov i tre timmar.P väckte mig då middagen var klar. Han hade fixat fisk med potatismos. Gott! Besöket hos veterinären gick bra. Doris sa inte ett ljud vara sig vid sprutan eller då han satte chipet. Men så bjöd han också på lite torrfoder som hon kunde sysselsätta sig med då han gjorde det han skulle. Med mat eller godis så kommer man långt med Liten Doris *s* Nu är det snart Bygglov och sen House. Efter det är det tack och godnatt för min del.

Av nena - 27 mars 2007 13:28

... jag är så trött på alla sjukdomar och tristheter.Det värker i min hals och jag mår dåligt. Ögonen rinner och det killar i näsan. J hon nyser och är täppt och kan inte sova ordentligt och P har ont. M är visserligen i skolan men hon är trött då hon kommer hem. När ska eländet sluta. Tycker inte att jag gjort annat än gnällt om sjukdomar hela hösten och vintern och som det ser ut nu så verkar de vara så att våren blir likadan *suck* Jag ät bli att känna efter i morse när jag vaknade hur jag mådde och tog mig till jobb. Det var nog de längsta 2 timmarna jag varit där. Vi har också en del som ska göras denna veckan. I dag ska vi iväg till veterinären med Doris, det är tid för vaccination och så ska hon chippas. I morgon är det möte i skolan, information om hur det ska bli efter sommaren med alla förändringar de ska göra. På torsdag ska M klippas och sen får vi vila på fredag.På lördag ska scouterana ha familjedag så då ska vi alla ut i skogen. Någon av oss måste ju ta tag i detta och eftersom vi bägge mår dåligt så är det ju jobbigt.

Av nena - 26 mars 2007 21:26

Så trött jag är i dag. Ska bara se Cityakuten och sen ska jag sooova.Det var väldigt annerlunda att jobba på e.m aktiviteterna var väldigt olika förmiddagens. P blev sjukskriven dennna veckan också, något som inte var så uppskattat på hans jobb :(J snuvar på och jag försöker hålla mig på benen. Bara denna veckan och sen är det bara en 4 dagars vecka nästa och fler vilodagar...

Av nena - 26 mars 2007 09:12

Ringde jobb och ändrade min jobbtid så jag börja inte jobba förrän efter middag. Känns bra att kunna ta det lugnt ett tag på f.mHar tagit värktabletter och det är ju något som jag inte tar speciellt ofta, det ska gå långt innan jag vill ta det eftersom jag är så rädd att bli beroende av dem. DET vill jag INTE! Har ont i halsen också och hoppas att det känns bättre uppåt dagen. J är hemma och är jätteförkyld och hon har också ont i sin hals.P är just nu hos doktorn för sin axel. Eftersom han skadat sig på jobbet för länge sedan måste ju allt dokumenteras och det måste finnas papper från läkare.Normalt har han inte gått till läkaren utan jobbat efter en vecka hemma och det är ju inte så bra. Denna gången gick det dock inte. Nu ska jag lägga mig en stund och vila.

Av nena - 25 mars 2007 22:45

men nu har jag gjort det. Ikväll blev det detta. Nu ska tänderna borstas och sen är det godnatt.

Av nena - 25 mars 2007 18:08

men så förlorade vi en timme också. Illa illa. Nu har vi ätit våfflor, det blev ingen glass utan bara grädde och sylt. Vi har varit ute i trädgården, inte gjort nytta utan bara precis tagit det lugnt och njutit av våren. J är fortfarande ute och spikar på något. M är i duschen och P han klipper klorna på en motsträvig Molly. Jag ska sätta mig och försöka komma på någon bra veckomatsedel. Tycker att det är så trist och jobbigt och just nu känns det som om vi fallit in en en och samma lunk där få maträtter bara går runt. Jag behöver inspiration tror jag, var får man det???

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards