¨

Alla inlägg under mars 2007

Av nena - 25 mars 2007 13:08

Härligt härligt J har ont i halsen, vågar knappt skriva att jag också har det. M är något bättre men är ganska täppt fortfarande. P ska ev. till läkaren imorgon med sin axel som inte heller vill bli bra. Skit med hela familjen alltså. När ska sjukorna släppa taget om oss? Fast jag tänker i alla fall ta och gå ut ett tag i solen, det skadar ju inte med frisk luft. Lite våfflor ska vi också försöka få i oss i dag på våffeldagen. Med glass, bra för onda halsar ;)

Av nena - 24 mars 2007 20:37

har vi sett nu och ätit hemmagjord pizza. Ja har velat se om den enda sedan hon såg den med skolan. Det förstår jag för den var bra. Det blev inte så mycket ute idag för det tog i att blåsa väldigt runt middag så när vi hämtat J på scouterna åkte vi hem och gjorde varma smörgåsar sen for hon till kompisen L och vi andra åkte till Willys för att handla lite. Jag gillade inte den affären innan men tänkte ge den ett nytt försök men det blir nog inte att vi handlar där igen... Stannade till och snackade med P´s föräldrar innan vi skulle hämta J. Svärfar fick hälsat riktigt på Doris. Vi har ju haft henne i famnen innan eller så satt hon i bilburen. Eftersom deras hundar varit/är magsjuka har vi inte velat ta in våra där och nu var vi utanför deras tomt så Doris kunde gå i koppel och hälsa på svärfar. Nu ska vi snart se Sing-a-long och äta lite godis sen kallar nog sängen på oss alla känns det som.J börjar föresten bli lite snuvig hon också *suck*

Av nena - 24 mars 2007 10:39

Idag skiner solen och det är varmt redan men det blåser så in i bomben... så trist är det. J är på scouterna, de skulle gå och handla i närköpet och fika på vägen hem det de handlar. Vet inte vad vi ska hitta på senare i dag men det blir nog något ute men något som inte är allt för ansträngande. Jag har så ont i hela kroppen i dag och M är ju fortfarande ganska snuvig.

Av nena - 23 mars 2007 12:23

I dag var vädret soligt och skönt. Härligt!Vi har gjort hästhuvud till pjäsen som de ska spela på förskolan. Det har tränats på pjäsen också och barnen är jätteduktiga. M är i skolan i dag, hon ville dit så hon kunde göra sitt engelskprov och jag sa till henne att hon får ringa om hon behöver åka hem tidigare för hon är ju inte så bra egentligen... än har hon inte ringt så hon tycker väl att det fungerar i alla fall... Nini: Visst har vi hemlisar jag och Annica *s* du får ställa dig in lite hos någon av oss om du vill veta ;o)

Av nena - 23 mars 2007 01:45

som i min säng t.exDet är inte bra att somna på soffan och sen sova i en väldigt obekväm ställning... ja det var ju inte så obekvämt så länge jag sov men nu känns det verkligen att det inte var så lämpligt :(Har ont i mina ben också, det är antagligen för att jag mest stått på jobb i går och i dag (onsdag och torsdag) Jag ska ju ha lite varierande ställningar och det är inte så lätt att variera dem på en skolgård, jag kan stå och jag kan gå... ja så kan jag stå igen... att sätta sig ner är inget alternativ då måste jag ha ett sittunderlägg eller vad det heter för att inte frysa rumpan av mig. Jag stod och hängde mot en vägg ett tag men det var inte heller så skönt... i morgon får jag nog ta och gå in och sätta mig ett tag om vi kommer att vara ute så länge eller så får jag helt enkelt ha något att sitta på där ute. Förstår inte varför jag inte gör som jag borde. Jag är ju där för att arbetsträna och då ska jag ju göra det jag kan och orkar och inte det jag tycker att jag ska göra, det som jag kunde innan jag fick min värk... varför har jag så svårt att låta andra se att jag har ont??? varför tar jag det sen när jag kommer hem istället, varför gråter jag hemma av smärta och varför biter jag ihop på jobb??? Det är väl inte det som är meningen... Glada rader då...J fick en alldeles ny fin cykel av sin mormor och morfar. Hon strålade som en sol då de kom hem. Bild kommer senare då jag installerat programmet till kameran.

Av nena - 22 mars 2007 15:11

men den orkar inte riktigt hela vägen.Fast det var inte lika kallt i dag som i går och det är ju skönt. På jobb var vi ute ganska mycket så det var inte samma buller i huvudet då jag kom hem därifrån.2 av personalen var hemma för vård av barn så det var andra som hoppade in då och då... lättare att vara ute när det är så. Har varit på apoteket nu. Har fått munsår :( brukar få ett sådant på våren och denna gången skulle jag testa de där plåster som de gör reklam för på tv. Jag har kört med Anti tidigare men tyckte ju att plåster kändes smidigare och nu när jag haft det på ett tag känns det ganska ok. det var ju lite konstigt första timmen. Vi har varit och hämtat J i skolan och hade då liten Doris med oss för hon ville ju visa kompisarna. Barnen på min avd. flockades också och ville klappa så nu är hon välklappad ;) Det som var mest spännande i Doris ögon var bollen som killarna lekte med *s* Vi lämnade J hos mormor och morfar och de ville låna henne och jag tror att de ska åka och titta på en ny(bättre begagnad) cykel till henne. men det är inget hon vet om själv från de kommer dit. Nu ska jag ta och rulla lite köttbullar.Annica: TACK för du vet vad. J strålade av lycka då hon fick veta så det var inte bara mig du gladde ;)Nini: Tror inte att min make går med på att vi adopterar era marsvin annars tack ;)

Av nena - 21 mars 2007 14:17

det är ju svinkallt ute och jag har precis varit ute på tomten ett tag med hundarna så de fick busa av sig.När jag jobbade stod jag en av de två timmarna jag var där ute på skolgården och frös tårna av mig *hutter*. Var tog våren vägen???? La mig med världens huvudvärk i går och vaknade med samma i morse. Hade ont hela f.m och det släppte ett tag runt middag men nu är den åter igen *suck*Vad jag är gnällig!! P är iväg med M på biblioteket, det var något som de skulle göra med skolan och som vi tyckte var viktigt för M så fast hon är bondförkyld så åkte de in och fick vara med på det i alla fall.Hoppas på att M är frisk igen på fredag eller så pass så hon kan åka till skolan, de ska ha stort prov och det känns bäst om hon får gjort det innan de börjar på något nytt. Snart kommer J hem och jag ska försöka vika lite handdukar och badlakan som ligger i drivor här hemma. Tycker inte jag gör annat just nu men med 4 personer i familjen och 3 av dem har gympa två dagar i veckan + träningar så blir det en hel del badlakan.... trist jobb men någon måste ju göra det och denna någon är nog jag.

Av nena - 20 mars 2007 15:49

Så skönt att få det gjort och oj vad den pinnar på nu utan konstiga meddelande och en massa konstiga program surrande i bakgrunden. Började jobba igen i går och gud vad jag var trött då jag kom hem och hela kvällen. Mådde illa av trötthet. Det är ju som att börja om igen nu efter att jag varit sjuk så länge. Jobbigt. Barnen hade i alla fall inte glömt mig och det är skönt det :) Kul att vara tillbaka även om det är skitjobbigt och tar all min kraft just nu. M kom hem tidigare i dag eftersom hon inte mådde bra, förkyld är hon och vi märkte det redan i går. Men hon gick fram till två i dag och kom hem med J när hon slutade. P och M har i alla fall åkt iväg på utvecklingssamtalet som de hade i skolan i dag så vi får det överstökat och slipper krångla med nya tider.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards