¨

Alla inlägg under mars 2007

Av nena - 19 mars 2007 01:46

Jag bord sova för länge sedan men jag kan inte. Det stormar och det låter överallt. Jag kan verkligen inte somna i sådant väder. Jag har gjort tappra försök men jag kan inte bara ligga där och vända och vrida på mig. Ska jobba i morgon (ja eller det blir ju i dag) och det är så mycket som spökar i huvudet för det också. Jag mår fortfarande inte bra... jag mår bättre men inte helt ok. Hur ska jag orka, hur ska jag göra, hur vill jag göra och hur kan jag göra??? Frågorna är massor men svaren är få.... Största delen av dagen har jag ägnat åt att sortera en massa mappar och filer på datorn. Bränt en hel del CD-skivor eftersom jag ska storstäda datorn. Nu ska det verkligen ske och det har gett mig en massa jobb att spara allt det jag vill ha kvar. Varför bränner man inte ner sådant lite oftare, då blir det ju så mycket enklare i slutändan????Säger var gång att nu ska jag bränna ner det direkt och sen så händer det inte i alla fall...blir irriterad på mig själv!! Nu ska jag bränna sista skivan för i dag... i natt och sen göra ett nytt försök att sova. Just nu är livet bara blä...

Av nena - 17 mars 2007 19:57

Efter en natt med storm = lite sömn för mig så vaknade jag verkligen till liv av en duns ute på altanen, det var en av tösernas cyklar som trillat så det ekade. P åkte 2 runder till tippen trots att det stormade. Första vändan med trädgårdsavfall och andra rundan med en blandad kompott, bla med varmvattenberedaren som legat länge nog nu, en gammal trehjuling som J haft svårt att skiljas ifrån tidigare och en trampbil. En gammal parabol modell stor. + en massa annat skräp som legat länge. Jag vara och handlade och M passade hundarna.När vi kommit hem så åkte vi alla utom hundarna iväg för att köpa avmaskningsmedel till Doris och hälsade samtidigt på P´s föräldrar. Ensamträning för Doris tillsammans med Molly och det hade gått bra. Hem och ta på lite varmare kläder och sen åkte vi för att hämta en väldigt trött men nöjd J. De hade haft en skön dag i skogen och inte märkt av stormen så mycket, skönt det. Nu har vi ätit pizza och nu slöar vi mest och väntar på att Sing-a-long ska börja.

Av nena - 16 mars 2007 23:50

innan jag loggar ut för ikväll så måste jag bara visa våra små gosegrisar.Jag tror bestämt att Molly har accepterat liten Doris på riktigt nu. Att låta henne sova på ryggen är väl kärlek ;)

Av nena - 16 mars 2007 22:47

har vi nu sett. Har sett den tidigare men den tål att ses om.Hörde att "Kurtan" äntligen åkte ut Let´s dance också. Det var väl på tiden eller något. Jag har bara sett utröstningarna tidigare så jag är ju egentligen inte så insatt i det hela men jag har hört någon snacka om "väggfast kylskåp" och ett sådant kan väl inte dansa eller? Nu ska jag se om jag kan lägga ett pussel, det var några dagar sedan sist och nu kände jag suget igen. Sen blir det en dusch och godnatt tror jag. Ska upp tidigt i morgon, eller ja det behöver jag egentligen inte för det är ju bara maken som ska till tippen med trädgårdsavfallet och inte jag...

Av nena - 16 mars 2007 18:46

J kommer hem redan imorgon eftersom det bara var hon och 3 till som skulle med och den ena skulle åka hem i morgon. Det är så klart tråkigt, det blir ju inte så mycket tid att "scouta". Sen är det ju väldigt typsikt att det är så lite barn med då alla ledarna kan följa med. Så nu är de 5 barn och 3 ledare.

Av nena - 16 mars 2007 18:31

för J. Hon är nu på väg mot en helg i skogen tillsammans med sina scoutkompisar.Vet inte om hon kommer hem i morgon eller på söndag, allt hänger på om det blir någon annan tjej kvar. Hennes kompis skulle åka hem i morgon kväll och de andra är inte med alls. En annan som hon inte hunnit prata i veckan med hänger det på nu. J är inte så glad för att stanna om det bara är killarna som är kvar. Gör inget för jag hämtar gärna hem henne i morgon ;) saknar ju henne redan (jupp jag ska försöka släppa taget *ler) fast jag vill ju också att hon ska få fullfölja hela äventyret.

Av nena - 16 mars 2007 14:50

Varnar känsliga ;)En man uppträdde på cirkus med en levande krokodil.Avslutningen av numret var en riktig rysare.Han drog ner gylfen och tog fram sin stolthet och placerade den mitt i gapet på krokodilen.Så stängde han krokodilens käft och stod alldeles stilla, publiken var dödstyst.Efter ungefär en minut tog han fram en liten gummiklubba, gavkrokodilen ett kraftigt slag i skallen och då öppnade denne gapet.Mannen kunde dra ut sin stolthet igen, helt oskadad. Publiken jublade och var lättad.Då säger mannen att han erbjuder 10.000 kr till den i publiken som vågar göra om samma sak.Dödstyst i publiken, ingen vågar ställa upp.Då räcker en blondin på första bänk upp handen.- Jag kan prova, om du lovar att inte slå mig så hårt med den där klubban.

Av nena - 16 mars 2007 10:46

Den är så fin och den är så bra. Att man kan bli så gla´ för en dammsugare *s*

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards