¨

Alla inlägg under mars 2007

Av nena - 9 mars 2007 07:11

Efter en natt men ganska bra sömn känner jag mig nästan utvilad men bara nästan. Här hemma är det fullt bus, jag vet inte vem som är busigast i dag... Molly eller Doris. De far runder här hemma och jag tror att det är Molly som startat det hela idag. Hon morrar och det låter som om hon ska äta upp liten Doris men hon är så, väldigt snackig och det låter betydligt värre än de är... hon skulle aldrig göra henne illa men om folk hör henne så tror de att Molly är jättefarlig. Funderar på om jag ska lägga mig en stund till då töserna tagit sig till skolan eller om jag bara ska bli uppe...Idag slutar J tidigt och M ska med en kompis hem så henne ser vi inte förrän till kvällen i dag. Ha en bra fredag!

Av nena - 8 mars 2007 23:05

I full karriär så springer hon lycklig omkring med en frisbee som hon kidnappat från en av töserna ;)

Av nena - 8 mars 2007 18:20

J har hjälpt mig göra köttfärslimpa och så skalade hon potatis också. P ringde och sa att han var på G hem nu så det var inte så många timmars övertid idag som han räknat med. Skönt det. Har varit på apoteket och så var jag en runda in om Ica Maxi och handlade till helgen. Skönt att ha det klart ocksåFast nu är jag alldeles slut i hela kroppen och knoppen. Skönt att P kommer hem snart så han kan ta över och jag bara kan vara.

Av nena - 8 mars 2007 14:34

Idag är det verkligen inget roligt väder. Jag vill ju ha sol sol sol. Min kropp skriker efter ljus och värme nu. Snart kommer töserna hem och jag kan åka till apoteket. Lämnade Doris ensam med Mollan i dag då jag gick till brevlådan. Duktiga tösen pep inte då jag smög in för att lyssna. Jag vill ju inte att hon sitter och piper eller skäller då de är ensamma för då klagar snart grannarna ( som om de egentligen behövde bry sig eftersom den andra grannens hund står och skäller konstant då den är ute och dem klagar de inte på, bara oss *suck*). Jag hoppas i alla fall att det kommer att fungera bra nu när vi så sakta tränar henne.

Av nena - 8 mars 2007 11:42

inte alls kul. Gillar inte alls dimma. Just nu busar Molly och Doris. Molly ligger ner och Doris far runt på henne. skäller gör hon också...eller vad man nu ska kalla det lilla ljusa läte som kommer hur munnen på henne ;)Stackars Molly kommer väl ha en massa småsår igen i öron och hals precis som då Dixi flyttade hem till oss.Vi försöker ju lugna dem men Molly gillar buset själv och hon säger väl ifrån om hon tröttnar skulle jag tro. Har sovit ett tag nu på f.m och sen suttit och lyssnat på musik på YouTubeSnart ska jag ge liten Doris mat och sen vila lite igen innan töserna kommer hem. Måste då iväg till apoteket och köpa Alvedon eller något för de är helt slut här hemma. P jobbar över i kväll :(

Av nena - 8 mars 2007 07:11

Torsdag och det är dimmigt.Hoppas att det släpper snart. Natten har varit ganska bra så även morgonen. Liten Doris har inte varit lika aktiv på våra tår och fingrar i dag utan har föredragit benet, skönt det.Töserna fick ta på sig strumporna i fred i dag.

Av nena - 7 mars 2007 20:46

Töserna har varit på badminton. Jag åkte med och satt med Doris i bilen medan P var inne och handlade i närbutiken och så var vi en sväng förbi M och L för att visa liten Doris för dem. Snart ska jag se "Men in trees" som jag just nu spelar in.Sen blir det nog sängen eftersom jag är så trött (ovanligt va??).

Av nena - 7 mars 2007 14:07

Nu vet jag att Molly har godkänt Doris :o)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards