¨

Alla inlägg under april 2007

Av nena - 7 april 2007 10:38

Solen lyser och det kommer bli en fin påskafton. Barn och hundar är glada och maken han stökar runder i köket.Jag har tömt tvättmaskinen och startat en ny och nu ska jag bädda sängarna. I e.m kommer mina och P´s föräldrar och vi ska grilla. Mysigt! Ha en underbar påsk alla!

Av nena - 6 april 2007 22:15

Nu har vi varit på kalas/påskfest och ätit påskmat och rullat ägg. Min pappa blev vinnaren i år. Är en aningens trött och tänkte ta och leta reda på en kudde redan nu. Kroppen värker och jag hoppas att den är snäll mot mig så att jag i alla fall kan få sova tills imorgon.

Av nena - 6 april 2007 15:14

Långfredag!Solen skiner men det är ganska kallt. Vaknade relativt tidigt, gick i duschen och sen åt vi frukost. P och jag åkte och handlade på Ica Maxi inför morgondagens grillning. Inte så mycket folk som jag trodde och det var skönt.Var sen och lämnade stolar där vi ska på kalas i dag och sen har jag gjort våfflor och barnen har målat ägg som vi ska ha på äggrullningen ikväll. J och M fick påskäggen av oss i dag istället för imorgon då de kommer att få av mina och P´s föräldrar.M fick en DVD film som hon önskat sig och en Manga-bok. J fick en ny tamaguchi och en keps som passar till hennes nya jacka. Nöjda och glada blev de och det är ju bra det ;) Marydel: Ja tänk om man kunde sälja sin fibro på loppis, hade varit kanon...Nini: Bra att länken fungerade, visst är de söta ;) Ha en skön långfredag alla!

Av nena - 5 april 2007 15:48

Det var en del små påskgummor på fritids i dag. Inte så många men man fick lite påskstämning och det var ju mysigt.Har tagit det vääldigt lugnt i dag och mest suttit och spelat spel och pysslat mina 2 timmar, de kändes som 8 faktiskt p.g av all värk som jag har just nu. Det blåser rejält här och det är ju trist men solen skiner så kanske man får vara nöjd i alla fall... I kväll ska vi hem till M och L och äta hemmagjord pizza. M fick ett infall och det är ju lite kul så där spontant bara.

Av nena - 5 april 2007 01:19

Jag skulle ju sova men med kryp i benen och smärta i rygg/nack och axlar är det inte alltid att det blir som man tänkt.Sova får jag väl göra när jag blir gammal *man kan ju alltid drömma eller hur. Säljes billigt! En kropp med inneboende, kan t.o.m betala för att någon ska ta hand om den... allt för att jag ska slippa... Ett pussel ska jag lägga och sen försöka somna.

Av nena - 4 april 2007 22:10

Den fanns där under alla kläder. Så skönt. Blir också av med en del kläder som J vuxit ifrån redan i morgon då M kommer och hämtar dem till E. Här även lyckats få ihop det här med filmerna så att jag kan visa för dem som är intresserade. Ännu är det ju inte så mycket filmat men det kommer mera och det är skönt att jag äntligen lyckades så att jag nu kan släppa det hela *pustar ut*. Påskris har vi också blivit med nu. Töserna har gjort det så fint så. Nu ska jag se lite på tv innan jag lägger mig och min onda kropp för i dag. Fibron gör verkligen allt för att j*vlas med mig just nu. det var ju inget tungt jobb att tömma hatthyllan men fyyy vad jag har ont nu. Var ju inte bra innan jag började men jag måste ju för sjutton kunna göra lite saker här hemma utan att det ska göra så f*rbannat ont *surar på fibromonstret som bor i min kropp och vägrar flytta ut* :o(

Av nena - 4 april 2007 13:33

Är det verkligen onsdag. Helt plötsligt så känns denna sega hemska vecka kort.... förstår inte det. Har lyckats ta mig igenom en dag på jobb i dag också. Skönt att det bara är en dag kvar att jobba denna veckan. I dag var det lite pyssel med att måla ägg och dela in den stora gruppen i små lag så de kunde ge sig iväg på skattjakt. Jag hann vara med på skattjakten eller ordjakt var det väl egentligen, de skulle hitta bokstäver med hjälp av en karta och sen skulle dessa bokstäver bilda ett ord. Kyckling var dagens ord. Här hemma har töserna gjort färdigt sina trähönor/ägg och gjort Vilda hönor att hänga i påskriset. Jag har bara vilat sen jag kom hem men tänkte nu se om jag hittar vår hatthylla i hallen... just nu är den väldigt full av en massa vinterjackor, termobyxor vårjackor och regnkläder + J´s scoutkläder.

Av nena - 3 april 2007 11:41

Det är det som barnen pysslat med på fritids i dag.I ena ändan av huset bakade de bananmuffins och i andra var det en massa som ritade och målade påskkort och lyssnade på Melodifestivalen. Jag var en timme bland korten och sen drog jag mig till den lugna delen där det blev mindre surr i huvudet. Här hemma så är mina egna också i pysseltagen och jag ska se om jag kan få till det med min film som jag vill lägga ut så vänner kan se... Har ont i dag men inte lika mycket som i går... måtte det vända nu Och tack till alla som skriver till mig.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards