¨

Alla inlägg under april 2007

Av nena - 12 april 2007 11:33

Bara en dag kvar att jobba denna veckan. Skönt!Idag är det ont med stora bokstäver. Min vänsteraxel är riktigt j*vlig mot mig. Just där har jag aldrig haft så ont tror jag. På jobb har vi målat vårblommor, gjort tavlor och läst saga. Mycket roligare då det händer lite och att jag slipper att titta på de då leker med lego eller bara far runder. M mår bättre, fortfarande matt eftersom hon inte har så mycket mat i sig men det lilla hon äter har hon i dag fått behålla. Ingen annan har ännu några känningar så förhoppningsvis är det bara en bacill som gått på M.

Av nena - 11 april 2007 19:16

J har varit och spelat badminton. P körde henne och tog liten Doris med sig och gick en sväng med henne under tiden. Jag och M passade då på att sova en timme. Såååå skönt och jag behövde det verkligen.Att det skulle ta så mycket på mig då jag flyttade fram min arbetstid en timme trodde jag inte. Jag har ju varit trött innan också då jag kom hem och sovit också för den delen men nu är det en annan trötthet... svårt att förklara men jag känner mig mer nyttig på jobbet nu än tidigare och jag känner att jag gjort något av mening.Härligt men tröttande. M mår bättre, hon har fått behålla det hon stoppat i sig men det är i och för sig inte så mycket men lite åt gången så går det nog bra.Hoppas att det inte blir mer och att ingen annan är smittad.

Av nena - 11 april 2007 14:12

Min högra arm är tung, jag är fullständigt lugn.... ja det var ungefär så man skulle säga fick jag lära mig då jag var på rehab. Det var inte en passande avslappning för mig då utan jag föredrog den till lugn musik. Testade som sagt det i dag men det är fortfarande inte min grej att ligga och upprepa en massa meningar. Tankarna far runt i skallen och det är ju inte så avslappnande.Jag behöver stänga av sen stund men kan inte. M har ätit en rostad smörgås och druckit lite avslagen ljummen cola och fått behålla det *håller tummen* och så har hon sovit ett tag. Nu ligger hon och slötittar på något tecknat.Måtte det vara en snabb bacill som försvinner lika fort som den kom och att den inte fastnar på någon annan.

Av nena - 11 april 2007 12:15

Kanske utfärda en varning först om att det handlar om magsjuka´´´´´M vaknade i natt och var dålig i magen, det kom till sist från bägge hållen... kul kul eller inte *suck*.Kändes inte alls bra att åka till jobbet och lämna henne ensam hemma. Nu är hon ju stor och behöver ingen som vabbar för henne enligt fK. Jag tycker inte att hon är stor när hon är kräksjuk :( Vet hur dålig och vimsig jag själv blir och hade jag jobbat mer än 2 timmar så hade jag tagit ledigt och stannat hemma. Nu gick det ju bra men M var inte glad för att vara hemma själv...

Av nena - 10 april 2007 20:42

Ett par som varit gifta i 15 år håller på med arbete i sin trädgård.Frun står på alla fyra med ändan i vädret och rensar ogräs i rabatten när maken vräker ur sig.- Gumman, du börjar lägga på hullet, du är ju lika stor som grillen.Som bevis måttade över fruns ända och sedan över grillen som stod på uteplatsen och utbrast halvskrattande.- Vad var det jag sa, precis samma storlek!Frun blev väldigt förnärmad av hans påhopp och beslutade sig för att han kunde gott göra resten trädgårdsarbetet själv. Hon gick in och tilltalade inte maken mer resten av dagen.På kvällen när de går till sängs så kryper maken intill sin fru och undrar om de inte ska ha lite kärlek.Frun vänder då ryggen åt honom och visar tydligt sitt ogillande.- Men vad är det gumman ? frågar maken oförstående.Frun svarar väsande, ironiskt och triumferande.- Tror du verkligen att jag tänder upp den här stora grillen för en ynka liten prinskorv?

Av nena - 10 april 2007 19:36

När J kom från skolan så slocknade jag på soffan en stund. vaknade sen med huvudvärk och den sitter i än trots pilla och mat. Jag trotsade värken och åkte och veckohandlade med mamma då M också kommit hem och J var klar med läxorna. Jag som var så pigg innan *suck* Imorgon ska jag nog sova en timme när jag kommer hem så att jag är pigg när barnen kommer hem.

Av nena - 10 april 2007 11:38

Har jobbat och för första gången sen jag började på skolan så känner jag mig nöjd när jag kommer hem. Trött men nöjd. En härlig känsla. Idag började jag nio istället för 10 och kunde på så vis vara med mer i själva arbetet. Tidigare har det blivit att de har ätit frukt och sen gått ut på gården. Idag fick jag hjälpa till med en test alla 6-åringar ska göra och kolla hur deras språkförståelse är. Jättekul att få vara med och det kändes meningsfullt och roligt. Jag är väldigt trött som sagt och har ont men just nu känns det som om det inte gör något... jag går nog fortfarande på "glädjeruset" att jag gjort nytta idag ;)

Av nena - 9 april 2007 19:56

Första är på blomman jag fick av svärmor på påskafton.Andra är blomman jag fick av mamma, hon vet att jag tar död på allt som har blommande blommor *s*Tredje är påskriset som töserna fixade till oss.Fjärde är på Molly och Doris då de mös lite i e.m och femte är ett foto som J tog på Doris, hon skulle hålla i hakan på henne för att få en bra ögonbild... nu blev det inte riktigt så men den blev ganska kul ;)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards