¨

Alla inlägg under maj 2007

Av nena - 4 maj 2007 19:15

 Jag har strukit all tvätt och jag har vikt alla handdukar och lakan. Så skönt när det är gjort. Ända som är kvar är ihop parningen av strumpor och det tänkte jag lejja ut....


 Vi har varit ute och invigt nya asfalten med de nya inlinens.
M och J tyckte det var jättekul. Jag var sugen till max på att låna M´s för att testa men är livrädd att jag ska få så ont att jag inte kan röra mig.
Jag hade säkert klarat av att åka så det är ju ingen fara men med min fibromyalgi så tror jag inte att det är lämpligt :(
Jag vill ju åka!!


 Nu har vi ätit tacos så jag har ont i magen och ska just sätta mig på hela ryggen i soffan...



Av nena - 4 maj 2007 07:25

 solen lyser från köarblå himmel och det ser skönt ut. Inte så  många grader än men det kommer väl under dagen.


 Fredag och jag vet att första halvtimmen på skolan kommer att vara lugn. När jag kommer dit har klassen gympa och är alltså inte i klassrummet. Det är inte länt för mig att gå bort till gympahallen eftersom de är på väg in i duschen då jag börjar.
Har lovat skriva rent lappen om utvecklingssamtal, några ändringar har gjorts på den.


 Nu ska jag gå ut en sväng med hundarna innan jag ska byta kläder.
Ha en fin fredag!

Av nena - 4 maj 2007 00:29

 Kan någon tala om det för min kropp? Att det är dags att sova?
jag är så trött att ögonen snurrar i kupan men kroppen är som en myrstack
:(   Så jobbigt är det, jag lägger mig och jag går upp...


 Efter många om och men har jag och J äntligen fått klart filmen till K som fyller 11 nästa vecka. J ska skicka med den på en CD tillsammans med presenten hon köpt.
Filmen är omgjord en del gånger och ny-gjord många fler. Datorn har bråkat med oss och inte sparat som vi velat osv. Men nu är den alltså klar så jag kan släppa det ett tag.


 Vi har fått (nåja fått och fått, det tål ju att diskuteras förstås) kanal Digital i dag. Vi har haft "Robert-boxen" länge länge och det är så usel bild på den men det har ju fungerat. Sen har vi Viasat som vi haft ännu längre... jag har retat mig på att vi inte kunnat se TV 4 komedi och TV 4 guld tex men det kan vi nu alltså. Har tittat på en massa gamla komedier och det är guld värt nu när jag inte kan sova...


 Imorgon (idag) är det fredag. 2 timmars arbete och sen helg igen.
Ha det gött!

Av nena - 3 maj 2007 12:23

 Det var något lugnare i dag men inte mycket.
Det är en hemsk ljudnivå där och det är jobbigt.
Funderar på om jag har hittat rätt eller jag skulle försöka hitta något annat att göra och vad det i så fall skulle vara.
Svårt att veta, jag trivs ju där men samtidigt så är det kanske inte det bästa...

 Nu ska jag iväg för att handla... i em ska jag vika handdukar och förhöra J på engelskan som hon ska ha prov på i morgon.

 

Av nena - 3 maj 2007 08:18

 Känns lite märkligt att det redan är torsdag då det kändes som måndag i går. Men det gör inget att det är torsdag för det betyder att det är fredag imorgon... fast jag kan ju känna att jag skulle behöva lite fler dagar innan söndag då vi ska ha kalas för P... fast å andra sidan är det bara kaffekalas så det är ju inget större som ska fixas, tårtorna har lag fått mamma till att göra och kanelbullar ska töserna baka med mig som "övervakare". Småkakor finns i affärerna, de som bakar dem ska ju också överleva ;)

 I dag hoppas jag på en dag då det är lite lugnare på skolan, inte lika mycket ljud som det var i går, det var inte så kul....

  Ha en skön torsdag!

Av nena - 3 maj 2007 00:08

 ja det är ju några timmar sedan men sen har jag suttit vid datorn för att få klart en film som jag och J gjort till hennes mailkompis som snart fyller år.
Vi ska skicka present till henne och även en grattisfilm.
Så klart när allt nästan var klart så stängde min dator ner och jag fick börja om igen *suck* Så trist, jag var på väg att spara då skiten bara stängdes :(


 F-mötet gick bra och dåligt.
Det är ju en hel del omorganisationer på G på skolan, stora sådana och vi har varit väldigt positiva tidigare till detta. negativa till J´s lärare då hon varit negativ och det så att elever märkt det.
Idag förstår vi att det har varit svårt för henne att dölja sin besvikelse då rektorerna "kört över" lärarna...
 Nu känner vi oss tyvärr inte lika positiva längre, jag hoppas nu bara att det kommer att gå vägen med allt och att vi kan vara positiva för barnens skulle eftersom jag inte vill att de ska gå en hel sommar och oroa sig för det som ska komma till hösten.

 Nu skulle jag få till en sak på hemsidan men det tycks inte som om det fungerar så jag får väl ta och krypa till kojs istället.

Godnatt!

Av nena - 2 maj 2007 12:26

 Knepigt det där att vara ledig så och inte börja jobba förrän på onsdagen.
Nu har jag i alla fall gjort mina timmar och de är ju bara 2 men kändes som 22....oj oj oj vilken ljudnivå det var där idag, det märktes att barnen varit hemma några dagar.
Jag var ju glad att jag fick gå hem klockan 11 och slippa höra på livet mer.

 P är hemma idag, han la sig i går med en huvudvärk utan dess like och vaknade i morse med samma. det är något bättre nu men inte helt bra. Hoppas det släpper till kvällen då det är tid för f-möte i skolan och han är ju en av föräldrarrepensetanterna....
jag vet inte om jag ska gå med då jag inte heller mår riktigt ok, är rädd att jag  inte klara av att sitta där  men samtidigt är jag ju nyfiken på vad som sägs om det nya som ska ske i skolan....

Vi får se hur det blir.
Nu ska jag i alla fall gå ut och sätta mig i solen ett tag och bara tömma huvudet.


Av nena - 1 maj 2007 20:42

 Inte fullt så illa som det låter är det.
Tog en sväng med J och videokameran ner till fåren som bor granne med oss för att J ville filma dem och skicka med till en kompis som fyller år ( J gör en grattisvideo till kompisen). Där nere började fåren tugga på min fleecejacka som jag hade på mig och bita i gummisnodden i nederkant på jackan *s*  Två av dem var väldigt framfusiga och till sist gick jag utanför grinden och filmade istället. Jag tyckte inte om de där två som stod och tuggade på mig ;)

 Sen var vi en sväng på nya lekplatsen och filmade också och hela vägen hem. Nu ska det bara sättas ihop till något bra och vissa saker får vi ta om, då J t.ex säger grattis och önskar en fin dag, hon pratar tyst min dotter.


 Idag har de föresten påbörjat asfalteringen på vår "stora" väg, det skulle de ha gjort för 2 somrar sen men bättre sent än aldrig *suck*
Sen blir jag fattig eftersom jag lovat att den dagen det kommer asfalt  här ute så sk M och J får "roller" med tillhörande skydd.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards