¨

Alla inlägg under maj 2007

Av nena - 12 maj 2007 21:09

 Nu är jag mest irriterad eftersom min dator lagt av. den bara stängdes helt och sen gick den inte att starta igen *grrrr*

Just nu har jag lånat makens trötta bärbara dator och den är juuu såååå slö att man somnar innan det händer något *suck*


 Jag som tänkte surfa samtidigt som jag såg melodifestivalen eftersom jag inte är så där jätteintresserad av det egentligen... nu får jag väl lösa korsord istället.



Av nena - 12 maj 2007 17:57

och då har jag ju ändå inte gjort så mycket mer än stått och suttit.

 Vi var först på en mina jaktmässa. M fick skjuta lite luftgevär. Duktig tjej trots lite feber så var hon stadig på handen och de som höll i det var imponerade.
 Sen råkade vi ju ta lite lotter och så klart var det inte dragning förrän strax innan allt var slut så det blev till att sitta där och vänta. M vann i alla fall något sånt där multiverktyg med bl.a ficklampa och sax eller om det var en kniv.

 Det var bra skotträning till Doris hon reagerade inte alls då det small till höger och vänster... det gjorde däremot jag *s* Jag hoppade till var gång det small.
En tipspromenad hann vi också gå och det var ingen lätt sådan, en massa frågor om djur och deras latinska namn osv. Märks att det var jaktträff *S*


 Vi åkte  hem och lämnade hundarna och Matilda för att sen åka vidare in till staden där J var.
Där gick de runt och delade ut lappar om scoutingen och de hade även sålt Sverige Lotter. De hade bakat krabbelurer som de bjudit på och lite annat. Visat en del scoutgrejor  och så.


 Vi tittade på Johan Östberg och Martin Nilsson som var med i Fame Factory och sen var det lite annat uppträde också, dans och teater som underhöll  oss en stund.


De hade tur med vädret, strålande sol och varmt hade de. Allt var slut vid 16 tiden och vid 17 tiden började det att regna.... måste ha varit för att J hade nya gummistövlar som hon inte fick chansen att använda *S*



 Nu är barnen trötta och M  har lite feber  men inget som påverkar henne direkt. Jag är trött och har ont i nacken och huvudet.
P fixar käk, idag blir det lövbiff med sås och potatis.
Ikväll är det Melodifestivalen och popcorn OM jag orkar hålla ögonen öppna *S*

Av nena - 12 maj 2007 09:18

 och här sitter jag och kommer inte riktigt igång.

M är i duschen och P har åkt iväg med J till scouterna.
Det är meningen att vi ska ta oss dit också men jag vet inte riktigt när det blir. Får se när jag kommer ur stolen. 

 Vädret är så där, det är uppehåll just nu och det är ju skönt bara det.

Hoppas att J slipper nyttja regnkläderna under dagen. De ligger bra i väskan.



Av nena - 11 maj 2007 21:44

Vi borde ha en skobutik... i alla fall borde J ha det... jag vet inte en unge till som sliter på skor mer än henne. Det spelar ingen roll om det är dyra fina skor eller billiga skor, de håller inte på hennes fötter. Ibland undrar jag om hon går på sulan eller ovansidan av skon *suck*

 Vi hittade i alla fall både skor och gummistövlar till henne och det var inte så dyrt heller tack och lov.
 Middagen intog vi sedan på Max. Vet inte om det var så gott egentligen, jag fick mycket dressing i min och det brukar de inte stoppa i men mätt blev jag i alla fall och det var ju det som var meningen.


 Nu har jag lagt J som ska iväg med scouterna i morgon bitti och M har lagt sig frivilligt efter att ha läst lite i den nya Manga-boken.
 Själv ska jag titta på förra veckan Wallander -film


Ha det gott - igelkott!

Av nena - 11 maj 2007 14:19

Skönt det eftersom det betyder att jag inte är hemma själv på 2 dagar. Att jag har hjälp med den där lilla huliganen på 4 ben som tycks ha så mycket överskottsenergi eftersom hon inte busat av sig med sin stora kompis sen i måndagskväll. Vill ju att hennes haltande ben ska bli helt bra innan de får fara ihop igen.
Samma spring i dag är det men jag känner mig inte lika utmattad som tur är. Det regnar bara lite idag jämfört med igår.
 Vi har just nu varit ute och tittat på fåren, när jag prasslade med Doris godispåse så kom de farande mot stenget och bräkade rejält, kanske de också var sugna på lite leverbitar *S*


 M är hostig i dag men har mindre feber än i går. Hon har varit vaken hela dagen och jag hoppas att det bara är en sådan där snabb-bacill som hoppat på henne.


 När P kommer hem ska vi försöka åka och se om vi hittar gummistövlar och andra gympaskor till J. Gummistövlarna är täta men inget bra att gå i... finns det bra gummistövlar att gå  föresten???? Gympaskorna hon har är av tyg största delen, det är ju skor som M haft på innegympan tidigare och de passar inte riktigt ute.
Eftersom J ska vara ute hela dagen imorgon med scouterna så är det bäst att hon har ordentligt på fötterna också.

 Tror att vi kommer att äta på Max sen om M och jag orkar.


 Nu ska jag starta en tvättmaskin, fick en halv burk makrill i tomatsås på mig tidigare idag så jag har haft Gall-tvål på fläcken, ska bli intressant och se om den försvinner eller det får bli en jobbtröja till P.

Av nena - 11 maj 2007 00:42

 P och jag har tittat på film nu i kväll

Vet inte vad jag tyckte egentligen. Det var något som fick mig att vilja lämna soffan men ändå var det något annat som höll mig kvar. Märkligt!
Så här står det på filmen baksida:
"Vad skulle du göra om någon annan plötsligt styrde ditt liv? Det är vad som händer Harold Crick. Han lever ett småtrist liv, men allt förändras när han vaknar upp en morgon och plötsligt hör en röst inuti sitt huvud som berättar om alla hans tankar och handlingar. Rösten tillhör författaren Karen Eiffel som precis håller på och skriva klart en bok där Harold är huvudpersonen. Karen har ingen aning om att Harold faktiskt existerar och nu måste Harold kämpa för att hitta henne innan hon har ihjäl honom i slutet av boken."


 Sen måste jag ju säga att jag inte kan förstå hur jag skulle vilja sälja denna gosiga 4 månaders valp tidigare ;)

Jag menar inte kan hon som sover så sött vara så jobbig som jag tyckte :)
Hon är ju bara glad att få lov att vara ute och leka med sina saker på gräsmattan oavsett om det regnar eller inte

Så hon får stanna här hos oss och hon har ju varit väldigt gosig hos mig i soffan menad vi såg filmen.... kanske var det hon som höll mig kvar ;)


 Godnatt alla och på återseende!



Av nena - 10 maj 2007 15:37

 Idag har det ju inte gjort annat än regnat. Trist trist tris!
Allt blir vått och jobbigt och tassarna på hundarna är skitiga och fuktiga hur mycket man än torkar dem.
Doris lugnade ner sig efter att ha varit ute några gånger till. Tack för det!


 J fick skjuts hem av sin mormor och morfar då hon slutade skolan, de var i krokarna och hämtade upp henne så hon slapp att vänta på bussen och cykla hem. P får ta hem cykeln när han slutar jobba.

  Hon hade bara engelska gloser i läxa i dag eftersom hon jobbat klart i matte i skolan. Skönt.
Nu har hon tränat på glosorna och utrustat sig med regnkläder och är ute och leker i regnet. Bra för då märker hon om gummistövlarna verkligen är täta eller inte ;)


 M har feber 38,6 visade tempen i armhålan. Hon har sovit en del och ligger nu och slötittar på tv.


 Jag då... nej jag hoppar över det nu.

 Nini: Den samtalskontakt jag har är med min läkare och så har jag en mycket god vän som jag kan prata med om allt och bli förstådd, det är en bra ventil även om jag kanske borde ha någon med utbildning... fast just nu räcker det med vännen eftersom hon har samma sjukdom som mig och vet hur det är.
Har lite så svårt att prata med folk jag inte känner, det blir att jag inte riktigt öppnar mig och talar om hela sanningen för då kanske man är gnällig.. jo jag vet att det inte är så och det är något jag måste jobba med.

jag testade det då jag var i Lund och det gav mig inte så jättemycket.

Av nena - 10 maj 2007 12:24

Just för tillfället skulle jag kunna sälja henne billigt (eller inte) Jag har under den sista halvtimmen varit ute med henne 5 gånger och hon står bara och piper och skäller vid dörren så fort vi kommer in igen. Hon gör inget då vi är ute, hon ska bara fjanta rundor med bollen eller bita i alla pinnar hon kommer över, även de som sitter fast på buskar och träd *suck*
Ösregnar gör det också och jag har svårt att torka henne då vi kommer in och hon är sjöblöt eftersom jag har så ont *dubbelsuck*

 Nu har hon tröttnat på att sitta och skälla på mig och lagt sig ner och somnat tror jag, precis på mina fötter så jag vågar inte flytta dem så hon vaknar. Jag vill ha lugn och ro nu ett tag.... skulle försöka äta men hur ska jag ta mig ut i köket med sovande hind på fötterna???



 M hon hostar och är hängig, ledsen är hon också för hon och JA skulle ju vara i morgon efter skolan.

Livet är inte rättvist just nu!!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards