¨

Alla inlägg under maj 2007

Av nena - 10 maj 2007 07:09

 M får stanna hemma idag. Hon har hostat mycket i natt och mår inget vidare. Hon klagade på halsen i går innan hon la sig men gick ändå upp och gjorde vid sig nu på morgonen. Nu har jag skickat henne i säng igen och ska själv göra detsamma så fort J kommit iväg till skolskjutsen.

 Har en hemsk huvudvärk och mår inget vidare i resten av kroppen heller.

Av nena - 10 maj 2007 00:27

 Jag vill inte vara i denna kroppen mer, jag vill byta, jag vill hoppa av karusellen.
 Har sovit ett tag nu ikväll vilket betyder att jag inte kan somna nu *suck* Fast jag har ju ont då jag sover också fast inte på samma sätt liksom....
 Jag som kände mig något bättre i em och trodde jag kunde jobba, skulle ringa i morgonbitti och tala om att jag kom men som det känns nu är det ju bara att glömma *suck* Det gick från dåligt till bättre till värre.

 Sitter här med tårar på kinderna och vet inte vad jag ska göra. Jag står inte ut här hemma men jag orkar inte med att vara bland 25  stycken 6 åringar heller.... jag är nog inne på helt fel bana känns det som nu.

Eller är det bara nu när jag har ont???? Jag stortrivs ju där och vill vara där, det känns bra när jag är där, det känns rätt men sen kommer tankarna på om jag verkligen orkar. Kommer jag att hitta något annat jobb som jag orkar och jag har bara ett år på mig och av det året har det ju gått en tid nu..... vad annat ska jag kunna jobba mer, vilket annat jobb kan vara mer varierande än det jag testar nu??????


 Just nu kan jag inte tänka klart. Det är inte jag som styr, det är min inneboende.... hur vräker man en sådan???? Hur får man ut det där monstret ur kroppen som håller sig fast med vassa klor och är envis till tusen???

Av nena - 9 maj 2007 15:11

 eftersom det var många som klagade över att det var kallt så fick de lov att åka hem tidigare. Så M ringde vid tio i elva och sa att nu cyklar de hem och en kvart senare var hon här hemma.
Glad över att få sluta så tidigt. De skulle ju ha varit där fram till klockan 13 och i vanliga fall slutar hon 14.30 på onsdagarna..
 De hade haft lite "grupparbete" där ute. Saker de skulle lösa i lag och det hade varit skoj sa hon.
En del skulle tydligen bada så alla frös inte och de fick inte lov att åka hem förrän de ätit den grillade korven.
 Glad var jag då jag såg henne i dörren för då kunde jag slappna av *s* Hönsmamma är mitt andra namn ;)

 Lilla J har också kommit från skolan och sitter just nu och gör sin matteläxa. Sen ska vi ge oss på de två sista kapitlet i världens tråkigaste bok "Pojken och Tigern". Så skönt att den är slut sen så vi slipper den var vecka. Det är meningen att J ska läsa för oss och sen ska hon svara på en massa frågor om det hon läst, frågor som fröken skickat med.
Eftersom det tog så lång tid för J att läsa just p.g av att den är såååå tråkig så har vi gjort så att vi läst ett kapitel var och denna gången har jag lovat att läsa bägge för henne.

Måtte jag inte somna innan *S*


Av nena - 9 maj 2007 10:20

och solen försöker t.o.m att ta sig igen om den grå himlen.
Så skönt! Det slutade regna strax innan M skulle cykla iväg och möta kompisarna. Allt är väl blött där de är och M var smart nog att ta på sig gummistövlarna istället för gympaskorna.
Hon var också snäll och ringde hem till sin oroliga mamma och talade om att de kommit över den hemska vägen.  Gullunge (fast det kanske hon inte vill veta att jag kallar henne *s*).

 Nu ska jag se om jag kan få i mig en något försenad frukost.

Av nena - 9 maj 2007 07:04

 Regnar just nu rejält och har så gjort hela natten i stort sätt.

Lite trist då M har friluftsdag i skolan i dag. De ska iväg till ett ställe nära oss men tyvärr finns där inget som kan fungera som skydd. Jag tvivlar på att hennes annars bra regnkläder håller för en hel dags hällregn :(
Hade det varit fint väder så är det ett kanonställe med både fiske och badmöjlighet men just nu är det bara vått och geggigt.
Visst kan man fiska då det regnar också men hur kul är det???

 J ha turen att bli skjutsad till skolan och slipper på så sätt ha en massa blöta regnkläder med sig dit i alla fall.

Av nena - 8 maj 2007 20:31

Så kan det ju inte vara speciellt inte då jag inte har något gott hemma att smaska på heller :(

Jo jag har ju sockerkakan som jag glömde ta fram i söndags... den får tjänstgöra som godis ikväll :) Visste väl att det fanns en anledning till att den inte kom fram *S*

 Jag kom med och handlade, trött som attan var jag då jag satte mig i bilen 20 minuter efter jag gick in i affären. Men det var samtidigt skönt att komma hemifrån en stund.
 Väl hemma så fixades middagen som idag bestod av köttfärslimpa och potatis. Så mycket lättare att göra än köttbullar eller pannbiff.


 Reklampausen i Äntligen hemma är nu slut så jag återgår till TV:n och soffan.

 

Av nena - 8 maj 2007 14:20

 Så trist med detta regnande.... är man månne bortskämd med solen nu eller?
Varför ska Doris behöva gå ut och kissa så fort det börjat regna?
Varför ska Mollan envisas med att lägga sig på kuddar och annat i soffan just nu när hon löper?? Hon gör ju aldrig det annars *suck*
Varför känner jag mig extremt gnällig i dag???

 Snart kommer J hem från skolan och då tänker jag ta och ställa mig i en låååång varm dusch. Har varit på väg in där några gånger men var gång så har Doris gnällt vid dörren....


 Vi behöver handla också, kylen gapar tom och jag är inte alls så intresserad av att åka iväg men tyvärr så måste man ju ha mat sägs det.
Får se om jag har ork och kraft då maken kommer hem annars får han åka själv.

Av nena - 8 maj 2007 11:31

 Doris haltar inte fullt så mycket längre tack och lov. P har pratat med veterinären och vi ska se till att hon inte springer och hoppar för mycket. Sen är det bara att avvakta och se om det blir bättre och det har det ju blivit under natten också....


 Molly har börjat löpa så nu har jag fått ringa runt till de som har hanhundar och som brukar titta in helt apropå. Inga valpar vill vi ha här inte.


 Så jag då. "Bollen"  i halsen sitter där den sitter men den känns sårig nu :(
Kroppen är vad den är. Tror att det är fibron som jäklas rejält nu när det är väderomslag.
Solen är framme ena minuten sen ösregnar det eller kommer hagel och där i mellan kommer en och annan åskknall :(



Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards