¨

Alla inlägg under juni 2007

Av nena - 4 juni 2007 08:34

 Har precis ringt till jobb. Stannar hemma i dag också.

Mår kasst och har också dåligt samvete för att jag åkte iväg med familjen i lördags. Hade jag stannat hemma kanske kanske jag kunnat jobba idag...

Ska ju till af i e.m och dit ska jag försöka ta mig har jag tänkt.


 P är hemma, han har 38.4 i temp och ska till läkaren i e.m


Av nena - 3 juni 2007 21:56

 Då vet jag att en läser trots mitt gnäll i alla fall... det är skönt att veta och visst blir det liiite bättre då man får gnälla och det är ju bättre jag tar det här då andra kan välja att inte läsa än här hemma då P och barnen är tvungna att höra på mig... fast just nu kan ju P inte säga emot mig så då kanske jag kan gnälla ;)


Jag skulle ju vara i säng nu hade jag tänkt men men det blev bra en tanke... jag är i alla fall ny duschad och det var ju inte så illa bara det, håret fick dock vara smutsigt eftersom det var för jobbigt att ha händerna uppe i håret :(


 Nu snart ...godnatt!

Av nena - 3 juni 2007 19:39

 Mår jag bättre?? Nej faktiskt inte. Visst kanska inte lika stel som när jag klev av sängen men värken är inte mindre.
 Mår sen dåligt för att jag valde att åka med till Tosselilla då jag kanske egentligen inte borde ha gjort det, men jag är så trött på att min värk ska styra över mitt liv och min familjs liv. Att vi aldrig ska kunna göra eller åka på något skoj för att jag har eller får ont.
 Nu valde jag trots allt att åka med och det betalar jag för nu men när jag hör barnen prata om hur kul de haft det så är det värt det lite i alla fall.

 Jag gjorde ju egentligen inget annat än stod, satt och gick då jag var där och det är ju saker som jag gör här hemma också...  Jag var ju inte uppe i några lekställningar eller hoppade på studsmattor eller luftkuddar. Testade inte de roliga cyklarna som såg inbjudande ut eller gick Tarzan-stigen. Jag hoppade ju t.o.m över go-karten trots att det verkligen sög i den tarmen. Satt där och längtade efter att få ratta den runt banan ett varv eller två...

 Jag åkte inte ens en karusell som jag så mycket älskar...

 Sen sitter jag här och mår dåligt och tycker att jag borde nog ta mig till jobbet i alla fall i morgon eftersom jag nu valde att åka med familjen i går. Visserligen ska jag till aF så jag skulle ju inte jobba imorgon i alla fall och till aF ska jag ta mig oavsett... jag har ju inte mått bra innan gårdagen så det är ju inte bara det som ställt till det för mig.

 P då?

 Ja han är tyst, han har hostat sönder sina stämband. Lugnt och skönt för mig ju eller inte, det är så svårt då han försöker säga mig något med hjälp av viskningar (vilket jag förbjudit honom göra) och en massa fäktande med händerna.


Jag känner mig gnällig och kanske skulle jag inte skriva då jag är gnällig för det är ju bara massa bla-ha som kommer då....


  Nu är det i alla fall söndag kväll, solen har lyst hela e.m och snart är det Hundkoll.

...

Av nena - 3 juni 2007 12:31

 Jag har ont!

Självförvållat? Ja delvis.

Det ät inte fullt  lika mycket värt barnens glädje i ögonen idag som  i går då vi kom hem...

Av nena - 2 juni 2007 20:31

 Vi kom iväg och vi har kommit hem igen.
Det var svinkallt och det blåste rejält. Bad blev det inget men barnen sprang mellan lekställningar och karuseller och hade hur kul som helst.
Jag stod mest och tittade på eller satt eller så gick jag och gick och gick.
 Runt 16-tiden då vi beslutade oss för att åka hem igen kom solen... så typiskt :( Ja vi åkte hem i alla fall...


 Nu har jag så ont att jag inte riktigt vet var jag ska vara men just nu för tillfället så är det värt det då jag sett hur kul töserna har haft det... OM jag känner samma i morgon är en helt annan femma....
Har ont i huvudet som jag haft till och från hela veckan efter nackens smärta men jag har en vanlig huvudvärk också... hur kan man ha det???


 Nu ska jag se vidare på sommarkrysset och sen blir det nog ryggläge och stängda ögon.

Av nena - 1 juni 2007 21:37

 Här hemma var barnen glada. Det var rätt som vann.


 Jag har nu brett smörgåsar som ska med imorgon och packat barnens badkläder. I en annan väska är regnkläderna packade men vi hoppas så klart att de får ligga kvar i bilen... men med måste de annars så regnar det säkert.

 Vi har fått låna svärmors Volvo som har taklucka och det kan behövas om det blir varmt. Dessutom så tycker P att det är skönt eftersom den är atumatare och han slipper växla ;)

 Nu ska jag se lite på tv innan den nybäddade sängen kallar.

 Ha en skön lördag

Av nena - 1 juni 2007 11:10

 Idag mår P lite bättre. Håller tummarna hårt att det blir ännu bättre under dagen så att vi kan komma iväg till Tosselilla i morgon. Inte för att jag orkar så mycket men att se töserna ha det kul och fara runder på diverse saker räcker gott till mig.


 Har bäddat rent i sängen dag, köpte nya dra-på-lakan för ett tag sen och något är fel. Antingen är de alldeles för korta eller så är våra bäddmadrasser för långa :(
Konstaterade i alla fall idag att det är nog väääldigt länge sedan vi skaffade dessa bäddmadrasser. de är ganska så sladdriga och vi funderade på att införskaffa nya snart.


 Solen lyser och det är ju skönt, synd bara att jag känner mig väldigt svullen p.g av värmen...

 Nu ska P och jag fika lite. Min mage har återhämtat sig efter nypotatisen igår. Förstår inte vad jag ska på dem att göra då jag vet att magen gör uppror...kan det vara för att de är såååå goda kanske *s*

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards