¨

Alla inlägg under juni 2007

Av nena - 27 juni 2007 22:05

 Det fullständigt vräker ner och man kan knappt sitta i sovrummet då det slår på plasttaket utanför. Det dånar ordentligt vill jag lova.
Ja jag står väl ut så länge det inte börjar åska, det vill jag verkligen inte att det ska göra.

 Har varit på ÖB och köpt lite tvättmedel, diskmedel och andra rengöringsflaskor. Nu ska jag bara hitta någon som kan använda det också. De sålde ingen sådan på ÖB tyvärr.

Billigt var det och det var ju inga udda märken heller så det är ju bra.

 Idag fick J sin fick till middag och jag gkorde hennes favoritsås till fisken också. Kall räksås. Åt alldeles för mycket och fick ont i magen.

 Nu ska jag se dagens Men in trees. Spelade in det eftersom telefonen ringde då det började. Lite godis blir det också tror jag eftersom jag är väldigt gottesugen just nu.

Av nena - 27 juni 2007 13:16

Alla pengarna på plats, eller på väg in i alla fall.  Jag tror att jag snart slitit upp bankens sida efter alla inloggningar jag gjort sedan i måndags.

Nu föll en liten sten från min mage och jag kan åter planera.


 Töserna är ute, Doris sitter och glor surt genom kompostnätet som är i dörren. Hon ska hela tiden ta deras boll som de håller på med så efter ett tag ute åkte hon in. Måste träna henne på att hon kan vara inne även om barnen eller någon av oss andra är ute. Det är ju inte alltid det passar att ha en liten fyrbent nyfiken runt benen.


 Ska gå och inventera frysen nu och se om det finns något vi kan ha som sen lunch, frukost åts ju inte förrän halv 11 idag.

Av nena - 27 juni 2007 10:07

 Sovit dåligt i natt men runt sex tiden så måste jag ha somnat ordentligt och sovit till för en stund sen då en mobil här hemma ringde.


 Solen kommer och går här hemma idag.Lite trist för nu vill jag ha sommar så barnen kan bada :(

 Jennie: Jag får ha tålamod och vänta till ditt mail kan skickas, ser fram emot det. Hade strul med min mail igår...

Av nena - 26 juni 2007 21:34

det var det vi åt till kvällsmat idag.

Det var verkligen länge sedan. Töserna har önskat det några gånger men det har inte blivit av. Nu blev det det och vi njöt alla av det. För en gång skull fick vi den väldigt bra och inte så gegig som den annars har varit. Trist är bara att den är så hög och fin då man tar ut den ur ugnen och sen bara sjunker den ihop. Men men smaken är där så det gör inte så mycket.


 Jag var och handlade lite i e.m när P kommit hem. Det var en del som tagit slut i kylen och i badrummet och behövde fyllas på. Det var lugnt på Ica Maxi så det var skönt. Jag fick med allt på lappen utom potatisen som jag bestämde att P får köpa på vägen hem imorgon,  inte en sak utöver det, brukar alltid bli en massa annat också.


 En runda in på internetbanken och såg att en del av pengarna var på väg in också. Skönt det.


 Nu ska jag sätta mig på hela ryggen i soffan tillsammans med Doris som redan är på plats. Ska titta på veckans inspelade Gilmore Girls

Av nena - 26 juni 2007 15:39

 Skönt att få prata med min doktor. Han är bra och han har verkligen hjälpt mig en massa sen första besöket hos honom då Vårdcentralen burit sig väldigt illa åt mot mig.


 Pratade fram och tillbaka och jag fick en tablett Atarax som jag haft tidigare som ska hjälpa mig att sova eller i alla fall komma till ro till natten.

Sjukskriven till den 15 augusti och det betyder ju att min arbetsträning kommer att avbrytas ett tag nu antagligen.

Eftersom jag känner att jag är på väg in i en sådan där mörk period som jag haft innan så pratade vi också om jag kanske skulle gå och prata med någon om det fast det kan ju ta tid nu förståss :(


 Nu ska jag undvika stress eller sakers om gör mig stressad.

Kände då jag satt i undersökningsrummet i väntan på läkaren och det utanför stod en grävmaskin med radion högt på hur det kröp i mig och jag ville bara därifrån. Jag klarar inte av en massa ljud. Tyckte att volymen ökade hela tiden men ändå var det på samma läge (mamma satt i rummet utanför så hon hörde också radion). Har märkt av sådant tidigare som t.ex när J spelar tv-spel och ljudet är för intensivt, eller då hundarna busar i min närhet och det är mycket morrande och skällande. När grannens hund står och skäller i evigheter osv.


 Nu ska jag bara ta det lugnt och undvika sådant som jag verkligen inte vill eller känner att jag klarar av!

Av nena - 26 juni 2007 11:06

Skönt att ha dem klara. Jag avskyr verkligen detta med att ringa till sådana ställen som fk och liknande. Vet inte varför men jag föredrar att se personen i ansiktet.

 Hur som helst så fick jag tag i både de på fk och af vid första telefonsamtalet idag på morgonen.

Jag ska ju till läkaren idag och då får vi se hur han bedömmer mitt försämringstillstånd som de kallar det på fk. OM jag blir sjukskriven längre är det tal om att avbryta arbetsträningen ett tag tills jag blir bättre.
Ena delen av mig säger ja det låter kanon för då sparas ju mina dagar på det året jag har som arbetsträning. Andra delen säger nej för jag vill ju jobba...


 Märkte verkligen under mitt smatal med fk, som blev ganska så långt att min koncentration är i stort sätt noll efter typ några minuter. Fick anstränga mig för att förstå vad hon  sa i andra änden av luren och hade själv ett papper med stödord framför mig för att inte glömma vad som jag ville ha fram.

 Inga pengar än heller men enligt fk så var de på väg. Det är lite olika kassor bara eftersom jag varit sjukskriven en del under perioden så är det inte samma som betalar ut det. Förhoppningsvis ska jag kunna se att de är på väg in i e.m Tittade precis och än är inget på väg...

Av nena - 25 juni 2007 19:08

Vi åkte till närbutiken för att löpa mjölk bl.a Jag skulle även hämta ut pengar till läkarbesöket i morgon.

Hem och laga middag (det gjorde P) och sen äta.


 Jag är så matt i kroppen, känns som om jag har betong i armarna. Vill bara dra något gammalt över mig och sova sova sova.

Känner så väl igen känslan.... det var länge sedan den var så tydlig och jag vill verkligen inte känna så här. Jag måste försöka fyll aigen det där mörka hålet och det fort innan jag trillar i.

Förstår inte varför det är så nu. Eller jo det gör jag nog innerst inne. 

Jag har haft en otroligt jobbig tid sen i höstas och just nu har jag ont och deppad över att inte klara jobbet som jag vill.

Oro idag är varför inga pengar kommit in, godkänner de inte min sjukskrivning???  Har papperna kommit bort?? Hur ska jag i så fall få fram dem igen??? Frågorna är många och svaren väldigt få *Suck*

 Ska sätta mig där ute en stund och bara lufta skallen.

 

Av nena - 25 juni 2007 11:26

Glädje


  • Vad var roligaste upplevelsen på DIN midsommar? [Någon händelse, någon som sa/gjorde något roligt.]

- Att vi all avar samlade och hade det trevligt


  • Vad för "vardagsgrej" får dig att känna extra mycket glädje?

- När hela familjen är tillsammans och spelar spel t.ex


  • Varför och på vilket sätt gladde DU någon senast?

- När jag igår lyssnade på en vän som behövde prata av sig, det betydde mycket för henne speciellt då hon vet att jag själv inte mår så bra nu.


  • Vad är det "bästa som har hänt" dig i ditt liv? Att få barn räknas inte! ;)

- Då är det när jag träffade min man


  • Har du något roligt att se fram emot just nu? Vad?

- Att en vän som bor en bit bort ev. kommer till oss några dagar i sommar, jag hoppas att hon och familjen kan göra det men ännu är inget bestämt.
(håller tummen E)




Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards