¨

Alla inlägg under juni 2007

Av nena - 25 juni 2007 11:06

men jag får fortsätta ha ont i magen ett tag till. Personens om skulle svara i andra ändan var på tjänsteresa och kommer inte tillbaka förrän imorgon.

Dessutom så kollade jag mitt konto och inga pengar har satts in och inget var på väg in heller. Jag får alltid "lönen" den 25:e så nu är jag orolig för att lappen som jag postade den 20:de inte kommit fram som den ska (den ska läggas på lådan den 20:de). Förhoppningsvis är det bara midsommarhelgen som ställt till det....


 Klarar inte detta just nu! Det snurrar i huvudet och jag känner mig alldeles kallsvettig och stressad.



Av nena - 25 juni 2007 10:09

P är tillbaka på jobb. Han har fått ett lätt jobb, inget som han behöver anstränga sig för att klara av så det är ju skönt.

 Töserna sitter och tittar på Hej hej sommar. Hundarna springer omkring på gräsmattan och busar och jag, jag sitter och samlar mod och ska ringa fk.

Inget konstigt eller jobbigt ärende men jag hatar verkligen att prata i telefon och känner att jag bara får med hälften jag vill ha sagt. Jag föredrar personliga möten så jag kan titta på den som jag pratar med.


 Spark i baken och mot luren så jag får det överstökat

Av nena - 24 juni 2007 19:07

 Det blev grillat *mums* och det utan en droppe regn.
Nu däremot så regnar det igen och ångt borta hör jag muller så det blir väl till att stänga ner datorn snart.
Gör inte så mycket eftersom vi ska se ... ja vad det nu heter... något som jag spelade in i fredags med Stefan och Krister (tror jag det var).


 Imorgon börjar P jobba igen så smått. Jag tycker det är för tidigt med tanken på vad han gör men han säger att han ska ta ite lättare jobb och testa. Går det inte får läkaren besök igen.


 Nu närmar sig mullret *ryser* så jag loggar ut.

Av nena - 24 juni 2007 16:32

och tvätten blev flyttat så beslöt vi oss för att åka och titta på en sak på köpcentrat.

Sätter oss i bilen och samtidigt kommer solne och värmde oss igen. Kan man inte bli knäpp för mindre????
Nu ska snart grillen tändas så solen kommer väl att försvinna igen och ersättas med regn men maken har beslutat att det ska grillas oavsett vad det är för väder. Han får väl stå under parasollen eller något *S*

 Var inom djuraffären också och lilla J hon förälskade sig i en ökenråtta. Det har hon varit sugen på sedan hennes marsvin Mimmi dog men jag har hela tiden sagt nej. Så även denna gången. Jag är väl inte emot burdjur på det sättet men ska man åka någonstans så är det svårt men nu har hon t.o.m friat till mormor som kan gå hit och passa om vi skulle fara på semester *S*
Jag vann första ronden, vem vinner andra????

Av nena - 24 juni 2007 13:08

I så fall gör jag det nu eftersom det REGNAR *suck*


 Tvätten jag hängt ut är blöt igen och nyhängd inne

Av nena - 24 juni 2007 12:22

 Tack för era ord om min kompis eller f.d kompis kanske jag ska skriva. Jag brukar sortera ut de som inte är bra för mig och denna är nu struken på min vän-lista.

 Här skiner solen från klarblå himmel just nu (jooo Annica det är sant) och jag har tvätt ute på vindan och har en maskin till som ska hängas ut.
15 grader i poolen och barnen hoppas på att det ska bli fler grader så de kan bada senare i e.m Det har en ny badleksak som de vill testa.


 Idag ska det inte göra så mycket, bara ta det lugnt och njuta av SOLEN och söndagen.

Av nena - 23 juni 2007 23:05

Vilken höjdar middag en lördag och midsommar dag *suck*

Så klart slutade det regna och solen gassade på när middagen var halvfärdig.

Kul eller kanske inte ändå :(


 Inte så konstigt att vi inte hade så mycket sol då om den fanns hos dig Annica, det är ju en bit för den att åka :)
Imorgon kan du gärna få dela med dig så att vi (barnen) kan få lite värme i sin kalla pool (nej solplattorna har inte kommit upp än) och vi kan grilla köttet som skulle vara på grillen idag.


 Är fortfarande så där trött men kan inte somna. Ha "spring" i benen och det är jobbigt.
Är lite ledsen också då en s.k vän kommenterade  mig lite spydigt då jag berättade att jag inte mådde så bra och att jag just nu är inne i en hemsk värkperiond. Kommentaren var den att ja ja det är ju semestertider :(
Är det det folk går och tror?? Att jag har "ont" för att jag ska vara hemma och vara ledig i sommar???? Så är det verkligen inte och jag har sett fram emot att jobba och det är en jobbigt bit för mig  att inte klara av det.
Jag är snart 38 år och klarar inte av att jobba 2½ timme utan att vara näst intill död när jag kommer hem. Det är liksom inget jag jag önskar av mitt liv. Att vara slut vid 38 års ålder *suck*.

Jag har ingen lust att fejka att jag har ont när jag har bra dagar, de vill jag verkligen njuta av och inte gå omkring och oja mig (nu gör jag visserligen inte det när jag har ont heller , ojar mig alltså).

Kanske är det så att kompisen inte tror på mig eftersom jag just inte ojar mig eller gnäller speciellt då vi ses hur ont jag än har det. Jag tror att det var andra gången som jag berättade för henne att jag verkligen har ont och jag kommer inte att göra det fler gånger... eller så kanske jag skulle gnälla och oja mig då vi ses så hon fattar att jag har ont ;(


 Så nu har jag ojat mig och det brukar jag göra här just för att det är skönt att få ut det och här är det ju frivilligt att läsa ;)

 Nu ska jag se om jag inte kan få lite sömn i alla fall.
Godnatt alla som orkat hit.

Av nena - 23 juni 2007 18:24

 Det började regna och åska så det var bara till att hänga tvätten inne *suck*


 Nu har vi varit en sväng hos svärisarna och fikat.
Hundarna har fått springa av sig och busa med deras hundar.


 Nu skulle vi grilla men det får ju vara med tanken på vädret. Får leta i frysen efter annat

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards