¨

Alla inlägg under juni 2007

Av nena - 23 juni 2007 13:47

 Har sovit jättedåligt i natt, det känns som om jag sovit men varit vaken samtidigt. Märkligt.

 Var uppe vid 9-tiden och började värma köttbullar och prinskorvar. Vid 10 tiden gick vi bort till mamma där alla från i går var samlade och vi åt upp gårdagens rester till frukust/lunch.


 Trötta var vi alla men det var trevligt i alla fall.
Vi gör vart år och det är en tradition som inte går att bryta även om mamma de sista åren sagt att nej imorgon blir det inget *S*


 Sen har vi hjälpts åt med att sätta bord och stolar som de brukar ha det på altanen och snackat skit en stund innan vi tog oss hem igen. Som vanligt har jag en massa bröd och annat med hem, sådant som hur vi än försökte inte tog slut.


 Solen den har kommit och det är skönt. Har startat en maskin tvätt som jag förhoppningsvis kan torka ute.

Funderade på att ta en sväng till tivolit men det har inte blivit mer än en tanke än så länge, töserna har inte heller nämnt det så kanske får det vara.

Av nena - 22 juni 2007 23:26

Regnet avtog och solen kom till sist, inte jättevarmt men vad gör väl det då vi kunde sitta inne på den stora inglasade altanen.

 Haft en trevlig eftermiddag och kväll i glatt sällskap. I morgon klockan 10 samlas vi igen och äter upp resterna men nu väntar sängen.

Av nena - 22 juni 2007 10:21

Det regnar och blåser, en riktigt skånsk midsommar


Av nena - 21 juni 2007 22:26

 Jag skulle verkligen ha lagt mig där under täcket med Nini och inte bara tänkt tanken.

 Var iväg och köpte malet kött till köttbullarna som jag lovat göra til imorgon. De är väldigt populära och många har sagt att det är ingen midsommar utan mina köttbullar.

 Var sen en sväng och köpte blommor medan P var med J hos tandläkaren.

Så in i hoppsan trött  och så ont hade/har jag och sååå mycket folk precis överallt....

 Tog det lugnt ett tag här hemma och sen skulle vi åka och köpa lite som vi missat till imorgon + att P ville in på systemet och köpa lite öl... ja dagen innan midsommar, hur korkat är inte det????
Hur som helst så precis innan vi skulle köra klagade M på att hon hade ont i huvudet, mådde illa och var trött.
 Vi kom aldrig iväg alltså och jag velade fram och tillbaka om jag verkligen skulle ta fram köttet och göra köttbullarna OM det nu var så att det var magsjuka eller så som M drabbats av.
 Tack Jennie för tipset med ugnen och att du hjälpte mig sluta vela. Nu är de alla rullade och stekta. Skönt att de är klara och jag kan bara skicka iväg dem till mamma i morgon om det nu är så att vi inte kan gå dit på midsommarfesten.


 Allt var bra hos tandis med J, hon hade inga hål och tänderna såg fina ut. Dock fanns det visst en tand som borde vara lös eftersom den nya börjar komma men den sitter som berget. Bilder är tagna och hon ska få koma tillbaka så att de får se hur det ser ut med nya tanden.


 Nu väntar sängen

Av nena - 21 juni 2007 11:21

 Tack för att du tänkte skicka en massa energi. Jag önskar att man ibland hade så mycket så man kunde dela med sig tilld e som behöver men jag gillar tanken att ligga skavföttes med dig och blunda under täcket.


 Har velat fram och tillbaka sedan klockan 6 i morse om jag skulle ringa läkaren och beställa ny tid eller om jag skulle försöka jobba på måndag och se hur det går. Det är ju några dagar dit men samtidigt så käns det som om det går fort fort.
Vid 10 tiden beslöt jag mig för att ringa i alla fall och tur var nog det. Det fanns en enda tid kvar och den är på tisdag sen går min läkare på semester.

behöver jag nu inte tiden kan jag ringa återbud.

Av nena - 20 juni 2007 22:29

 Vet inte vad som är tokigt men jag känner mig så orkeslös, känner inte för att göra något eller vara speciellt social. Jag som sett fram emot midsommar gör det inte längre...


 När vi skulle laga middag så gick strömmen och vi beslöt då att göra ett besök på Max och käka hamburgare, det var ju ganska så länge sedan.
Hade tur att det inte var så mycket folk där eftersom jagkände att jag helst satt i bilen och åt. Nu slapp jag ju det och när vi var klara så trillade en massa folk in.

Körde till P´s föräldrar för att lämna en sak och de bjöd på kaffe.

Blev våta och smutsiga eftersom deras hundar hade fått "plaskebaljor" som de sprang i och sen in i jorden. När vi kom blev de ju så glada att alla våra kläder nu ligger i tvättmaskinen :(


 Nu ska jag se Men in trees som jag spelat in och äta lite jordgubbar och glass...kanske det kan pigga upp mig lite.



Av nena - 20 juni 2007 12:17

 Jag har varit på jobb för att de skulle skriva på min närvarorapport eller kanske man skulle säga frånvaraorapport :(
k frågade hur det var och eftersom jag bestämt mig för att vara ärlig nu så sa jag som det var att jag vet inte än om jag kan komma på måndag. Jag är sjukskriven till den 24:de.

Som det är nu så ser jag ingen chans att börja jobba igen på måndag men jag vet ju inte, mycket kan hända över helgen....

Jag ska försöka få tag på doktorn im orgon och bestäla en tid, skulle jag inte behöva den så får jag ju avboka den igen då.

Ska även försöka få tag i antingen K på af eller M på fk. Min handledare på jobb kommer att sluta nästa månad så då måste ju en ny tillsättas.... himla rörigt just nu och jag känner att jag inte riktigt klarar av denna röra, det blir stressigt för mig och jag tappar koncentrartioen och då försvinner tålamodet och går då något emot mig så får de här hemma inte så kul :(


 Possitivt idag är i alla fall att solen skiner.

Av nena - 19 juni 2007 16:46

Lite för kallt för ett dopp men imorgon är det nog varmt nog igen. Inte för jag tänker bada men töserna var lite sugna men det var för kallt.


 Har varit och handlat till midsommar. I alla fall det som går att handla nu.
Har vikt tvätten som jag hängde ut i morse, de bästa med sommaren för det blir inte så mycket stryktvätt då jag torkat ute. Skönt!


 Vi har även hunnit med en fika hos mina föräldrar och nu är det snart tid att tända grillen.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards