¨

Alla inlägg under juni 2007

Av nena - 9 juni 2007 20:12

Nej vi ska inte ha någon mer valp men ett par bekanta till oss fick för 6 veckor sedan 10 stycken Vorsthar (stavning?) och de fck vi äran att leka med idag.

Såå söta, så gosiga, så busiga och sååå vassa tänder de hade *s*
Töserna tyckte det var hur mysigt som helst och här är lite bilder på några av dem.

 

Trötta efter en massa bus


Visst är den söt


J´s skor var väldigt populära *S*

Slagna hjältar ;)

Av nena - 9 juni 2007 14:02

Konstigt att man väljer att sitta inne vid datorn istället.

Jag är svullen idag,känner mig som en sor sugga :(

Har ändå hunnit med att vara i stan och lämnat tillbaka Beck-filmen jag såg i går och varit in en runda på Jysk för att köpa en sommarpresent till M´s talfröken som ska sluta på skolan. M har haft henne sen hon började i förskolan.


 P mår väl så där, han sa att det var lite lättare med andningen i gårkväll och det låter ju bra. Han har  inte tagit tempen i dag men i går innan sängen hade han 38 grader *suck*

 Jag och tösernan var en sväng hos mina föräldrar så de fick badat lite i dag också.



Av nena - 8 juni 2007 18:25

…. så finns det inget gäddhäng, hängbröst eller liknande längre… ;)Så här heter det:

 

1. Istället för dubbelhaka - SMEK-BACKE
Så mjuk, så mjuk är huden här. Ett ställe att varligt och eftertänksamt smeka för att locka fram kloka tankar och bra beslut.

 

2. Istället för rynkor - LIVSLINJER
Ansiktet är livets gästbok. Här har lycka, sorger, skratt, smärta, stolthet och oro lämnat anteckningar efter sina besök. Bär linjerna livet skrivit till dig med stolthet.

 

3. Istället för påsar under ögonen - TÅRKUDDAR
För att de dämpar tårars fall och låter sorgen landa mjukt.

 

4. Istället för gäddhäng - ÄNGLAVINGAR
Lite svirr under överarmarna visar att du varit med förr. Ett bevis för att du besitter lite av den överjordiska klokhet och gudomliga mognad som 20-åringar bara kan drömma om.

 

5. Istället för ridbyxlår - GUDINNEBOLSTER
Sååå mjuka att smeka och vila mot. Kraftiga? Nej kraftfulla ! Troget bär de dig genom livet.

 

6. Istället för bilring - NJUTNINGS-SOUVENIR
Ett kvitto på att du flitigt turistat i njutningens land, tagit del av fantastiska njutningar och har vett att uppskatta livets goda.

 

7. Istället för celluliter AFRODITE-SKÅLAR
Som små fördjupningar att utforska för en älskares smekande händer.

 

8. Istället för hängbröst - GODISPÅSAR
De kanske inte längre är de toppiga gräddbullar de en gång var, men oj vad mycket njutning och kärlek de har givit både partner och barn.

 

9. Istället för ryggfläsk - KÄRLEKSHANDTAG
Vi importerar och direktöversätter det engelska uttrycket “love handles” rakt av. Greppvänliga kvinnor uppskattas ofta av de riktigt goda älskarna.

 

10. Istället för tunt hår - SILKESFLUFF
Skandinaviskt skirt, mjukt och lent. Ett hår som har lätt till lek med vinden.

(Fick detta i ett mail idag)

Av nena - 8 juni 2007 18:12

 Idag har det varit varmt och är det fortfarande. Skönt!!
Barnen har haft premiär dopp i pool men inte i vår efterso den inte är riktigt färdig. Det var i mormor och morfars och den hade en temeratur på 24,5 grader. Härligt att se dem där i och de tyckte det var så mysigt med bad. NU är det sommar!!!

 Jag vaknade med en hemsk värk i ryggen. Kunde inte ligga och kunde inte sitta speciellt heller.
Åkte och handlade vid 9-tiden och fick handlat för ela helgen med mammas hjälp. Skönt att slippa tänka på att man måste iväg...

 P åkte in till VC för att ta sticket i fingret. Hans sänka var ju 102 sist och läkaren sa då att den är förhoppningsvis nere på 30 på fredag, idag alltså.... *suck* Den hade stigit till 113 istället :(
Han blev skickad på lungröntgen och fick ny penicillin så nu håller vi alla tummar vi har på att han ska börja må bättre och bli av med febern... sjukskrivningen är förlängd från den 12/6 till den 24/6.

 Just nu har jag blivit befriad från kökstjänsten. Tösern ahar tagit över och P han sitter på en stol i skuggan och grillar (själv-valt) Ska bli härligt att komma till dukat bord idag.
Till efterrätt blir det jordgubbar *mums*

 Ikväll ska vi se galan som går på tv 4 och sen när barnen somnat ska jag se nya Beck-filmen på DVD.

Av nena - 7 juni 2007 14:14

var tvungen att gå in ett tag nu eftersom det var väldigt varmt där ute.

P sover och har sovit länge nu, skönt att han kan sova nu eftersom han inte sovit speciellt i natt.

 M kommer snart hem från skolan och om en timme ca ska J sätta sig på båten från Ven. De har säkert haft en underbar dag där inne i dag men J kommer att vara jättetrött då hon kommer hem skulle jag tro. Varmt och mycket gående.

 Nu sitter jag och tänker på vad jag ska ställa på middagsbordet. Vill komma på något lättfixat. Funderade på köttbullar (har klara i frysen) och potatismos... fast jag vet inte än...


 Nu vill visst Doris ha lite uppmärksamhet så det ska jag ge henne.

Av nena - 7 juni 2007 12:08

 till den 24/6 är jag nu och jag hoppas att det ska vara bra tills dess och förhoppningsvis innan.

 Läkaren kunde ju egentligen inte hjälpa mig så mycket eftersom vi inte vet varför jag har så ont nu och att det troligen inte kommer från jobbet.

 Var in en sväng på jobb för att lämna läkarintyget, barnen kom emot mig direkt och skulle kramas och ville ha hjälp med en massa saker...de förstod ju inte att jag bara var där för att prata med K

Känns ju skönt att vara saknad ;) och jag saknar ju dem alla också.


 Nu ska jag ta och leta upp en skuggig plats där ute och sätta mig och bara slappa. Är väldigt trött just nu, ingen ork till något....

Av nena - 7 juni 2007 06:53

 J är lycklig som ska på utflykt idag och dessutom var hon i tidningen tillsammans med sina scoutkompisar då de stod och tittade på flaggan som hissades och gjorde sin scouthälsning (heter det så egentligen?).

 Ska snart åka iväg till doktorn.

P  har testat många olika ställen att sova på i natt men det har varit lika jobbigt oavsett var han sovit. Hostan har varit hemsk i natt :(


Annica: Tack för dina ord, jag fortsätter ett tag till och försöker tänka på minste en positiv sak om dagen.

Av nena - 6 juni 2007 19:44

för att du körde mig och J in till stan så att hon fick vara med på scouterna i em.

 Vi kom alltså in och J fick vara med då de gjorde "reklam" för sig och de fick gå med flaggan och äta glass ;)
Hon fick flaggmärket så det är till att sy igen.

 Väl hemma så stekte jag pannkakor till J som ska på utflykt med skolan i morgon, plockade fram kycklingvingars om hon ville ha och packade smörgåsarna som J bredde.
Efter det fixade jag middag, i dag blev det Korv stroganoff till M´s stora glädje, hon älskar det.
 Nu är jag helt slut i kroppen och ska inte göra ett skvatt mer idag. Det är inte direkt den bästa tiden för P att få lunginflammation nu när jag är inne i den värsta värkperioden men vad gör man, det är ju knappast själv-valt eller ens önskat :(.... någon måste se till att marktjänsten sköts och just nu faller det på mig, jag har ont, så in i baljans ont men jag biter ihop så länge det går.... Töserna är duktiga och hjälper till så mycket de bara kan men jag vill ju inte hondra dem från att vara med kompisar och vara ute och ha kul.


 Imorgon ska jag till läkaren och sen får vi se vad det ger. Misstänker ju att det inte finns någon direkt hjälp att få, det är ju fibron som spökar och jag har ännu inte hittat något som hjälper mig.
Mamma följer med mig imorgon, hon är nog rädd att jag inte säger hur det egentligen är, hon känner ju mig vid detta laget och att jag är duktig på att dölja hur ont jag verkligen har...


 Har funderat lite på bloggandet också, just nu är det bara en massa gnäll, känner inte att jag har något som helst positivt att skriva om, det är det negativa i mitt liv som tagit över och kanske skulle jag ta en paus eller kanske inte.... kanske skulle jag försöka hitta något positivt var dag att skriva om även om det bara är det minsta möjliga...


Idag har solen lyst största delen av dagen!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards