¨

Alla inlägg under augusti 2007

Av nena - 12 augusti 2007 14:41

 Vi åkte och köpte glass i det trista vädret och sen har vi alla faktiskt sovit en stund. P sover ännu och vi andra är så där lagom nyvakna och bara lullar runt.

Prins bur har vi hunnit städa också och han har nu en massa jobb för att "möblera" om som han vill ha det *S* Det grävs och sprätts och gnagas.


 Nicke - Kycklingreceptet kommer så fort jag hämtat det. Så du är lite så där kinkig du ;)

gulligagumman - Visste är det skönt att inte ha något inplanerat alls. Ända planerna nu är att fixa middag och det blir inte så svårt för det är bara att värma det färdiggrillade köttet och koka potatis ;)
Nini - Du har rätt. Nu är det ju dator i alla lägen. Annat var det förr ;)

Annica - Jupp världen är bra liten. Jag är ju tacksam att jag inte bor på så liten ort där alla känner alla. Det räcker man kommer till grannbyn där alla vet allt om alla. Här där vi bor är det inte så trots att det är lite. Jag vet i alla fall inte så mycket om andra, kanske de vet om oss *S*


Av nena - 12 augusti 2007 09:23

 Imorgon ska vi åter till verkligheten. P börjar jobba och väckarklockan ska ringa. Inget vi ser fram emot precis men tyvärr är det ju så det är.


 Idag är det grått och trist ute, inget regn (än) men mörkt. Fick tända lite lampor här hemma för att se något.
M och P har åkt till skjutbanan och tagit Doris med sig. Johanna sitter trött i soffan, förstår inte varför hon är uppe ens. Jag är också trött men kunde inte ´sova mer, det är så varmt i vårt sovrum.


 Finns inga planer för dagen alls, vi tar den som den kommer och flyter bara med.

Av nena - 11 augusti 2007 23:01

i massor. Ja jag åt ju visserligen bara räkor men det var en hel del. Svärmors paj är supergod och hon hade även gjort kycklingspett som smakade underbart gott. Det var någon ny marinad eller kryddning som hon ville testa, ett recept hon hittat i någon tidning och nu fick vi vara försökskaniner. Jag ska skriva av receptet en dag för det var supergott.


 Vi har haft en trevlig kväll och pratat (eller lyssnat) på våra föräldrar då de pratade om hur det var då de var unga och gick i skolan bl.a Kul att höra.

Min mamma och P´s pappa är ju uppvuxna på samma ställe och har nog umgåtts en del som barn. Min morfar och P´s farmor jobbade på samma bageri så de kände ju varandra väl. Kul att just vi två träffades sen.

P´s farmor var så glad att P träffade mig för då fick han ju en ordentlig tös som hon sa, hon visste ju vem min morfar var och det var en bra karl *S*

 En massa hyss som våra pappor, ja även mammor hittat på var kul att höra på och barnen har fnissa mycket ;)


 Nu ska jag slappa en stund i soffan innan jag ska sova.
Natti natt alla och sov så gott

Av nena - 11 augusti 2007 11:49

och besöket på kulturen


Mysiga gamla hus, vissa fick man gå in i och där kunde man se hur de bodde förr.


M testar styltorna som fanns där (fanns en hel del saker att testa) och hon var väldigt duktig på att gå med den.


J ville också testa och det gick bra det också.


Lådbilen testas. Jag hade många lådbilar då jag var liten men av någon konstig anledning har mina barn aldrig haft det. Jag vet faktiskt inte varför det aldrig blivit byggd någon. Jag hade jättekul med mina då jag var barn och jag såg på mina hur kul de tyckte att det var... undrar om det är för sent att bygga en nu ;)

Av nena - 11 augusti 2007 11:36

Skönt men jag har varit halvvaken några gånger eftersom min vänsterhamn har somnat och då har jag fått hänga ut armen utanför sängen för att få ner blodet i den igen. Det är jobbigt men jag börjar bli van så det går så där halvsovandes.


 P har åkt iväg för att fixa frukostbröd. Vi missade att det tagit slut och kom på nu att vi har ju inget rostbröd i frysen än.

När vi ätit ska vi åka och köpa lite som vi ska ha med i kväll och då ska jag bunkra upp med bl.a bröd i frysen. Hämta det som ligger i svärisarnas frys också så att man har lite mat hemma.


 Solen lyser idag och det hade de inte lovat. Hoppas bara det håller i sig också.

Av nena - 10 augusti 2007 22:52

 Vi var i Lund och tittade på klockspelet i domkyrkan och vi var och fikade i Saluhallen och sen gick vi på Kulturen.

Vi har haft en toppendag med fint väder trots att de lovat regn. Vi har tagit det i lugn och ro och inte stressat det minsta.
Glömde tyvärr kameran hemma så jag fick använda mobilen. Får se om det blev några bra foto sen.


 Var in och köpte en present till kompisen M på CS och sen hem vid 17 tiden. Alla skulle duscha och sen vid 18-tiden skulle vi vara hemma hos M och L och äta tacos. Titta på deras ny renoverade kök och gratta M
Hon blev jätteglad för ljusen hon fick av oss och de invigdes direkt.
 Snackat bort ett tag och nu äntligen är vi hemma och snart snart ska jag sova.


Är så trött och har så ont att jag mår illa.... imorgon ska vi på kräftskiva på kvällen men det är bara med mina och makens päron så det kommer att gå  lugnt till. Sova länge ska jag också göra.

Av nena - 10 augusti 2007 09:24

Det är inte utan att det känns lite tråkigt. Visst har vi helgen också men ändå...

Sista veckan har varit intensiv och jag känner att det har varit för mycket men ändå så hakar jag på. Jag vill inte säga nej för jag vill att barnen ska få göra lite kul och som de vill innan skolan börjar igen och då är detta sista chansen.


 Det blir nog en tripp till Lund nu eftersom det ser ut att kunna vara uppehåll. Regnjackorna är nerpackade och vi ska snart möta svärisarna.


 Ha en bra fredag

Av nena - 9 augusti 2007 20:20

inte illa. Vi har varit på skeetbanan med M och hon sköt 2 serier. Sista serien sköt hon i och för sig bara 20 skott av 25 men träffade de 13 så det var duktigt. Farfar var och tittade och mormor och morfar kom och tittade och var imponerade av henne.


 Nu sitter jag här och slöar och ska snart hoppa i duschen igen för andra gången idag. Resten av familjen tittar på film i soffan.



Nini: Vi hade inte sådan mat i frysen som de på försäkringsbolaget tycker är lönt att ersätta. Det är ok, vi hann ju rädda det nya i alla fall och hundarna är lyckliga som får en massa go mat ;)


Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards