¨

Alla inlägg under augusti 2007

Av nena - 19 augusti 2007 22:48

 Nu har vi sett "Mr Bean på semester". Jag är ju egentligen ingen älskare av Bean men faktiskt så skrattade jag en hel del gånger under filmen. Om det beror på min trötthet eller att den faktiskt var kul kan jag tyvärr inte svara på. Döttrarna skrattade ganska bra de också precis som maken min... så det var nog för att den var kul ;)


 Det blev ingen färg. Vi beslöt oss för att inte köpa den förrän vi vet att vi kan måla huset. Risken är ju att det inte blir i år (heller) och jag vet inte hur länge man kan förvara färgen, vi har ju inget varmt ställe att ha den på i vinter heller.

Diskmedel blev det så nu slapp jag diska för hand. Skönt det *S*

 Vi har hämtat hem mina pärons hund som varit på inackordering och vi har fikat hos svärföräldrarna. Sen har vi faktiskt bara slappat.
Orken räckte inte så långt idag. Råttan... förlåt ÖKEråttan (väldigt viktig skillnad enligt ägarinnan själv) har haft renovering av hus och bur i natt och eftersom jag sover vägg i vägg med honom så har jag varit den vakna grannen. Därför ska jag nu ta och kila till sängs.


 Godnatt och på återseende.


tussegumman - visst är det trist när allt man skriver försvinner bara för att internet inte fungerar som det ska.
Hoppas vi får en torrare sommar 2008 så att våra hus blir målade.


gulligagumman - Tack för receptet, har varit inne och skrivit ut det.

Av nena - 19 augusti 2007 12:50

 Skrev ett långt blogginlägg och sparar men samtidigt så loggar nätet ut och allt försvinner. Så suuur blir jag.


 Söndag idag och snart är denna helgen slut. Lite trist känns det.
Ska åka iväg och se om vi kan hitta färg så att huset kan bli målat, det är det i stort behov av och vi skulle ha gjort det då P hade semester men då var det ju bara regn och vått.
Diskmedel till maskinen måste jag också ha, glömde i går och jag har ingen lust att diska för hand.


 Nicke - Vad bra att allt gick bra i går och jag hoppas att du fick sova innan.


 gulligagumman -  Ja han, maken påstår att det är bra att putsa dem då och då så att man kan se ut ;) Jag var lika förvånad som du *S*


 Nini - Tur att vi inte kom iväg då om det var så tråkigt.
Det ända som skulle vara något hade väl varit just Måns för honom ville M se. Han var ju i normal tid där, när han var här så var det vid 22 tiden en torsdag, inte så kul när man ska upp tidigt dagen efter.
Men var det bara på skärm så kan man lika gärna sitta och titta på tv.


 Ha en bra söndag alla

Av nena - 18 augusti 2007 22:18

Har vi nu sett. Vet inte vad jag tyckte egentligen. Dotran som valde den gillade den eller den var ok. Den bjöd ju på några skratt och man kände ju igen vilka filmer som de hade med i historien (eller vad man nu ska säga)
 Hoppas på att de andra är roligare. Kimmie - jag berättar sen när vi sett dem.

 Jag tänkte just på dig då vi pratade om Malmöfestivalen Kimmie. Tänk om vi kanske sprungit på varandra där *s* Fast som du säger så hade vi ju inte känt igen varandra. Eller så kanske vi bara hade känt det på oss *S*

 Är inte riktigt lika trött och lättirriterad nu. Har vilat och bara tagit det lugnt hela e.m Tittat på maken som putsat alla fönsterna här hemma. Det är en del och det är fyra sidor *pust* Vet inte var han fick energin ifrån men nu är det väldigt fint och det var verkligen behövligt. Nu ser det ju nästan ut som om det inte är några rutor i fönsterna *ASG*

 tussegumman - Oj oj gymnasiet. Min äldsta börjar ju bara åttan *ler*
Hoppas det går bra med spårvagn och buss och det var ju smart att åka rundan först så att det blir rätt.

Här börjar de inte skolan förrän på onsdag.

  Nu är det snart tid för att leta upp en kudde och lägga huvudet på
Go´natt vänner


Av nena - 18 augusti 2007 14:28

Ett av tv-spelen har försvunnit. Panik i kubik *S*


 Nu har vi varit och handlat. I sista affären hittade J äntligen sin almanacka *tack för det* varför började vi inte i den affären???? :)

 Är så trött nu, känns som om någon har hängt flera kilo mjöl  på mig eller något. Orken är totalt bortblåst och jag känner att minsta lilla skulle kunna få mig att flyga i luften just nu.

 Hade funderingar på Malmöfestivalen men jag orkar inte så det slog jag ur huvudet ganska så snabbt.


Av nena - 18 augusti 2007 10:26

Det fungerar inte som det ska och vi får bara veta att de jobbar med det och sen är det klart och sen fungerar det inte igen.
Sååå trött på det nu.  Man kan ju inte göra något som man måste lite på en bra uppkoppling *suck*

 Idag har jag hemskt ont i min vänsterarm efter gårdagens övningar hos läkaren. Men faktiskt har jag sovit ganska så bra i natt och det är ju alltid något. Det har varit svalt och skön i sovrummet och det gör ju mycket.


 Det första J sa idag när hon kom upp var om vi kunde åka till CS och titta efter almanacka till henne. Hon börjar känna lite panik över denna almanacka nu *fniss* Hon har tittat på många men inte kunnat bestämma sig så idag ska det väl förhoppningsvis ske.

En annan nöjde ju sig med den vanliga elevkalendern man fick i skolan men se det gör inte mina barn inte ;) Kan i och för sig förstå dem för den är ju inte speciellt kul.
Förresen så hade jag nog en annan ett år. En med Katten Gustaf och det var kul serier i den var vecka... tror nästan att den finns kvar här hemma någonstans också.


 Nu ska jag hoppa i duschen så att vi kommer iväg någon gång.

p.s Nicke, hoppas att allt går bra idag d.s

Av nena - 18 augusti 2007 08:44

Av nena - 17 augusti 2007 22:06

En trevlig kväll hade de haft med god mat och mycket musik.

Kul att återse alla klasskompisarna (nåja 8 av dem i alla fall) och få prata av sig en massa.


 Nu så ska jag logga ut för idag. Imorgon fortsätter antagligen jakten på saker till skolan.


Av nena - 17 augusti 2007 19:46

 Idag när vi va och handlade var det en dam som hälsade på min mamma och de stannade och pratade. Efter en stund och lite tittande på mig säger damen. Du måste känna mina barnbarn XX och YY. ja det var klart jag gjorde. Det är just hos XX som min J är på tjejfest just nu.
Damen och min mamma hade varit om inte bästisar som små så näst intill i alla fall.
Jag har bara träffat denna dam någon gång tidigare tillsammans med min mamma och då har vi bara hälsat men idag skulle det pratas. Hur hon kunde förknippa mig med sina barnbarn vet jag inte. Möjligen har hon sett kort på J hemma hos XX eller så kanska kanske har vi hämtat på dagis samtidigt, men det är ju så många år sedan så kan hon minnas det??? Hmmm ja det är klart, bara för att jag har dåligt minne betyder ju inte det att alla har det ;)
 
 Vi har nu ätit pizza och kebab. Magen är svälld och jag undrar egentligen varför jag åt så mycket. Det var gott men jag mår inte så bra just nu. Känner mig som en degklump där jag sitter :(

 Var inne i staden också för M ville hyra lite film. 3 stycken blev det och de syns här under. Det är i stort sätt M som valt filmer denna gången.
Lite skönt är det att de är över de flesta "barnfilmer" nu. jag gillar inte tecknad film speciellt mycket. Jag kan se sådana som typ Monsters Inc och Hajar som hajar men inte annat.

 

 Nu lite mer väntan innan lilldottern ska hem från festen.
Tänkte se om M ville spela något spel med mig så länge.

Ha en skön fredagskväll

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards