¨

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2007

Ännu en mus

Av nena - 23 oktober 2007 15:39

 vad är det med mitt hus? Varför ska de in till mig hela tiden?
Ok kanske man får ta det då man bor mitt i skogen men detta är ju löjligt. Tror inte vi haft så mycket möss som i år och de började flytta in på vinden tidigt i år... är det den blöta sommaren tro?


 M kom hem från skolan och jag skulle just till att ta en disksvamp i vaskskåpet då hon ska kasta något och öppnar innan mig. Det är en mus till sa hon i godan ro. Alltså vilken tur att ungen inte är lika hysterisk som jag i alla fall. Denna mus satt dock redan i fällan som stod kvar.
Maken ringer och jag säger att det är en mus till i fällan och han säger ju lugnt som vanligt... ja ja de brukar ju komma två och två *suck* han lovar att ta byggskum med hem och försöka tätta där inne igen. Vi har ju redan gjort det för några år sedan men det hjälper inte längre.
Jag vill INTE ha in de små krypen!

Fast i går fick jag nästan lite dåligt samvete då jag såg den stackaren som satt i fällan, gapandes över maten och svansen rakt ut :( Han var ju så liten och så hungrig.... men nej jag vill inte ha in den i alla fall.


 Ja jag är fjantig, jag vet men jag kan inte hjälpa det *S*

 Jag har börjat torka av kylen lite. Spillde mjölk i den i middags och skulle ta bort det men upptäckte att den behöver nog en sådan där riktig städning så det har jag börjat med men orkar bara ta lite i taget.

Tråkigt jobb men nödvändigt, hittade lite tuber och burkar längst ner också som passerat utgångsdatumen, sådant som vi inte använder så ofta men som är bra att ha hemma.


 J´s  lag hade vunnit en match och förlorat två så tyvärr gick de inte vidare men de har klasskompisar som fortfarande har en chans och det är ju kul.

 
 
helga

helga

23 oktober 2007 17:44

Vi hade mkt möss där jag bodde som liten. Vi hade en fälla där mössen gick in och fastnade, men överlevde och så släppte vi ut dem i skogen igen ;)

http://www.helga1.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards