¨

Alla inlägg under oktober 2007

Av nena - 2 oktober 2007 13:00

 Kunde inte sova så mycket i natt och då jag sov hade jag mardrömmar... om tågolyckor. Jag visste att det skulle komma *suck* Vill verkligen inte åka tåg! Tyvärr finns det ingen annan lösning på att ta sig dit för min del...

La mig och läste en tidning då barnen traskat iväg mot skolan och somnade ganska fort. Det var ingen bra sömn men den innehöll inga mardrömmar.

 Jag beslutade mig i går för att inte tänka på allt det här förrän jag får alla papper och ser vad det är... vad händer. Jo en närstående person ringer för en stund sedan och frågar hur det är idag. Inte så bra säger jag, är lite orolig men jag vill inte tänka på det just nu.... följande 20 minuter pladdrar denna personen på... om? Ja just precis det som jag inte ville tänka på *suck*


 Vill tacka för alla kommentarer jag fått också.


Av nena - 1 oktober 2007 15:46

Har fått ny handläggare igen på fk. Tycker det är jobbigt med alla byten och allt man ska behöva dra upp igen.
Pratade med den nya idag och nu ska jag iväg på en 16 veckors kurs... eller ja kurs kan man inte kalla det, det är en form av rehabilitering för arbetslösa och långtidssjukskrivna typ.
Så långt allt ok men jag är orolig för hur jag ska orka. Det är inte så många timmar på plats men det är inte i min stad och det betyder både tåg och buss + att jag måste kunna komma till tåget hemifrån och det är inte det lättaste då det inte går buss ifrån vår by till grannbyn där stationen ligger.

En sak är också att jag gillar inte att åka tåg... gillar är föresten ett ganska svagt ord i sammanhanget. Jag avskyr åka tåg, jag är rädd för att åka tåg...

Mina barn har inte åkt tåg förrän de skulle på utflykt med skolan för jag har totalvägrat att sätta mig på ett tåg.


 Känner redan nu hur min mage för uppror, hur mitt hjärta slår dubbelt och jag har svårt att andas. Jag mår inte bra!
Jag vill ju tillbaka till arbetslivet. Jag vill kunna göra saker och jag vill ju inte vara sjukskriven men vad ska jag göra då jag har ont och mår som jag gör just nu. Detta var verkligen inget som jag behövde ovanpå allt just nu.

Om tio dagar börjar det och då måste jag ha allt klart. Jag måste ha tagit över kontrollen själv vilket jag känner att jag inte har just nu.

 Efter samtalet ville jag bara kräkas. Jag pratade med P i telefonen flera gånger, jag pratade med min mamma och jag skrev av mig till min bästa vän som tyvärr bor för långt bort för att komma till mig.

 Sen ville jag bara lägga mig ner och gråta men samlade mig och åkte med mamma och handlade så det blev gjort.
Pannkakssmeten blev gjord och står i kylen och nu har barnen kommit hem och stör i mina grubblerier... de stör på ett bra sätt för jag får annat och tänka på. Jag måste tänka på annat eftersom jag inte vill oroa dem men i hjärtat, i magen och i huvudet är det kaos med stora bokstäver.


 Rörig blogg, rörig hjärna!

Måste ut och få luft!

Av nena - 1 oktober 2007 09:01

 Ny månad. Svårt att förstå att september redan är slut. Var tog den vägen???

 Idag skiner inte solen och regnar gör det inte heller. Det är ett sådant mellanväder. Lite trist är det faktiskt.

 Under dagen ska jag försöka komma iväg för att veckohandla och så ska jag steka pannkakor till J som ska på heldagsutflykt i morgon.
Har fått en lista av henne med önskemål till matsäcken och där finns bl.a pannkakor, köttbullar och en kanelbulle med. Hon vet vad hon vill ha den lilla damen *S*

 Har sovit ganska gott i natt, inte så mycket men det jag sov var bra.
Töserna hade sovmorgon idag men jag tror att de var uppe i normal tid i alla fall men har tassat runt för att inte väcka mamsingen innan hennes klocka ringde, gullungar ;)

 Ha en skön måndag!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards