¨

Alla inlägg under november 2007

Av nena - 22 november 2007 15:38

överallt är det julsaker i alla dess former och färger.

Tittade efter plastgran eftersom jag vägrar jul utan gran och har en allergisk make så får jag då nöja mig med plast inne. Skulle ha en ny (innan jag kom på att jag faktiskt förnyade mig förra julen *minnet*)
Hittade tre som jag absolut INTE skulle kunna tänka mig men tog foto för att chocka den allergiska med *S*

Eller vad sägs om en chockrosa gran med tillhörande ljusslinga i samma färg? 


 Eller kanske en röd???


Här var väl då den som var minst chockande ... men en vit gran?? Näääää


 Lite värmeljus inhandlades, både elektriska och vanliga och ett sett med glitter och annat så töserna kan göra egna julkort.
Hittade även stolsdynor på Rusta, 4 för 79:- som jag passade på att köpa till våra stolar vi har då det kommer folk hit. Har tröttnat på att sitta på badlakan *S*
En ny köksgardin till jul köptes också.

 Nu ska jag fixa spagetti med köttfärssås så att M och P kan köra och skjuta efter det.

Av nena - 22 november 2007 11:45

Barndomen Ämnet kommer från Linda


 

  • Vad är ditt allra första minne?

 . Det är nog från då jag var runt 4 år och cyklade med min gamla trehjuling ner för alla trapporna i huset vi bodde i och stoppade i bästa kompisens dörr. Hon skulle göra samma sak men hennes mamma stoppade henne. Konstigt va? *S*


  • Hur såg din familj ut? Ja, inte till utseendet då förstås ;)

- Det var mamma, pappa och 5 år äldre bror.


  • Vad gillade du att göra när du var liten?

- Leka med kompisarna, gillade att klättra och sen som äldre var det röda vita rosen.


  • Hur skulle du beskriva dig själv som barn?

- Snäll och blyg.


  • Kommer du ihåg några viktiga händelser som format dig själv till den du är idag?

- Inget jag kan sätta fingret på så direkt.Det är nog hela barndomen som gjort mig till den jag är just nu.


Av nena - 22 november 2007 11:05

 Har någon sett den och kan skicka den hitåt , i alla fall för en liten stund. Jag skulle behöva lite solljus just nu.

 Sov dåligt i natt så jag gick och la mig igen då barnen åkt till skolan. Det var skönt att krypa ner i sängvärmen igen men nu när jag vaknade hade jag världens huvudvärk. Har sovit hårt och hoppas nu på att smörgåsen och pillan ska hjälpa mig bli av med den.

 J var också trött och seg i morse, skönt att det snart är helg. Vi vet inte än om M ska köra tidningarna, det hänger lite på hennes förkylning. Visserligen är hon i skolan men att fara runt på cykel med 80-90 tidningar är nog inte så bra...
Idag ska hon och P i alla fall följa med T och hans pappa på luftpistolskytte. Kan man inte skjuta lerduvor så duger det med lite luftpistol ;) Det finns ju ingen vinterträning för nybörjare under vintern på skjutbanan och det är lite trist.


 Ha en skön fortsättning på torsdagen!

Av nena - 21 november 2007 16:32

 Det är så trist väder här just nu och solen har inte visat sig på flera dagar. Det blir ju inte ljust alls och jag blir bara gnällig.

 Eftersom mamma haft nerverna utanpå ett tag p.g av det här med tandläkare så tog jag henne med ut ett tag idag och hon fick välja födelsedagspresent. Hon hittade en snygg blus som jag vet att hon tittat på tidigare och nu köpte jag den till henne.
Hon ska få ett par öronhänge också som jag vet att hon också tittat på tidigare och jag har haft allt jobb i världen för att hon inte skulle köpa dem.
 Vi hade en trevlig och mysig stund tillsammans fast att den vanliga födelsedagsfikan på café fick frysa inne p.g av att hon fortfarande är väldigt öm och sårig i munnen.

 Nu har jag hjälpt J med svenskan hon hade i läxa och vi väntar bara på att M ska komma hem tillsammans med pappa så vi kan gå bort och fika en stund med mamma och pappa. Inget kalas ville mamma ha nu men vi fick gärna komma en stund.

 Ja M mådde mycket bättre idag så hon gick till skolan och så har hon varit på "konfaläsning" nu efter... får väl se hur pass bra hon mår nu när hon kommer hem. Jag ringde henne då skolan slutade för att höra hur hon mådde och det var ganska ok sa hon då.

 Ha en skön onsdagskväll!

Av nena - 21 november 2007 07:40

Hoppas att du får en bra födelsedag

Kram

Av nena - 20 november 2007 21:40

 Tittade i ett album hemma hos min mamma idag och där fann jag denna serie av bilder på min lilla dotter. En riktig liten teaterapa redan på den tiden ;)


Av nena - 20 november 2007 12:03

 I går var det så grått att det inte riktigt blev dagsljus ute. Idag är det samma och jag skulle behöva lite ljus. Blir så trött när man måste ha tända lamporna inne hela dagen.

 M har sovit tills nu och mår lite bättre, inte lika frusen i alla fall och det är ju skönt. Kanske kan vi komma iväg på utvecklingssamtalet trots allt. Vore  skönt att ha det gjort och slippa försöka orda ytterligare en ny tid som ska passa alla.


 Pratade just med mamma, hon har ont idag efter tandläkarbesöket och det är ju inte så konstigt men hon är ändå betydligt piggare än vad hon trodde hon skulle vara. Hon tål inte riktigt bedövningen och brukar må dåligt någon dag efter men denna gången hade det gått ok. Skönt det!

Av nena - 20 november 2007 07:03

 Idag är det tisdag,
Så var det stora dotterns tur att stanna hemma från skolan.
Hon har gått och lagt sig igen och mår inget vidare. När hon lägger sig frivilligt efter att ha gått upp så är hon inte bra.
Vi som har utvecklingssamtal i em. Får maila hennes mentor och höra hur vi ska göra. Kanske orkar hon gå på det om hon får vila under dagen.

 Ha en skön tisdag!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards