¨

Direktlänk till inlägg 3 december 2007

Vilken f.m

Av nena - 3 december 2007 12:37

Började bra då jag vaknade och hade ont i bägge axlarna och ner i skuldrorna. Jag hade ju ont i höger sida i går och i natt har jag legat på min vänster sida mer än vanligt och det har då så klart inte varit bra för den sidan :(

 Töserna kom sent iväg till bussen men inte så pass sent så att de inte skulle hinna. Vi brukar ha bra marginal just för att de ska kunna låsa cyklar och sådant i lugn och ro.
 När klockan var 8.55 fick jag ett SMS från lilla dottern att bussen inte var kommen. De börjar skolan klockan 9.00
Fick ringa till P som har telefonnumret till skolan i huvudet och han fick visst prata med rektorn. Han hade då fått mail om att bussen var sönder... jaha vad gör man då med de barn som står och väntar på den?? Jo då fick vaktmästaren åka ut för att hämta dem i sin bil. P ringer tillbaka till töserna för att få veta att de är 6 barn vid den hållplatsen...ringa tillbaka till vaktmästaren (som han känner sen barnsben) och tala om för henne att hon måste köra med två bilar... nåja de kom till skolan till sist men varför mailar man ut en sådan sak att bussen är sönder?? Är det inte lämpligast att ringa för vem säger att rektorn kollar mailen direkt.
Det har varit strul med skolbussen förr, bl.a att den kommit 10 minuter innan och så pass lång tid innan utsatt tid ska barnen inte behöva stå vid hållplatsen på morgonen.

 Sen ringde tandläkaren som J ska till i morgon, hon har blivit sjuk så det var till att ställa in den tiden, en tid som hon fick sist hon var där för att röntgenapparaten var trasig. Vi skulle då försöka hitta en ny tid, inte så lätt för mig då det är maken som ska med henne. Men två av tiderna kunde jag säga nej till direkt eftersom J var iväg med skolan den ena dagen och den andra var så där mitt i lussefirandet i skolan.
En ny tid är bokad preliminärt, får se om P kan den dagen annars får han ringa och boka om.

 Jag har sen gått och förberett mig på ett jobbigt samtal som jag skulle ringa i dag. Ringde gjorde jag också men det vara antingen upptaget eller så blev jag satt i kö och sen bortkopplad så nu måste jag förbereda mig igen för att ringa imorgon *suck* Jag hatar verkligen sådant!


 



 Nu ska jag försöka värma lite lasagne så jag kan få mat i magen.

Ha det bra alla.

 
 
Kimmie

Kimmie

4 december 2007 07:39

Låter som en rätt dålig dag, hoppas du får det bättre idag.

http://kimmietid.blogspot.com

 
helga fattar

helga fattar

4 december 2007 09:14

Suck, vilken dag!!

http://www.helga1.bloggagratis.se

 
Hannele

Hannele

4 december 2007 15:59

Barn kan man ju inte lämna så... trasig buss.

http://hannelesjul.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna

13 april 2009 22:00

Vilket strul. Korkat att maila en sådan sak... vad hände med telefonen kan man ju undra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards