¨

Alla inlägg under december 2007

Av nena - 25 december 2007 13:56

 Ja det var jag minsann idag men oj vad trött jag var då klockan ringde. Dottern M var också seg att få upp men det gick och vi kom till kyrkan. En kyrka som var full med folk...trodde jag aldrig... mysigt var det men dottern ville helst hem igen. Hon är förkyld och mådde inget vidare där hon satt i kyrkbänken.

 Nu ska vi snart hem till mina föräldrar där min bror med familj också kommer att vara. De var på annat håll i går.

 Vill önska alla en skön fortsättning på juldagen

Av nena - 24 december 2007 23:25

 Jag hoppas att ni alla haft en riktigt skön julafton.
Här hemma har allt gått bra och det har varit lugnt och skönt... i alla fall fram till töserna öppnade sina julklappar och Playstationspelet kom  tillsammans med Singstar och Buzz. Då blev det allt annat än lugnt. Tjo och tjim och höga toner *S* men vad gör väl det, det var ju bara kul ;)

 Nu är det tid för sängen eftersom jag och M ska till kyrkan imorgon. Julotta klockan 07.00 *gäsp* Huuuur ska jag orka det, jag som inte är en morgonmänniska alls *ler*




Av nena - 23 december 2007 19:48

 Nu är det julfrid i huset. Ska bara mysa och inte göra något som kräver energi eller kraft. Det luktar jul i huset. Klapparna ligger under granen och ljusen i adventsljustaken är snart slut.



 Vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul eftersom jag inte vet när jag tittar in nästa gång.


Ha det gott där ute

Av nena - 23 december 2007 03:38

 eller


välj själv.

Är det det första är det alldeles för sent och är det det första är det alldeles för tidigt.... i alla fall för mig.


Vill önska er alla en mysig och skön fjärde advent

 



Av nena - 22 december 2007 15:09

Japp lördag idag. Jag lyckades somna i natt och har sovit gott tills telefonen ringde vid 9 snåret. Skönt.
Nu har vi varit och pantat flaskor.... varför gör man inte det oftare?
Köpt ramar till tösernas skolfoto som mor och farföräldrar ska få... först skulle vi inte ha ramar eftersom de ändå tycker att det är bättre att byta till de ramar de fått för några år sedan... men så hittade vi fina där bägge barnen kan sitta i, passar även in hemma hos både farmor & farfar och mormor & morfar.
 Töserna har målat muggar till mormor och morfar eftersom de tidigare gått i kras och färgen försvunnit... de använder i stort sätt bara dessa muggar som de fått av barnen. Farmor och farfar som inte använt sina lika flitigt får vars en äggkopp som töserna piffat upp.
 
 Maken har lugn jour än så länge. Tack för det! Inte ett enda samtal. och nu har han bara 3 timmar kvar.
 
 Ska ta och plocka fram lite i köket nu så vi kan göra lite godis, baka klart pepparkaksdegen och göra nya nötkyssar.

 Pyssel pyssel ;)

Önskar er en fin fortsättning på lördagen.

Av nena - 22 december 2007 00:06

  Idag har jag städat badrummet, röjt en massa i köket, sorterat pappershögen och städat marsvinsburen. Myst med lovlediga barn.
varit och handlat det sista till jul. Har bara våra föräldrar kvar som vi ska fixa något till från barnen. Vi ger inte klappa till oss vuxna i mellan mer än något litet bara och det ifrån töserna då. de har genom åren bl.a målat på muggar och tallrikar till dem, gjort egna ramar till skolfotona som de får vart år men denna julen är det totalt torka på idéer. Har inte den blekaste aning om vad vi ska ge dem.... jobbigt.

 Runt 20 tiden var jag frusen, gick in och la mig en stund och tänkte bara få upp värmen lite... visst, jag vaknade nu för en halv timme sedan och trodde det var morgon. Kul... hur ska jag nu kunna somna igen???

 P har jouren i natt och imorgon, än är det lugnt och jag hoppas det så förblir.

 Nu ska jag försöka räkna får eller något.



Av nena - 21 december 2007 07:30


 Så var det då äntligen sista dagen innan jullovet. Ett lov som mina döttrar verkligen längtat efter. Nu blir det sovmorgon en lång tid.

Natten har varit ok förutom att lilla J kom upp vid halv tre och tände hela vägen till toa och sen köket och jag vaknade.

 M mådde ok nu på morgonen och ville till skolan, de ska ju få betyg idag. Första gången så jag förstår att hon vill dit. Har sagt att hon får ringa om det blir för mycket för henne. Det är ju inte så många timmar idag. De slutar redan 11.15

 Annica - Tack för att du orkade "lyssna" på mig i går kväll. Det hjälpte att få ventilera det hela.

Av nena - 20 december 2007 21:35

 men en massa tankar ändå. Vill inte gå in på här vad det är som spökar just nu men det är inget som är farligt i alla fall men nog så jobbigt för de inblandade även om jag tror att M tar det med ro och det är egentligen det som är det viktigaste i slutändan.

 Sista klapparna är inköpta och det blev lite fler än vi sagt till början..  konstigt så blir det alltid ;)
Skönt att ha det klart.
Juldukarna är fortfarande som bortblåsta... mycket märkligt. Men nu har jag i alla fall tyg som jag ska fixa nya av och det tänkte jag börja göra nu.

Jag hittar väl de gamla lagom då julen ska ut ;) Då får jag skriva här var jag lägger dem så att ni alla kan påminna mig nästa jul *S*


 Nini det kommer ett mail till dig.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards