¨

Alla inlägg under december 2007

Av nena - 20 december 2007 13:18

 M hade 37.7 när hon vaknade i morse, hon har sovit bra hela natten och det är skönt. Hemma från skolan men ett inbokat besök gick hon och P på. Vill inte gå in närmre på det just nu  men detta besök var ett i raden av många som nu gjort att vi fått klara besked om vissa saker och resultatet har gett oss en helt ny syn på allt runt om oss, varför vissa saker är som det är och varit som det varit.

 Vi är både ledsna och glada för beskedet. Arga är vi också för att vi inte fått hjälpen tidigare, hjälp som kunnat hjälpa oss och M enormt mycket...


 Beskedet var en lättnad men samtidigt gnager mitt samvete mycket just nu p.g av att jag inte själv sett det och p.g av saker som hänt under resans gång.


 Oförståelig blogg... ja helt säker.... men på ett sätt är det så jag känner själv också... helt oförståeligt....


 Nu ska jag och M mysa lite innan dotter J kommer hem.

Av nena - 20 december 2007 08:38


 Dotter M hade feber då hon la sig i går 39,2 stannade tempen på :(

Alvedon intogs innan hon kröp ner under täcket... eller ja påslakanet för täcket åkte av. 
 

Av nena - 19 december 2007 19:50

 Jag är frusen ikväll. Förstår inte varför....

M hon har ont i huvudet, haft ont i halsen i eftermiddag i skolan och näsan hennes töar :( Hennes tur nu och det värsta är att det är hennes baciller som jag brukar få *suck*

 Ska dra mig mot soffan, filten där ser varm och lockande ut så jag säger godnatt redan nu innan jag ser ut om på bilden här under.

 Sov gott!

Av nena - 19 december 2007 13:25

Äntligen har jag fått bli av med en massa onödigt hår. Tog väl ca 1 dm på längden, klippte ut det och fixade lugg men framför allt så tunnade frisören ut det rejält. Kan nästan känna viktskillnaden på huvudet *S* Härligt!

Nini - Vad kul att jag kunde roa dig en stund och vad bra att snarkplåsterna hjälper dig. P snarkar också fortfarande men inte alls så mycket och han är inte så trött och tung i huvudet på morgonen.

Foto på nyklippt Nena vet jag inte när det kommer, OM det kommer, jag får se ;)
Kimmie - Ja det är jobbigt med snarkande sängkamrat. Har jag bara somnat innan så brukar det gå bra men ibland så är det så att väggarna skakar och då går det bara inte att sova.

helga - Skönt när man kan knuffa till så de vänder sig och blir lite tystare.
kamelen.se - Helene - Det lät ju som ett bra spray. Snarkandet är ju inte bara jobbigt för omgivningen utan för en själv också :(


 Nu ska jag packa in lite klappar.

Av nena - 19 december 2007 07:25


 Huu vad ja är trött! Maken han hade missat ta på sig snark-plåstret i natt så runt 2 tiden satte han igång och låta hemskt. Jag försökte väcka honom men det gick inte... han behöver semester nu! Han jobbar just nu så hårt att han är totalt slut och då sover han hårt och snarkar.
Bara 2 nätter till!

 Så ska jag äntligen få komma och klippa mig idag. Så skönt ska det bli. I gå var jag så irriterad på den alldeles för långa luggen. Fortfarande har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska klippa mig kort eller inte. Det bestämmer jag nog inte förrän jag sitter där i stolen.
 Nu ska jag i alla fall tvätta håret.

 Ha det gott!

Av nena - 18 december 2007 17:51

Julen


 

  • Var och med vilka ska du fira jul?

- Vi ska vara hemma och det tillsammans med mina och makens föräldrar.


 

  • Köper du mycket julklappar, har du köpt klart eller har du några kvar?

- Nej det blir inte så många klappar. Vi ger bara till barnen. Det har varit mycket klappar att köpa men det beror på att vi köpt från farmor och mormor till barnen också. Har någon klapp kvar bl. a en film som inte släpps förrän imorgon.



 

  • Vad önskar du dig i julklapp?

- En lugn och skön jul ;)  Vi ger som sagt inte några julklappar vuxna i mellan... jo svärföräldrarna ger till oss men vi har inget önskat oss.


 

  • Vad betyder julen för dig?

- En lugn och skön helg i sällskap med familjen. En helg jag inte skulle klara mig utan


 

  • Har du gran, vilken sort och när ställer du in/klär den?

- Jo vi har gran. En plast eftersom maken min är allergisk. Det var jobbigt första åren för mig att acceptera plastgranen men att välja att inte ha någon gran alls var inget alternativ.
Till tredje advent vill ja ha ner granen och klä den.

Av nena - 18 december 2007 14:19

 Ännu en dag närmre julafton.
Har haft en jobbig natt och P såg till att töserna kom iväg i tid till skolan så att jag kunde sova på morgonen. Skönt!
 Har varit och köpt blommor med mamma nu och snart kommer mina barn hem. Bara 3 skoldagar till innan lovet, de längtar... ja 2 riktiga skoldagar och en avslutningsdag blir det ju.


 Jag ska nu ge mig på en sökning till av mina juldukar, ger inte upp så lätt och tyvärr fanns de inte i husvagnen heller Annica :(

 Hannele är din son bra på att hitta juldukar :)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards