¨

Alla inlägg under december 2007

Av nena - 8 december 2007 18:42

 Har varit och handlat med min mamma och sen hyrt film tillsammans med maken och M. Godis inhandlades också, det är ju lördag ;)

 Nu har vi ätit tacos, åt alldeles för mycket känns det som.
Jag sitter och väntar på att smöret ska bli rumsvarmt nu så jag kan göra pepparkaksdegen, efter det är det slapp i soffan.

 Saknar min lilla snutta. Jag hoppas att hon har det bra ( det vet jag ju egentligen att hon har) och att det inte regnat för mycket på henne. 

 Kimmie - Ja det är verkligen skönt att dottern öppnat sig och inte är så blyg längre. Jag var likadan och det är jobbigt att vara så blyg. Bra att kören hjälpte dig.

helga - Ja snö hade varit betydligt roligare än detta regnanade, fick nog av det i sommar.
Om det blir snö när tidningen ska ut så lägger dottern huvudet på sned och tittar på sin pappa med hundögon så kör pappa så gärna med henne ;)
Nejdå, det var något vi lovade då hon ställde upp som reserv till sin klasskompis så det är inte var helg som hon kör Kvällsposten. De är en stor runda de har. Idag var det 70 tidningar och i morgon är det 80 stycken.
tussegumman - Ja scoutingen är kanon. J har lärt sig massor och så även jag som är en riktig stadsunge från början. Det är kul.
 Pialotta - Japp det är lilla dottern som är scout. Hon är bara 11 år så denna gången fick hon inte vara med på storlägret men hon pratar mycket om då hon kan vara med :)


 Ha en skön fortsättning på lördagskvällen!

Av nena - 8 december 2007 08:10


 Inget vidare väder att cykla ut med tidningen precis. P kör M i bilen första delen av tidningsrundan, innan han ska på sista dagen på hundkursen...inget vidare väder för det heller.
Hoppas att det avtar tills M måste cykla och jag hoppas att det är bättre väder där min lilla scout är.
Scouten skickade sms när klockan var kvart över sju. Ett glatt sms med texten " Nu är vi vakna :)" Japp det är vi också nu tänkte jag *s*
Visst skulle vi upp men inte riktigt då, fast nu kom ju P och M iväg och hämtade tidningarna innan de blivit alldeles för våta.
 

 Jag hoppas att ni har bättre väder där ni befinner er och att ni får en bra lördag.

Av nena - 7 december 2007 23:11

 Det är tyst i huset. Maken han har somnat på soffan tillsammans med hunden D och M hon sitter som vanligt med näsan i boken, det har blivit ett kännetecken på henne både här hemma och i skolan. En ledig och lugn stund så läser hon :)

 P och jag var tidigare iväg med tre snackmostrar som skulle på scoutläger.

9 stycken ska de vara så det är en lagom grupp. Det kommer ett gäng i morgon också som ska sova där en natt, de kommer från scoutkåren i den kommunen som de lånar stuga av. 

 J kommer hem på söndag. Saknar henne redan men så är har jag också svårt att vara ifrån mina barn längre stunder, tror aldrig att jag vänjer mig vid det. Fast jag vet ju att hon har jättekul och har ingen speciell hemlängtan så jag biter ihop :o)

 Scouterna har hjälpt J jättemycket, hon var väldigt blyg innan hon började, ville sällan vara hemma hos kompisar, hade dem hellre här hemma och att stå upp och prata inför andra var jätteotäckt. Nu är det inte lika otäckt längre och det är roligare att leka hemma hos någon annan *S*

 M fick sluta tidigare idag. Lärarna skulle förbereda något inför måndagen. Det är lite överraskningar på G och lektionerna ser inte ut som vanligt. De ska ha en del föreläsare som ska komma nu innan jul.
Idag har det t.ex varit en brandman som pratat och visat film. De fick även snacka om den stora brand i ett sjuvånings-hus som var i staden bredvid för en vecka sedan. Även en brand i ett hus som tillhört en f.d klasskompis. de hade många frågor och fick bra svar.


 Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa lite innan jag går vidare mot sängen.

Av nena - 7 december 2007 07:28


 Regnet det öser ner där ute. Barnen var trötta och sega att få ur sängen. J´s regnkläder var nerpackade i scoutpackningen och vi hittade inte det gamla stället. Tittat del på klockan och hann inte packa upp det andra från ryggan.
Men vad gör väl allt detta då det är fredag??? Härligt med helg även om den är regnig, hoppas dock att J får ett torrt läger och M får lite uppehåll då hon cyklar med tidningarna. Det är dessutom sista hundkursen i morgon...

 I dag är inget inplanerat förrän då vi ev. ska köra J med kompisar till scoutstugan de ska vara i.

Ha en skön fredag!

Av nena - 6 december 2007 18:00

allt så när som på maten är nere och jag tror vi börjar få kläm på den där scoutpackningen nu. Inte så mycket kläder med denna gången heller...fattas väl bara att vi fått lite nu då vi haft för mycket tidigare *S*

Från fredag till söndag ska min lilla plutta på läger.

 M och P har åkt för att fixa papper hos T inför helgens tidningsrunda. M ska ta två helger i rad nu och det är en del saker som ska kompletteras från förra gången hon körde.
 J sitter och syr i en hank  i sin jacka. Ser pilligt ut men hon ger sig inte. Tur för jag tror inte jag klarat av att hålla i något så litet som en nål idag med mina händer. Trots att maskinen och barnen gjorde det största jobbet med lussebullarna i går så har jag ont, rejält ont i dag :(

 Har varit med mamma i f.m och handlat och fick väl tag i det mesta.
Jag har också hunnit med att skicka ett mail till en person som jag helst inte ville prata i telefon med. Hoppas att det går fram nu, ja fram har det gått, jag har fått ett läskvitto så jag hoppas det är rätt person som läst.

 Nu är det soffhörnan som väntar på mig. Snart blir det film också.

Av nena - 6 december 2007 07:27

 Så var det torsdag.
Har precis skickat barnen till skolbussen och stod där i fönstret och såg deras lampor försvinna i mörkret, strax efter dem kom en liten kille cyklande från vår väg också på väg mot skolbussen. Han hade belysning fram men ingen bak. Har sett det tidigare men först trott att det var en som gick med ficklampa. Hur kan man låta sina små cykla i mörker med enbart belysning fram? Samma sak att de inte har reflexer när de sen står vid det mörka hållplatsen. Jag har så svårt att förstå att man inte gör allt för att sina barn ska synas...

 J ska på basket-turnering i dag så jag håller mina tummar att de går vidare och vinner.

 Nu ska jag göra mig klar och åka med mamma då hon ska lämna pappa på bowlinghallen. Han ska på tävling och sen middag med gänget. Mamma hoppar över denna gången då hon fortfarande håller på hos tandläkaren och har problem att äta offentligt.
Mamma och jag ska åka och köpa julklappar till töserna från dem istället.

 Helga - Jag har inget i bullarna, tog receptet rakt av och la bara inte i saffranen. Kan det vara så att de är lite gula p.g av at jag bara penslat dem med äggulan eller är det kameran som har gjort det....


 Ha en trevlig torsdag där ut!

Av nena - 6 december 2007 01:01

men inget ovanligt för mig tyvärr.
Vi har suttit och tittat på Robert Gustafsson och filmen var lite längre än vi trodde. Nu har vi stängt för idag och som tur är så ska den inte lämnas förrän på lördag så vi har två kvällar till på oss.

 Så med ett leende på läpparna säger jag nu godnatt och sov gott.


Av nena - 5 december 2007 21:09

det har jag och döttrarna bakat idag. Mest döttrarna. Att vi kallar dem för falska lusebullar beror på att vi inte har saffran i dem då vi inte gillar det någon av oss här hemma.
Goda var de i alla fall :)




 E fick ett glatt besked hos läkaren och det var en lättnad. framför allt för henne så klart men jag är så glad för hennes skull.
 A - det verkar ju se lite ljust ut för dig också vad det än är så jag hoppas att svaret innan jul är bra.



Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards