¨

Alla inlägg under december 2007

Av nena - 5 december 2007 12:05

 Fick ett besked, ett besked som handlade om jobbiga samtalet i går och det var ett besked på att nu är det på G på rätt håll. Tack för det!
Nu har jag bara ett jobbigt samtal kvar och det tar emot. Funderade på om man inte kunde maila den personen istället.... har inte bestämt mig än.
Men det är skönt att ha fått veta det jag vet nu och det innan jul också.
 
 Det är dimmigt och grått där utanför fönstret, det lockar inte ut mig precis och hundarna fick en runda i trädgården med lite träning av apportering och stanna kvar osv. Det får duga istället för rundan i alla fall just nu.


 Nu ska jag ta en sväng om med snabeldraken och suga upp alla tussar från hundarna. Ser ju nästan ut som om man har heltäckningsmatta igen *S*


 Ha det gott - igelkott!

Av nena - 5 december 2007 07:32

 Känner mig som solen här uppe. Trött som attan och det känns som om jag inte sovit något alls i natt trots att jag kom tidigt i säng och maken inte snarkat speciellt tack vare plåster på näsan...


 Idag går mina tankar till vännerna E som ska få ett läkarbesked och till A som också ska få något slags besked eller liknande.
Jag finns här om ni behöver. Kram på er!



Av nena - 4 december 2007 21:34

 Är trött, jättetrött.
Tror att oron inför samtalet i f.m tog mer på mig än jag anade.

 Var och handlade i em och blev sur. På mig själv. Hela förra veckan så har jag skullat köpa ny Harry Potter-filmen till dotter M. 99:- på Ica Maxi har de tagit, billigt och bra. Idag skulle jag äntligen köpa den. 139:- Grrrr varför köpte jag den inte förra veckan???? 40:- är ju ändå 40:- även om det inte är jättemycket pengar. Varför varför varför?? Ja det var ju långt till jul typ *suck*


 Jag har i alla fall fått hem alla ingredienser till falska lussebullar och pepparkakor så nu kan vi baka när vi känner för det. Alltid något, kanske kommer julkänslan med doften från baket för just nu finns den inte...

 Godnatt världen! 

Av nena - 4 december 2007 11:39

 Solen sken ett tag men nu är det bara grått igen.

 Jobbiga samtalet är avklarat. Skönt även om det inte riktigt gav mig ett rakt svar just nu men för tillfället kan jag inte göra mycket mer än att vänta på att de i andra änden ska ringa tillbaka.... när vet jag inte.

Jag har ett sådant samtal till som måste klaras av men jag kan inte göra det förrän jag fått svar ifrån det första så därför har jag beslutat att koppla bort det hela för ett tag.

 Nu ska jag på en liten runda med hundarna. Blir bara den lilla idag då jag fortfarande har ont i nacke och axlar, svårt att hålla i koppel då. P får ta långrundan sen.



Av nena - 3 december 2007 12:37

Började bra då jag vaknade och hade ont i bägge axlarna och ner i skuldrorna. Jag hade ju ont i höger sida i går och i natt har jag legat på min vänster sida mer än vanligt och det har då så klart inte varit bra för den sidan :(

 Töserna kom sent iväg till bussen men inte så pass sent så att de inte skulle hinna. Vi brukar ha bra marginal just för att de ska kunna låsa cyklar och sådant i lugn och ro.
 När klockan var 8.55 fick jag ett SMS från lilla dottern att bussen inte var kommen. De börjar skolan klockan 9.00
Fick ringa till P som har telefonnumret till skolan i huvudet och han fick visst prata med rektorn. Han hade då fått mail om att bussen var sönder... jaha vad gör man då med de barn som står och väntar på den?? Jo då fick vaktmästaren åka ut för att hämta dem i sin bil. P ringer tillbaka till töserna för att få veta att de är 6 barn vid den hållplatsen...ringa tillbaka till vaktmästaren (som han känner sen barnsben) och tala om för henne att hon måste köra med två bilar... nåja de kom till skolan till sist men varför mailar man ut en sådan sak att bussen är sönder?? Är det inte lämpligast att ringa för vem säger att rektorn kollar mailen direkt.
Det har varit strul med skolbussen förr, bl.a att den kommit 10 minuter innan och så pass lång tid innan utsatt tid ska barnen inte behöva stå vid hållplatsen på morgonen.

 Sen ringde tandläkaren som J ska till i morgon, hon har blivit sjuk så det var till att ställa in den tiden, en tid som hon fick sist hon var där för att röntgenapparaten var trasig. Vi skulle då försöka hitta en ny tid, inte så lätt för mig då det är maken som ska med henne. Men två av tiderna kunde jag säga nej till direkt eftersom J var iväg med skolan den ena dagen och den andra var så där mitt i lussefirandet i skolan.
En ny tid är bokad preliminärt, får se om P kan den dagen annars får han ringa och boka om.

 Jag har sen gått och förberett mig på ett jobbigt samtal som jag skulle ringa i dag. Ringde gjorde jag också men det vara antingen upptaget eller så blev jag satt i kö och sen bortkopplad så nu måste jag förbereda mig igen för att ringa imorgon *suck* Jag hatar verkligen sådant!


 



 Nu ska jag försöka värma lite lasagne så jag kan få mat i magen.

Ha det bra alla.

Av nena - 2 december 2007 19:32

Kan det verkligen stämma att det är december nu och att det är första advent idag???
När man tittat ut idag skulle man inte kunna tro det. Man skulle kunna tro att det var början av november eller något. kallt och ruggigt. En massa regn och blåst *suck*

 Vi åkte in till staden för att gå på skyltsöndag och jag tror att jag skrev förra året att det var det sista... men jag gav det i alla fall en chans och mycket för att J´s scouter stod där inne och sålde lotter och korv.
Vilket skämt. Det skulle vara förbjudet att kalla det skyltsöndag.
Viss vädret drog väl ner stämningen en del men nog skulle man väl kunna tänka sig att affärernas skyltfönster skulle vara juliga eller???
Näää bu för dem!

 Nu ska vi snart tända J´s datumljus och titta på dagens julkalender som jag spelat in. I år tyckte vi faktiskt alla att den var ok... ja vi har ju bara set första avsnittet men så långt väl. Den är ju i alla fall julig och det är man inte bortskämd med.

 Ha en skön söndagskväll så "ses" vi i morgon



Av nena - 2 december 2007 12:18

Vill önska er alla en trevlig sådan


Av nena - 2 december 2007 00:47

Dagen har gått i ett idag.
Har försökt fota lite då och då och ev. kommer min dag i bilder imorgon här i bloggen.

 Nu är jag trött och ska lämna datorn. Den ska få jobba ifred med att söka igen efter virus. En MSN kompis MSN har skickat en konstig ficl till mig flera gånger idag och det är inte hon som skickat det.
Så se upp där ute ni med MSN!


Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards