¨

Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Mitt i arbetsveckan

Av nena - 30 januari 2008 07:28


 Onsdag, regning onsdag.
Idag var det till att plocka fram regnkläderna för döttrarna när de nu ska ge sig iväg mot skolskjutsen. Det regnar rejält och är nattsvart ute.
Nu vill vi har vår och ljus!

 Idag ska jag vika lite handdukar och flytta över mat från frysboxen till vår nya frys.... jaaaa vi har äntligen blivit med ny frys. Hurra!
Vägen dit har varit lång. Först hittade vi ingens om vi gillade, visste inte ens att det fanns så många olika att välja mellan *ler*  När vi sen hittade en så  kunde P beställa den genom sitt jobb och vi kom billigare undan *ja tack*. Den levererades till jobbet och chauffören var så duktig så att han tappade den i marken då den skulle från lastbilen... sen tog det några dagar innan den hämtades och då var de ännu duktigare att de hämtade den tappade men ups... de glömde visst ta med en ny.
Men så äntligen efter ytterligare dagars å kom det en ny och den fick vi hem i förrgår och lyckan var total, äntligen skulle vi kunna sitta och äta mat i köket vid köksbordet igen vilket vi inte kunnat med stor frysbox i köket.
Lite grus i lyckan finns det eftersom på någon vänster har de lyckats med att skada dörren så den har en skada på sidan. Så nu väntar vi på att de ska komma och byta dörren.

Kanske man ska beställa ny kyl nu så man är säker på att ha den här då den gamla packar ihop, vilket antagligen kommer hända inom snar framtid....

 Ha en skön onsdag!

 
 
Nini

Nini

30 januari 2008 09:10

Tänk vad det går troll i vissa saker...

http://nini.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards